Vattenfall power deal nu € 60,- cashbackKies je nu voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar bij Vattenfall, dan krijg je nu tijdelijk € 60,- cashback. Dat is nog eens een power deal van Vattenfall, reden genoeg dus om nu de overstap te maken naar Vattenfall. Ieder huishouden heeft stroom en/of gas nodig, bijvoorbeeld voor het douchen, eten koken of verlichting. Daarom zijn er verschillende energieleveranciers echter wil jij natuurlijk niet teveel betalen en daarom doe je er goed aan om een overstap te maken naar Vattenfall. Dit is de energieleverancier van Nederland die ook nog eens zeer scherpe prijzen heeft voor stroom & gas.

Zeer scherpe prijzen en € 60,- cashback

Het leuke van Vattenfall is dat ze zowel super scherpe prijzen hebben als een geweldige cashback actie. Wanneer je namelijk nu een energiecontract afsluit krijg je € 60,- korting op je jaarafrekening, een goede reden dus om nu de overstap te maken. De kans is groot dat jij de Power deal van Nuon nog wel kent, echter is Nuon nu Vattenfall maar de Power deal is nog exact hetzelfde namelijk super scherp. Ben jij dus nog geen klant van Vattenfall en kun jij weg bij je huidige energieleverancier? Wacht dan niet langer en maak nu de overstap naar Vattenfall.

Vattenfall regelt voor jouw eenvoudig de overstap

Het mooie van Vattenfall is dat jij je er gewoon aanmeldt. Na aanmelding gaan zij de complete overstap voor je regelen, zo zeggen ze o.a. je huidige energieleverancier op. Jij hebt er dus totaal geen omkijken naar, het enige dat jij moet doen is je aanmelden en eventueel je meterstanden doorgeven. Verder wordt alles voor je gedaan, zo kun jij lekker Netflixen terwijl ze bij Vattenfall voor je aan het werk zijn. Zo gemakkelijk kan een overstap van energieleverancier zijn. Kies dus nu deze geweldige power deal van Vattenfall en profiteer van scherpe prijzen en € 60,- cashback.