Neem nu de beautybox van StyleTone en verwen jezelf elke dag

De beste aanbiedingen van StyleTone

Hi beauty vind jij het ook leuk om zo nu en dan eens wat nieuwe beautyproducten te proberen? Dan is StyleTone echt iets voor jou, je krijgt namelijk iedere maand een beautybox met daarin verschillende nieuwe beautyproducten. Natuurlijk is StyleTone niet zomaar ontstaan, het is begonnen met het idee om jou als vrouw een momentje voor jezelf te geven. Door deze beautybox te nemen ontdek jij nieuwe merken en producten. Omdat we tegenwoordig allemaal steeds drukker zijn vergeet je soms om ook jezelf even te verwennen. Daarom is deze beautybox echt een aanrader want wanneer je een abonnement neemt ontvang jij elke maand een dosis beauty. Dit geweldige idee van StyleTone is perfect voor elke vrouw die zichzelf graag zo nu en dan verwent. Neem dus nu een beautybox voor een vast bedrag p.m.

 

Iedere vrouw verdient het om in de watten gelegd te worden

Dit is wat ze bij StyleTone zeker vinden en daarom hebben ze deze beautybox bedacht. Wanneer je kiest voor deze beautybox van StyleTone ontvang je elke keer vijf full-size producten. Je zult dus geen testers of samples vinden. Jouw box zit dus vol met volledige producten die je ook in de winkel kunt kopen. Het leuke van de beautybox is dat jij kennis maakt met nieuwe merken en producten. Zo kun je weer achter hele leuke items komen die je vervolgens zelf ook geregeld gaat kopen. Leuk om te weten is dat de producten die je krijgt vaak niet verkrijgbaar zijn bij de drogist in jouw omgeving. Zo kun jij met een klein maandelijks budget de beste versie van jezelf laten zien.

Alle producten zijn 100% dierproefvrij

Niemand hoeft te lijden door beautyproducten dus ook dieren niet. Bij StyleTone gooien ze dan ook direct de term "wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden" overboord. Aangezien niemand hoeft te lijden met de producten van StyleTone hoeven dieren dat ook niet. Daarom zijn de producten uit de beautybox 100% dierproefvrij. Dit is dus een goed voorbeeld en van een steeds groter belang. Want zeg nu zelf iedereen wil toch genieten van beautyproducten zonder de gedachten te hebben dat het getest is op dieren. Bij StyleTone vinden ze dat een betere wereld bij jezelf begint en daarom dragen zij ook een steentje bij.

Er is eigenlijk geen enkele reden te vinden om de beautybox van StyleTone niet te nemen. Dit is het perfecte pakket wat je dus gewoon moet hebben. Sluit je dus nu aan door een abonnement te nemen en ontvang de beautybox iedere maand bij jou thuis.