5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (1 Stem)

Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van mijn netwerk en doe je dus niet maandelijks ook nog een afbetaling aan het toestel wat je bij je abonnement hebt gekozen. Dit scheelt je een hoop geld! Als jij dus nog tevreden bent over je telefoon, maar wel op je telefoonkosten wilt letten, is een sim only abonnement zeker wat voor jou.

Wie jarig is trakteert

Ben viert feest, ze zijn namelijk jarig! Ook jij bent welkom op het feestje van Ben en dat is niet zomaar een feestje, je krijg nu namelijk meer voor het zelfde bedrag. Stel je kiest voor 300 min/sms en 1500 MB, dan wordt de 1500 mb nu 3000 MB en dit voor een bedrag van maar € 9,50 per maand.

Kies het Sim Only abonnement dat bij jou past

Naast bovengenoemde abonnement bied Ben er natuurlijk nog meer aan. Je kunt uit vele dingen kiezen zoals het aantal min/sms, hoeveel MB data en de snelheid van het internet. Zo kun jij het abonnement samen stellen dat echt bij jou past, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald. Waar wacht je nog op? Sluit voor 13 mei een SIM ONLY abonnement af bij Ben en vier Ben's feest mee!

Deze actie is verlopen!