4 1 1 1 1 1 4.00 Ster (8 Stemmen)

Pre-order de Samsung Galaxy S9 en de S9+Maak schitterende foto's bij fel daglicht en bij weinig licht. De Samsung vooruitstrevende Dubbel Diafragma-lens reageert zoals het menselijk oog. Hij kan automatisch schakelen tussen verschillende lichtomstandigheden, waardoor jouw foto's er fantastisch uitzien, of het nu licht of donker is, overdag of 's nachts. De camera die briljant is in het donker. De F1.5-diafragma-modus vindt zelfs in het donker licht. Dus de camera voor gebruik levert tot laat in de nacht levendige foto's. Dit betekent dat je je camera altijd kunt gebruiken.

De camera die je verandert in een emoji, dus jij bent niet de 'jij' die iedereen is.

Maak een Augmented Reality-versie van jezelf door simpelweg een selfie te maken. Deel dan je gevoelens met emoji-stickers en video's.

De camera die meteen kan zien wat je ogen niet zien.

Krijg een real-time vertaling wanneer je die nodig hebt. Met Live Translation zie je de wereld op een andere manier. Stel er is een menu kaart die je niet lezen kan, laat dan de camera hem lezen, hij vertaald de menu kaart vervolgens voor jou!

De camera herkent je onmiddellijk.

Intelligent Scan is een nieuwe technologie die gezichtsherkenning en irisscan combineert om het ontgrendelen zelfs bij weinig licht eenvoudig te maken.

Deze actie is verlopen!