3.5882352941176 1 1 1 1 1 3.59 Ster (17 Stemmen)

Samsung Galaxy S9 & S9+ bij MediamarktMaak kennis met de Samsung Galaxy S9 en S9+

Net als ons kan ook de Mediamarkt niet wachten op de nieuwe topmodellen van Samsung en gelukkig hoeft dat ook niet lang meer. Er staat ons heel wat te wachten: een nagenoeg randloos 'infinity-display' en een indrukwekkende Exynos 9810-octacore chip, bijvoorbeeld. En het besta van alles? In enkele klikken haal jij zo'n toestel in huis!

Galaxy S9 of S9+: Welke is voor jou geschikt?

Beide toestellen zijn topmodellen, maar ze verschillen wel iets van elkaar. Zo is de Samsung Galaxy S9+ groter dan de S9, respectievelijk 6.2 inch en 5.8 inch. Daarnaast heeft de S9+ net zoals de S9 een 12 megapixelcamera waarmee je super slow-motion video's kunt maken met 1000 frames per seconde. De S9+ heeft echter een dubbele camera waarmee je kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

8 maart is het zover

....Maar je kunt hem nu al pre-orderen bij de Mediamarkt! Dan weet je zeker dat je het nieuwe toestel als eerst in huis hebt. Check daarom snel de prijzen en toestellen. Vergeet ook niet om je oude smartphone in te ruilen, want dan krijg je een Mediamarkt cadeaukaart met de waarde van je oude toestel.

Deze actie is verlopen!