Telefoondiscounter.nl koop een refurbished iPhone tegen scherpe prijzen

Aanbiedingen van Telefoondiscounter.nl

Heb jij altijd al een iPhone willen hebben maar vind je ze te duur? Dan is een refurbished iPhone echt iets voor jou. Deze zijn namelijk een stuk voordeliger en al helemaal wanneer je er één koopt bij Telefoondiscounter.nl. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment met refurbished iPhone toestellen. Doordat zij de specialist zijn als het gaat om een refurbished iPhone kunnen ze kwaliteit bieden. Zo krijg je gewoon 2 jaar garantie op jouw iPhone en dat is natuurlijk geweldig. Niet voor niks dat Telefoondiscounter.nl de refurbished telefoonwinkel van Nederland is. Alle toestellen die ze bij Telefoondiscounter binnen krijgen worden op 79 punten gecheckt. Alle kapotte onderdelen worden vervangen, vervolgens wordt hij compleet getest. Is hij als nieuw bevonden dan wordt hij gereinigd. Na de reiniging is die klaar om verkocht te worden tegen een zeer lage prijs. Waarom zou je dus nog een nieuwe iPhone kopen als je ook kunt gaan voor een refurbished iPhone die er als nieuw uit ziet?

 

De refurbished Apple iPhone heeft een nieuwe batterij

Je vraag je vast en zeker af hoe de batterij is van een refurbished iPhone. Dit is niet bepaald vreemd want na 2 jaar is de batterij van een iPhone eigenlijk wel op. Daarom wordt een refurbished Apple iPhone altijd verkocht met een nieuwe batterij, ongeacht hoe de oude batterij is. Doordat er een nieuwe batterij in zit heb jij echt een top smartphone tegen een zeer interessante prijs. Heb jij dus iets minder te besteden maar wil je wel een smartphone van hoge kwaliteit? Ga dan nu voor een refurbished iPhone en kom erachter dat je voor een klein bedrag een top toestel in handen hebt. Door de nieuwe batterij kun je gemakkelijk zonder opladen een dag gebruik maken van jouw iPhone. Je hoeft je dus echt geen zorgen te maken dat jij halverwege de dag je batterij moet opladen. Dit is namelijk voor heel veel mensen een irritatie punt. Koop jij je refurbished iPhone bij Telefoondiscounter.nl dan hoef jij je hier geen zorgen om te maken.

Ga voor als nieuw, goed of zichtbaar gebruikt

Ga je voor een refurbished iPhone bij telefoondiscounter.nl dan heb je de keuze uit 3 opties. Zo kun jij de smartphone als nieuw kopen, goed of zichtbaar gebruikt. Jij bepaalt helemaal zelf hoe jij je smartphone wilt hebben. Vanzelfsprekend is de iPhone die als nieuw wordt verkocht het duurste. Wel ziet dit toestel er geweldig uit en heeft echt totaal geen gebreken. Je hebt dus echt een iPhone die als nieuw is. Ga je voor een goed toestel dan zitten er kleine gebruikssporen op het display of de behuizing. Wel zijn de sporen minimaal en is de iPhone technisch 100% in orde. Kies je voor de zichtbaar gebruikte variant. Dan kies je voor een iPhone die meerdere gebruikssporen heeft op zowel het display als de behuizing. Ook kunnen er deuken in de hoeken te vinden zijn. De meeste sporen kun je door gebruik van een smartphone hoesje wel wegwerken. Goed om te weten is dat deze smartphones wel 100% technisch op orde zijn. Hier mogen dus geen problemen mee ontstaan.

Telefoondiscounter.nl wordt super goed beoordeeld

Wanneer je online een aankoop gaat doen verdiep jij je waarschijnlijk eerst goed in het bedrijf. Het is tenslotte van groot belang dat je iets koopt bij een bedrijf dat betrouwbaar is. Wat betreft Telefoondiscounter.nl kunnen we wel stellen dat dit goed zit. Ze scoren bij Telefoondiscounter namelijk een 8,8 als cijfer, dit is een gemiddelde van de ruim 2.100 reviews. Met zoveel reviews is dit natuurlijk een fantastisch cijfer. Bij Telefoondiscounter.nl zijn ze hier dan ook trots op echter weten ze ook dat het altijd beter kan. Zij hebben 1 doel en dat is dat iedereen tevreden is met hun geweldige service. Jij kunt dus zeker zonder zorgen hun service ervaren door vandaag nog een refurbished iPhone te bestellen. Ze hebben eigenlijk alle toestellen van iPhone wel en dat is natuurlijk geweldig nieuws, wacht dus niet langer en bestel vandaag nog een iPhone online bij Telefoondiscounter.nl.

Ook heel veel iPhone accessoires bij Telefoondiscounter.nl te koop

Super leuk natuurlijk dat je nu een Refurbished iPhone gekocht hebt. Maar je bent ook nog op zoek naar oordopjes, laadkabel of een telefoonhoesje. Daarom hebben ze bij Telefoondiscounter.nl een zeer groot assortiment met iPhone accessoires. Uiteraard gaat het hier wel om nieuwe producten. Ga jij nu dus een iPhone bestellen bij Telefoondiscounter.nl? Bestel dan zeker direct de accessoires mee die jij nodig hebt. Zo heb je namelijk alles in één keer complete en dat is natuurlijk wel zo fijn. Want niks is vervelender dan dat je nog moet wachten op een laadkabel of andere accessoires.

Zoek je dus een refurbished iPhone of heb je accessoires nodig voor je iPhone? Dan zit je goed bij Telefoondiscounter.nl zij hebben namelijk alles voor de beste prijs zodat iedereen een iPhone kan betalen. Wil jij dus een iPhone tegen scherpe prijzen? Ga dan snel naar de website en profiteer van een mooie korting. Ze hebben heel veel verschillende iPhones, dus het kan niet anders dan dat je hier gaat slagen.