TomTom het navigatiesystemen dat je gewoon moet hebben

Aanbiedingen van TomTom

Tegenwoordig maakt eigenlijk niemand meer gebruik van een kaart en wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel. Dit komt mede omdat het heel onhandig is en de kans dat je fout rijdt ook nog eens groot is. Gelukkig is daar het navigatiesysteem van TomTom. Met deze navigatiesystemen kun je eigenlijk gewoon weg niet meer fout gaan. Door simpel weg op te geven waar je heen wilt wordt de route berekend. Vervolgens kun jij de route rijden waarna je aankomt op bestemming. Zo gemakkelijk is een TomTom navigatiesysteem. Daarnaast geven ze ook de eventuele flitsers aan, zo is de kans op een boete in één keer ook een stuk kleiner. Wel zo fijn toch?

 
TomTom GO Discover World 6 inch
Nu voor:
259.99
Logo Mediamarkt
TomTom GO Discover World 6 inch
Ean: 6,37E 11
Wil je de wereld ontdekken met de auto? Met de TomTom GO Discover World 6’’ ga je zo goed mogelijk voorbereid op reis. Dit autonavigatiesysteem is voorzien van wereldwijde kaartupdates (183 landen), zodat je in verre oorden niet voor verrassingen komt te staan. Updates download je eenvoudig en snel via wifi. Realtime verkeersgegevens stellen hiernaast alternatieve routes voor waarmee je files en wegwerkzaamheden vermijdt. De overzichtelijke routeaanwijzingen en het rijstrookadvies zorgen ervoor dat je de juiste richting op gaat.De GO Discover World beschikt over een gebruiksvriendelijk touchscreen in HD-beeldkwaliteit. Handig aan dit TomTom-navigatiesysteem is dat je 1 jaar lang gratis live informatie ontvangt over brandstofprijzen en beschikbaarheid in parkeergarages. Hierdoor bespaar je geld en kom je niet meer voor een volle garage te staan. Met de TomTom MyDrive-app plan je eenvoudig routes via je smartphone en met RoadTrips ontdek je duizenden uitgeteste routes van andere verkenningsreizigers. Zo kom je op de mooiste locaties.
Nu voor: 259.99
Koop de TomTom GO Discover World 6 inch
TomTom Beschermtas 5 inch
29.94
24.95
Logo Expert
TomTom Beschermtas 5 inch
Ean: 6,37E 11
Houd je TomTom-navigatiesysteem netjes met deze beschermtas, welke ervoor zorgt dat krassen en stoten geen beschadigingen veroorzaken. De tas is geschikt voor modellen tot 5 inch. Met de robuuste rits heb je snel toegang tot de tas.
Nu voor: 24.95
Koop de TomTom Beschermtas 5 inch
TomTom Go Camper
Nu voor:
299.95
Logo Coolblue
TomTom Go Camper
Ean: 6,37E 11
De TomTom Go Camper navigatiesysteem, met een 6 inch touchdisplay, brengt je gemakkelijk en comfortabel van A naar B in 48 Europese landen. De Go Camper berekent de snelste route, herkent verkeersdrukte en geeft je een alternatief routeadvies zodat je onnodige vertraging ontloopt. Bovendien geeft de Go Camper een melding zodra je een flitspaal nadert om verkeersboetes te voorkomen. Met de TomTom Go Camper blijf je op de hoogte van de huidige verkeerssituatie middels de ingebouwde wifi. Verder is de Go Camper van TomTom voorzien van een Siri functie en is de navigatie compatibel met Google Now, zodat je spraakopdrachten herkend worden.
Nu voor: 299.95
Koop de TomTom Go Camper
TomTom GO Essential 5 inch
Nu voor:
188.99
Logo Coolblue
TomTom GO Essential 5 inch
Ean: 6,37E 11
Met de TomTom GO Essential 5" vind je altijd je weg binnen Europa. Het is een navigatiesysteem dat voorzien is van kaarten van 45 Europese landen, die je levenslang kunt blijven updaten. Via de ingebouwde wifi download je de nieuwste kaarten en software zonder dat je daar een computer voor nodig hebt. Dankzij TomTom Traffic krijg je altijd nauwkeurige verkeersinformatie en voorkom je zoveel mogelijk files en vertragingen op weg naar je bestemming. De GO Essential 5" is dusdanig slim dat hij jouw rijgewoontes leert kennen en op basis daarvan voorspelt waar je heen gaat. Zo kun jij zonder zorgen direct wegrijden. Via het handige touchscreen is het navigatiesysteem eenvoudig te bedienen. Verbind je de GO Essential met je smartphone, dan worden jouw berichten vanaf je telefoon hardop voorgelezen en kun je eenvoudig handsfree bellen terwijl je aan het rijden bent. Verder is de navigatie volledig te bedienen met je stem, je hoeft alleen maar 'Hallo TomTom' te zeggen om te beginnen. Rijd je harder dan je mag, dan word je hier direct over gewaarschuwd tijdens trajectcontroles. Je bevestigt je navigatiesysteem met de handige magnetische houder.
Nu voor: 188.99
Koop de TomTom GO Essential 5 inch
TomTom Adhesive Dash Mount V3
29.94
24.95
Logo Expert
TomTom Adhesive Dash Mount V3
Ean: 6,37E 11
Deze Adhesive dash mount van TomTom houd je navigatie en accessoires veilig bij elkaar. Je monteert je navigatie overal op je dashbord, zelfs op gebogen oppervlakten.
Nu voor: 24.95
Koop de TomTom Adhesive Dash Mount V3

TomTom heeft verschillende navigatiesystemen in het aanbod

Niet iedereen wil dezelfde navigatie hebben, daarnaast zijn er ook verschillende voertuigen en voor elk voertuig is er een andere navigatie. Zo koop je en navigatiesysteem voor in de auto, voor de motor, camper & caravan, grote voertuigen of ingebouwde navigatiesystemen. Met andere woorden er is een grote keuze waardoor het haast niet anders kan dan dat je gaat slagen. Voor de TomTom kun je kaarten kopen voor alleen Nederland, maar ook voor de andere landen. Dit is natuurlijk ideaal voor wanneer je op vakantie gaat. Want ook in het buitenland wil jij natuurlijk de weg kunnen vinden zonder moeite. Wacht daarom niet langer en bekijk nu het assortiment van TomTom en bestel het navigatiesysteem dat bij jouw past. Dit kun je gewoon bij hen op de website doen, lekker makkelijk dachten wij zo. Bepaal dus voor welk voertuig jij een navigatiesysteem nodig hebt en koop hem van TomTom.

Werk je kaarten bij zodat je altijd actuele informatie hebt

Wegen veranderen en ook dan wil jij natuurlijk goed rijden. Daarom doe je er goed aan om zo nu en dan je kaarten te updaten. Hij haalt dan alle nieuwe wegen binnen waardoor jij niet meer verkeerd kunt rijden. Dit is natuurlijk super makkelijk en daarnaast ook noodzakelijk. Doe jij het namelijk niet, dan is de navigatie de weg kwijt en is de kans groot dat jij verkeerd gaat rijden. Wanneer dit het geval is kun jij net te laat komen voor de belangrijke afspraak en dat wil niemand. Ook een belangrijk ding is dat jij veilig blijft rijden. Wanneer je dit wilt moet jij de navigatie dus niet in je hand houden maar juist een plek hebben waar je hem goed kunt zien. Daarom hebben ze bij TomTom verschillende navigatiesysteem accessoires. Denk hierbij aan onder andere verschillende steunen. Zo heb jij altijd goed zicht op de navigatie, is de kans klein dat je verkeerd rijdt en kun je ook nog eens veilig rijden. Genoeg reden dus om ook even naar de verschillende accessoires te kijken. Waar wacht je nog op, bekijk nu snel de website van TomTom en profiteer van de lage prijzen.