Geld verdienen met jouw website dat kan met TradeTracker

Aanbiedingen van TradeTracker

Heb jij een blog of een website, dan kun je daar geld mee verdienen. Het werk eigenlijk heel simpel, er zijn heel veel bedrijven met mooie promoties. Deze promoties brengen ze maar al te graag bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht. Wanneer jouw website aansluit bij de aanbieder, dan is het slim om deze promotie op jouw website te plaatsen. Als een bezoeker van jou dan een bestelling plaatst bij de aanbieder dan ontvang je daar een vast bedrag of percentage van. Zo kun jij zonder al te veel moeite toch een leuk bedrag verdienen. Dit noemen ze ook wel Affiliate markering, hiervoor maak je gebruik van een platform als TradeTracker. Zij hebben vele aanbieders waarvoor jij promotie kun maken.

 

TradeTracker en de voordelen

Het grootste voordeel is natuurlijk dat jij met TradeTracker geld kunt verdienen want ja dat wilt natuurlijk iedereen. Maar TradeTracker heeft nog meer voordelen. Ze zijn namelijk een zeer geprezen "state-of-the-art" Affiliate software. Het platform van TradeTracker is geheel in eigen huis ontwikkeld en biedt transparante statistieken, real-time rapportages en een aanpasbaar dashboard. Het maakt bij TradeTracker niet uit of je net nieuw bent met Affiliate marketing of dat je al jaren ervaring hebt. Met het zeer overzichtelijke platform van TradeTracker kan iedereen direct aan de slag.

Het Real Attribution model

Bij TradeTracker hebben ze een Real Attribution ontwikkeld, hierdoor worden alle Publishers beloond. Hierdoor maakt het niet uit waar jij voorkomt in de customer journey, je profiteer sowieso van de order die eruit komt. Dit is natuurlijk een groot voordeel van TradeTracker, maar er zijn meer redenen om je aan te melden bij TradeTracker. Wij van Top-aanbiedingen hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Handige dashboards
  • Real-time inzichten
  • Multi-layered tracking
  • Conversiepad tracking
  • Super fast payment

Reden genoeg lijkt ons om je nu direct aan te melden en te starten met geld verdienen met jouw website. Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk als met TradeTracker en Affiliate marketing. Wacht dus niet langer en start vandaag nog met geld verdienen.