Trixie aanbiedingen met hoge kortingen tot maar liefst 50%

Trixie is één van de betere merken met heel veel top aanbiedingen

Wie thuis een huisdier heeft is bekend met het merk Trixie, dit is namelijk één van de grootste merken in de dierenwereld. Hierdoor liggen ze bij heel veel verschillende dierenwinkels. Geweldig natuurlijk, want dat betekent een hoop concurrentie. Dit zorgt weer voor heel veel scherpe aanbiedingen. Zo kun je profiteren van hoge kortingen tot maar liefst 50% op producten van Trixie. Aangezien Trixie er voor alle dieren is kun je er altijd terecht. Dit merk biedt topkwaliteit voor weinig. Zoek je dus dierenproducten? Bekijk dan zeker het aanbod van Trixie bij één van de bekende dierenspeciaalzaken.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 60

Het begon in 1974 en vandaag is Trixie de marktleider

Toen ondernemer Bonnik Hansen in 1974 zijn vrachtwagen vol had met hondenriemen, speeltjes en kauwbotten had hij niet verwacht dat zijn eenmanszaak zou doorgroeien tot een marktleider in Europa. Ze leveren op dit moment aan meer dan 8500 dierenspeciaalzaken vanuit de vestiging in Tarp. Veel van hun producten worden door echte vakmensen ontwikkeld, gekeurd en getest. Hoge kwaliteit en een op het dierenwelzijn gerichte uitvoering zijn voor hun vanzelfsprekend. Kortom: Trixie heeft voor iedere dierenvriend wel iets passends in het assortiment. En dat is niet alleen te zien aan de 6.500 artikelen, maar ook aan onze zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor zijn ze vandaag de dag de marktleider in de dierenwereld.

Voor ieder dier het juiste product van het merk Trixie

Of je nou een hond, kat, knaagdier/konijn, vogel of reptiel hebt, Trixie heeft voor al deze dieren producten in hun assortiment. Je kunt het merk Trixie bijna niet meer uit de dierenspecialzaken denken. Zo hebben ze alles voor een puppy of kitten uitzet wel in hun assortiment, heb je een nestje? Daar hebben ze ook van alles voor. Meer van de hondensporten zoals de jacht? Dan hoef je ook niet verder te zoeken, want Trixie heeft het wel in huis. Wil jij voor jouw hamster een geweldig verblijf bouwen? Dan kan jij je lol op met de hamsterscaping producten die Trixie heeft. En wat het dan ook nog eens allemaal zo leuk maakt, je hebt goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Zo kan jij je verblijf van je baardagame nog eens veranderen voor een beetje afwisseling.

De tuindieren worden natuurlijk niet vergeten door Trixie

Voor de tuindieren heeft Trixie ook een apart assortiment. Ze hebben verschillende vogelhuisjes en voederschalen en dispensers voor de buitenvogels. Iedere buitenvogel heeft een ander soort huisje nodig qua maten en daar heeft Trixie natuurlijk ook rekening mee gehouden. Ook heeft Trixie voerhuisjes voor de eekhoorns en geweldige hotels voor de egels. Vooral in het najaar en de winter zijn deze producten vaak in de aanbieding te vinden bij de dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt of jouw favoriete online webshop. Natuurlijk vergeet Trixie ook de insecten niet die in jouw tuin zitten. Zo hebben ze verschillende insecten en bijenhotels gemaakt die er ook nog eens mooi uit zien.

Duurzaamheid staat bij Trixie echt centraal!

Sinds 2016 is Trixie actief begonnen met verduurzamen. Dit begon in het magazijn met de verpakkingen. Inmiddels zijn ze ook bezig de blisterverpakkingen te verminderen in hun productverpakkingen, maar dat is niet het enige waarmee ze milieubewust bezig zijn. De brochures en de catalogus met nieuwe producten worden gedrukt op papier uit duurzaam beheerde bossen. Ook worden alle houten artikelen de komende jaren veranderd naar FSC-gecertificeerd hout. Ze hebben ook een speciale Be Eco-serie. Deze artikelen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. En met de verkoop van de Be Nordic-serie ondersteunen ze projecten voor het behoud van de zee. Zo zijn er al meerdere bergingsoperaties van spooknetten geweest in de Oostzee. Dus wil je een goed doel steunen, koop dan een van de Be Nordic producten die af en toe ook wel in de aanbieding zijn bij de dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt of de online webshops!

Met andere woorden koop Trixie producten met korting

Het is nu wel duidelijk toch? Wanneer jij één huisdier hebt en je wilt topkwaliteit tegen een lage prijs. Dan ga je voor de producten van het merk Trixie. Niet alleen vanwege de kwaliteit en de prijs. Maar ook omdat ze altijd hele mooie aanbiedingen hebben. Hierdoor kun je profiteren van hoge kortingen tot maar liefst 50%. Dit is iets waar iedereen blij van wordt. Want uiteindelijk wil niemand te veel betalen voor nieuwe producten toch? Bekijk daarom snel de aanbiedingen en profiteer van kortingen op o.a. een hondenfietskar, hondenmand, krabpaal, drinkfles, loopplank of één van de andere populaire producten.