Aanbiedingen van UnitedConsumers

Vaste lasten, we hebben er veel en ze worden met het jaar duurder. Op de vraag wil jij besparen op je vaste lasten weten wij het antwoord al....JA DAT WIL IK.

Besparen doe je met UnitedConsumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat jou vaste lasten goedkoper maakt. Sinds de oprichting in 2000 besparen ruim 500.000 deelnemers op hun brandstof, autoverzekering, telefoonabonnement, de zorgverzekering en op hun energierekening.

Een overstap naar UnitedConsumers is zo geregeld en het belangrijkste is nog wel dat je daadwerkelijk bespaard. Zo kun jij het bedrag dat je overhoud investeren in een dagje weg, voor vakantie of misschien wel een compleet nieuwe inrichting. Jij bepaald wat je met het bedrag dat je bespaart gaat doen, UnitedConsumers helpt jou alleen om het te besparen.

Kortingacties bij UnitedConsumers

Wanneer je bijvoorbeeld je telefoon abonnement verlengt via UnitedConsumers bespaar je niet alleen, nee je profiteert ook van geweldige kortingsacties. Het is dus zeker de moeite waard om over te stappen.

Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van UnitedConsumers.com

Bekijk de aanbiedingen

Actuele aanbiedingen United Consumers

€ 829.95

T-Mobile abonnement met Apple iPhone 11 Pro
Bekijk op United Consumers

€ 68.95

T-Mobile abonnement met Apple iPhone 8 Refurbished
Bekijk op United Consumers

€ 121.95

T-Mobile abonnement met Nokia 3.2
Bekijk op United Consumers

€ 94.95

Vodafone abonnement met Huawei Nova 5T
Bekijk op United Consumers

€ 220.95

T-Mobile abonnement met Nokia 6.2
Bekijk op United Consumers

€ 821.95

Vodafone abonnement met Apple iPhone 11 Pro
Bekijk op United Consumers

€ 97.95

Vodafone abonnement met Apple iPhone 6s Refurbished
Bekijk op United Consumers

€ 37.95

T-Mobile abonnement met Nokia 6.2
Bekijk op United Consumers
T-Mobile abonnement met Apple iPhone XS Max
Bekijk op United Consumers

Wil je ook nooit teveel betalen voor je energie? Dan wordt het tijd om eens te kijken bij UnitedConsumers, want daar betaal je nooit teveel voor je energie. Goedkope energie en altijd wind mee bij UnitedConsumers.
Energie 10% goedkoper
Verzeker nu jouw auto bij UnitedConsumers en ben tot wel € 100,- goedkoper uit. Daarnaast krijg je minimaal 10% korting, een goede reden dus om je autoverzekering af te sluiten via UnitedConsumers.
Verzeker je auto nu
Verloopt jou mobiele abonnement binnenkort? Verleng hem dan nu via UnitedConsumers en profiteer van exclusief voordeel. Zo krijg je 1 of 2 maanden gratis bundeltegoed en exclusieve kortingsacties.
Verleng nu