Bespaar nu eenvoudig op al je vaste lasten met UnitedConsumers

Aanbiedingen van UnitedConsumers

UnitedConsumers, de kans is groot dat jij dit al kent. Ze bieden namelijk heel veel aan, denk hierbij aan verzekeringen, stroom & gas en mobiele abonnementen. Het mooie van UnitedConsumers is dat je hier een hoop geld kunt besparen wanneer je hier een abonnement afsluit. UnitedConsumers is opgericht in het jaar 2000 met als doel jouw vaste lasten verlichten. Nog steeds zijn ze hier dagelijks mee bezig en dat kun je ook zien in de prijzen die ze hanteren. Ze vinden bij UnitedConsumers steeds meer manier om je vaste lasten te verlagen.

 
Wil jij ook goedkoop kunnen tanken? Dan zit je goed bij UnitedConsumers. Zij hebben namelijk een tankpas waarmee je tot wel € 50,- per jaar kunt besparen. Dit komt omdat je altijd korting krijgt op de pompprijs, dit ongeacht de brandstof die je nodig hebt.
Tanken met korting
Verloopt jouw mobiel abonnement binnenkort? Verleng hem dan nu via UnitedConsumers en profiteer van exclusief voordeel. Bij UnitedConsumers kun je alle mooie verlengdeals bekijken en gemakkelijk een abonnement afsluiten.
Nieuw abonnement
Wil je ook nooit teveel betalen voor je energie? Dan wordt het tijd om eens te kijken bij UnitedConsumers, want daar betaal je nooit teveel voor je energie. Goedkope energie en altijd wind mee bij UnitedConsumers.
Energie 10% goedkoper

UnitedConsumers het consumentencollectief van Nederland

Je hebt vast en zeker wel eens gehoord van een consumentencollectief, bijvoorbeeld een collectieve zorgverzekering. Het nadeel hiervan is dat het vaak alleen kan via je werkgever, wanneer een werkgever hier geen gebruik van maakt kun jij je ook niet aansluiten. Zonde natuurlijk zeker aangezien het een hoop voor je kan schelen. Daarom is UnitedConsumers er als consumentencollectief dat voor iedereen bruikbaar is. Bij UnitedConsumers bieden ze voordeel op het volgende:

  • Zorgverzekering
  • Autoverzekering
  • Energie
  • GSM abonnementen
  • Brandstof

Doordat ze bij UnitedConsumers groot inkopen krijgen ze een hoop korting, die korting geven ze direct aan jou.

Wil jij ook meer geld overhouden op je vaste lasten?

Meedoen met UnitedConsumers is zeer eenvoudig, je kiest namelijk het product dat je wilt en meld je vervolgens aan. Na je aanmelding krijg je vervolgens een persoonlijke inlogcode waarmee je terecht kunt op Mijn UnitedConsumers. Je kunt in je account de opgebouwde korting bekijken en wanneer je dit wilt uitkeren op je bankrekening. Jij bepaalt dus zelf wanneer je de door jouw gespaarde korting laat uitbetalen. Heb je het nog niet nodig, dan kun je het gewoon opsparen.