Aanbiedingen van Unive

Verzekeringen je hebt ze nodig maar niemand wordt er bij van, ze kosten ons nou eenmaal best veel geld. Er zijn vele verzekeringen die je nodig hebt en sommige zijn zelfs verplicht. Denk hierbij aan een autoverzekering indien je een auto hebt een uiteraard een zorgverzekering. Zeker de zorgverzekering is voor vele een rib uit het lijft. 

Zorgverzekering jaarlijks nieuwe prijzen

Elk jaar weer kun je nieuwe prijzen verwachten voor je zorgverzekering. Uiteraard worden de prijzen jaarlijks hoger, echter zijn de prijzen per zorgverzekeraar erg verschillend. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de vrijheid die je hebt per zorgverzekering maar ook met je eigen risico en extra opties.

Bij Univé kun je ook een zorgverzekering afsluiten dit kan altijd aan het einde van het jaar. Elk jaar rond tweede week november worden de prijzen voor het jaar erop bekend gemaakt. Dit is ook de periode dat jij kunt overstappen naar een andere verzekeraar. Univé is een van de verzekeraars die betaalbaar en goed zijn. Je kun bij Univé gemakkelijk online jouw verzekering afsluiten en eventuele aanvullende verzekeringen. Hierdoor kun je de verzekering aanpassen aan jouw wensen. 

Sluit dus gemakkelijk jouw (zorg)verzekering af bij Univé en weet zeker dat je goed zit.

Bekijk de verzekering