Aanbiedingen van VakantieVeilingen

VakantieVeilingen.nl is met gemiddeld 6 mln. bezoekers per maand de marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. Gemiddeld worden meer dan 6000 veilingen per dag aangeboden. Sinds maart 2013 heeft Vakantieveilingen tevens de grootste community van Nederland op Facebook. Qua naamsbekendheid staat Vakantieveilingen.nl in de top5 van bekendste websites van Nederland. Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van Vakantie Veilingen

Bezoek VakantieVeilingen

Actuele aanbiedingen VakantieVeilingen

€ 6.00

Uitgebreid koken? In deze gietijzeren braadpan maak je vlees lekker mals klaar. Ook voor het bereiden van bijvoorbeeld mosselen is hij heel geschikt. Handig: je kunt hem ook gebruiken in de oven en zelfs op de barbecue.
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 1.00

Kom dineren in de oude wachtkamers van het Centraal Station van Amsterdam. Al het moois van vroeger staat hier nog, dus je etentje hier is heel speciaal. Het restaurant ligt op het perron en is een ideale plek om je dagje weg af te sluiten.
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 6.00

Snel een kopje thee zetten? Deze waterkoker kookt je water in slechts 55 seconden! Maar hij is ook handig om alvast het water voor je rijst of pasta koken. En dankzij de 'perfect pour-uitloop' is morsen bij het inschenken verleden tijd. Wel zo veilig!
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 1.00

Ren jij net als Rambo schietend over het veld of wacht je je kansen af? Samen met 9 vrienden staan jullie op een veld naar keuze. Tijgeren rondom een oude boerderij, zandhappen op het strand of overdekt spelen? Jij bepaald!
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 6.00

Hoe veel je ook te koken hebt, met deze pannenset zit je nooit meer zonder materiaal. Hij bestaat uit maar liefst 27 delen, waaronder ook een set met keukenhulpjes en een peper- en zoutstel. De pannen zijn geschikt voor elke warmtebron.
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 1.00

Op zoek naar een orgineel kerstcadeau? Duik met je familie en vrienden de studio in voor een fotoshoot! Met de instructies van de fotograaf maken jullie een mooi plaatje die met trots aan de muur gehangen kan worden.
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 6.00

Bij deze 6 messen krijg je ook een aanzetstaal en keukenschaar. Leuk om een (hobby)kok mee te verrassen! Op de bijgeleverde magneetstrip hang je ze op in de keuken, maar je kunt ze ook opbergen in de nylon geschenktas.
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 1.00

Op zoek naar een uitdagend uitje? Bij Eventsbakery Nijmegen en Eindhoven kunnen jullie je energie wel kwijt. Kruipen, tijgeren en vol in de aanval. Adrenalinekick gegarandeerd. Kom je paintballen of gaan jullie voor het stoere Airsoft?
Bekijk op VakantieVeilingen

€ 1.00

3 of 4 nachten verblijven aan de kust? Kies voor een comfortabele bungalow in Noordwijk. Vlak bij het strand en de steden Leiden en Amsterdam. Extra fijn: met deze bon krijg je € 150,- korting op je verblijf! Met wie ga jij lekker weg?
Bekijk op VakantieVeilingen

3.4 1 1 1 1 1 3.40 Ster (25 Stemmen)
Zin om een dagje naar de dierentuin of een pretpark te gaan? Dan zit je goed bij Vakantieveilingen, hier bied je al mee vanaf € 1,- op de mooiste parken van Nederland, België en Duitsland. Waar ga jij heen met het gezin?
Bekijk nu
2.5238095238095 1 1 1 1 1 2.52 Ster (21 Stemmen)
Hoe lekker is dat even een nachtje door brengen in een van de vele Van der Valk hotels? Bij VakantieVeilingen kun je nu mee bieden vanaf € 1,- op vele Van der Valk locaties. Welk hotel kies jij?
Bekijk de aanbieding
2.6363636363636 1 1 1 1 1 2.64 Ster (22 Stemmen)
Wil jij graag nog een hotel overnachting? Dan is het nu jouw moment. Bij VakantieVeilingen bied je nu al vanaf € 1,- mee op vele hotels!
Bekijk nu
5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (7 Stemmen)
Gezellig met de kinderen een dagje naar de dierentuin? Bij VakantieVeilingen heb je een ruime keus aan dierentuinen!
Bied nu op tickets
2.8 1 1 1 1 1 2.80 Ster (20 Stemmen)
Zin in een heerlijke massage, saunabezoek, wellness behandeling of is het tijd om de tanden te bleken. Bieden kan al vanaf € 1,- op een behandeling!
Bied mee en Win
2.6470588235294 1 1 1 1 1 2.65 Ster (17 Stemmen)
Of je nu op vakantie, een dagje Efteling of naar een voetbal wedstrijd wilt. Bij VakantieVeilingen vind je het allemaal!
Bied nu mee en win