VakantieVeilingen de grootste en leukste veilingensite van Nederland

Aanbiedingen van VakantieVeilingen

Hou jij ervan om te bieden op veilingen? Dan is de veilingsite VakantieVeilingen een echte aanrader voor jou. Met dagelijks gemiddeld 6 miljoen bezoekers is VakantieVeilingen verre weg de aller grootste veilingsite van Nederland. Bied dus mee op de aller leukste veilingen en wie weet win jij wel. Iedere dag weer komen er honderden nieuwe veilingen bij waar jij op kunt bieden. Hierdoor ontdek je iedere dag weer een nieuw aanbod. Lukt het je maar niet om een veiling te winnen? Goed nieuws de meeste veilingen komen regelmatig terug. Hierdoor kun jij de volgende keer gewoon weer bieden.

 
Bij Vakantieveilingen hebben ze op dit moment weer heel veel mooie artikelen in het assortiment waar je op kunt bieden. Neem bijvoorbeeld de Buccan Elektrische Juicer. Je kunt nu op dit top item bieden vanaf slechts € 1,-. Wacht dus niet langer en bied nu mee.
Lees Meer... Buccan Juicer kopen
Bij VakantieVeilingen hebben ze nu weer diverse gave veilingen waar je echt op moet gaan bieden. Met deze veilingen kun jij nu namelijk ff lekker gezelligheid in huis halen. Wacht daarom niet langer en bekijk nu snel alle veilingen online bij VakantieVeilingen.
Lees Meer... Alles voor in huis
Zin in een gezellig dagje uit? Dat begint bij VakantieVeilingen, de veiling website voor de leukste dagjes uit. De uitjes zijn in zowel Nederland, België als Duitsland. Ga nu super goedkoop naar een dierentuin, pretpark of museum door mee te bieden.
Lees Meer... Bied mee vanaf € 1,-
Bij VakantieVeilingen hebben ze nu tijdelijk alles voor je kind, van speelgoed tot kinderwagens. Dit zijn dus super interessante veilingen om op te bieden, ze zijn er echter maar tijdelijk. Deze veilingen duren t/m 18 april 2020 wees dus snel.
Lees Meer... Alles voor je kind
Iedereen is zo nu een dan toe aan een dagje ontspannen. Wat is er dan lekkerder dan een dagje sauna en wellness. Bij VakantieVeilingen hebben ze heel veel veilingen voor een heerlijke massage, saunabezoek of wellness behandeling.
Lees Meer... Dagje sauna of wellness
Bij VakantieVeilingen is altijd iets leuks te doen. Zo kun je mee bieden op een vakantie, dagje Efteling of een mooie voetbal wedstrijd. Omdat VakantieVeilingen een veilingsite is bepaal jij zelf hoeveel je betaald, je betaald dus nooit teveel.
Lees Meer... Bied mee op de beste deals
Ga op reis! Van een hotelovernachting in eigen land tot aan stedentrips en verre reizen. Bij VakantieVeilingen veilen ze elke dag de mooiste bestemmingen. Van welke stad droom jij? Bied nu mee en bepaal zelf de prijs die je betaald.
Lees Meer... Bied mee en ga op reis
Zin om een dagje naar de dierentuin of een pretpark te gaan? Dan zit je goed bij Vakantieveilingen, hier bied je al mee vanaf € 1,- op de mooiste parken van Nederland, België en Duitsland. Waar ga jij heen met het gezin?
Lees Meer... Bieden op dagjes uit
Hoe lekker is dat even een nachtje door brengen in een van de vele Van der Valk hotels? Bij VakantieVeilingen kun je nu mee bieden vanaf € 1,- op vele Van der Valk locaties. Welk hotel kies jij?
Lees Meer... Bekijk de aanbieding
Wil jij graag genieten van een heerlijke hotel overnachting? Dan is het nu jouw moment. Bij VakantieVeilingen bied je nu al vanaf € 1,- mee op heel veel hotels! Een goede reden om nu naar de website te gaan en direct te starten met bieden.
Lees Meer... Bekijk nu

VakantieVeilingen 6000 veilingen per dag

Als we het hebben over een grote veilingensite, dan hebben we het over VakantieVeilingen, dagelijks bieden zij 6.000 veilingen aan. Je kunt gemakkelijk alle veilingen bekijken maar wanneer je gericht op zoek bent naar een soort veiling dan kan dat ook. Je kunt kiezen uit de volgende categorieën.

 • Avondje uit
 • Dagje weg
 • Eten en Drinken
 • Hotels
 • Producten
 • Sauna en Beauty
 • Vakanties

Zoek dus snel naar de veiling die bij jou past door te kiezen uit één van bovenstaande categorieën. Elke dag weer vind je andere mooie veilingen bij VakantieVeilingen. Het is dus zeker de moeite waard om dagelijks even een kijkje te nemen.

Jij bepaalt zelf de prijs bij VakantieVeilingen

Het leuke van veilingen is dat jijzelf de prijs bepaald, word de prijs je te hoog? Stop dan met bieden en wacht op de volgende veiling, wie weet win jij de veiling dan voor het bedrag dat jij maximaal wilt betalen. Doordat jij zelf de prijs kunt bepalen kun je nooit meer teveel betalen, hoe leuk is dat? Reden genoeg toch om vandaag nog te starten met het bieden op de leukste veilingen.

VakantieVeilingen hoge beoordeling en positieve reviews

Wanneer jij ergens wat online koopt wil je natuurlijk weten dat alles goed komt met jouw bestelling of in dit geval met jouw gewonnen veiling. Reviews met goede beoordelingen zijn daarom erg van belang om jouw vertrouwen te winnen. Gelukkig zit dat wel goed bij VakantieVeilingen, zij scoren namelijk een 8 uit ruim 9.900 reviews.

Altijd mooie speciale aanbiedingen bij VakantieVeilingen

Ondanks dat alle veilingen die je bij VakantieVeilingen vind eigenlijk aanbiedingen zijn hebben ze zo nu en dan ook speciale acties. Zo zul je de volgende acties geregeld voorbij zien komen:

 • Hammer Time
 • Sauna weken
 • Valentijns veilingen
 • WK veilingen

Vele van deze speciale aanbiedingen hebben ook te maken met een Thema. Hoe vaker het thema terug komt hoe vaker je de actie zult zien. Hoe dan ook, bied nu mee op de veilingen van VakantieVeilingen en beleeft vele lol met het winnen van veilingen.