Aanbiedingen van VakantieXperts

Wij zijn een onafhankelijke reisbureauketen met 210 reisbureaus verspreid over heel Nederland. Daarnaast beschikken wij over een afdeling zakenreizen, groepsreizen en een callcenter. Met meer dan 800 medewerkers behoren wij tot de grootste reisbedrijven in Nederland.

De 5 zekerheden van VakantieXperts

 • Maatwerk
  Jou leren kennen en een reis samenstellen die jouw wensen overtreft. Dat is onze passie en daar is VakantieXperts heel goed in.
 • Altijd dichtbij
  Met 220 reisbureaus verspreid over heel Nederland hoef je nooit ver te reizen om ver te reizen. VakantieXperts je graag persoonlijk bij jou in de buurt.
 • Onafhankelijk
  VakantieXperts heeft het volledige assortiment van ruim 200 touroperators, vergelijkers en aanbieders van reisgerelateerde diensten.
 • Xpertise
  Welke vraag over welke bestemming je ook hebt: VakantieXperts vinden het antwoord. Met 800 Persoonlijke Reisadviseurs heeft VakantieXperts een wereld aan kennis, ervaringen en tips.
 • Prijsbewust
  Herinneringen zijn onbetaalbaar, De reizen van VakantieXperts niet. Laat VakantieXperts je vakantiebudget weten en ze zoeken de grenzen op van de mogelijkheden.

Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van VakantieXperts

Bekijk de beschikbare vakanties

Boek nu je zomervakantie bij VakantieXperts om naar uit te kijken! Profiteer van heerlijke aanbiedingen: van stedentrip tot zonvakantie en roadtrip!
Bekijk de vakanties
VakantieXperts busreizen. Als je kiest voor een busreis, kom je op een comfortabele manier op mooiste plekken met VakantieXpert.
Breng me hierheen
VakantieXperts regelt jouw mooiste reis naar New York. Laat je inspireren door een aantal reizen naar New York door de New YorkXperts van VakantieXperts.
Breng me hierheen