Vastelastenbond al meer dan 15 jaar de vaste lasten specialist

Bespaar een hoop geld met de Vastelastenbond

Vaste lasten, iedereen heeft ze maar echt niemand wordt er vrolijk van. Dit is natuurlijk logisch, want het zijn kosten die je perse moet maken. Dit terwijl je het geld liever uitgeeft aan leuke dingen. Gelukkig kun jij een hoop geld besparen op je vaste lasten en dat start met het aanmelden bij de Vastelastenbond. Leuk om te weten is dat de Vastelasten bond is opgericht door Dirk-Jan Wolfert en Dennis van Druten. Dit hebben ze gedaan in 2004 en daarmee is de Vastelastenbond het eerste consumentencollectief van Nederland. Inmiddels zijn ze flink gegroeid en zijn er ruim 150.000 huishoudens aangesloten. Zij hebben nooit meer last van hun vaste lasten, dit omdat de Vastelastenbond dit voor hen regelt. Wil jij ook nooit meer last hebben van jouw vaste lasten? Meld je dan snel aan en ontdek hoe fijn dit is. Vastelastenbond is al 15 jaar lang de specialist als het gaat om je vaste lasten. Niet voor niks dat Vastenlastenbond.nl de vereniging is voor je vaste lasten.

 

Neem één van de abonnementen en zij regelen alles voor je

Bij de Vastelastenbond hebben ze 2 verschillende abonnementen. Het gaat hier om ze volgende twee abonnementen, Energie Vanzelf Geregeld en Verzekerd Zonder Zorgen. Wanneer jij kiest voor Energie Vanzelf Geregeld, dan regelen hun ieder jaar voor jou het beste energiecontract. Dit tegen een vast bedrag per jaar. Door hier gebruik van te maken kun jij heel veel geld besparen, daarnaast kost het jou geen tijd meer, want zij regelen alles voor je. Van het vinden van de beste deal tot het overstappen van energieleverancier. Zo gemakkelijk kan het dus gaan. Ga je voor Verzekerd Zonder Zorgen, dan sluiten hun de verzekeringen voor je af die jij wilt hebben. Dit ook voor een vast bedrag per maand. Je betaalt dus geen provisie en daardoor bespaar je een hoop geld. Daarnaast controleren zij ieder jaar de dekking en de prijs. Want je wilt wel de juiste dekking hebben en daarnaast niet teveel betalen. Ga hier dus zeker voor en bespaar een hoop geld.

Vastelastenbond doet ook aan Collectieve inkoop

Er zijn verschillende diensten waar jij wel eens interesse in zou kunnen hebben. Wanneer dit het geval is kun je natuurlijk de complete zoektocht helemaal zelf starten, maar je kunt ook gebruik maken van de Vastelastenbond. Het voordeel hiervan is dat zij goede voorwaarden kunnen afdwingen bij de partners die ze hebben. Dit bespaart jou een hoop tijd en daarnaast weet je zeker dat je de juiste prijs betaald voor top service. Bij de Vastelastenbond kun je gebruik maken van de volgende diensten: Zonnepanelen, Isolatie, WOZ en Zorgverzekering. Voor al deze diensten bieden zij jou de beste prijs en je hoeft er bijna niks voor te doen. Wil jij dus zonnepanelen op je dak? Kies dan voor de Vastelastenbond. Is de WOZ waarde van je huis te hoog ingeschat? Maar dan gebruik van de dienst van de Vastelastenbond. Allemaal met als doel geld besparen op je vaste lasten.

Ook verschillende zakelijke dienstverleningen

Heb jij een onderneming? Dan wil je natuurlijk ook geld kunnen besparen op je vaste lasten. Want hoe meer geld jij bespaart op je vaste lasten, hoe meer winst je kunt maken. Bij de Vastelastenbond hebben ze een paar producten en diensten die je zeker eens moet overwegen als ondernemer. Het gaat hier om Financieel adviseurs, FinTech-openbanking, Bewindvoerders en Vastgoed beheerders. Allemaal zeer belangrijke producten en diensten waar zeker een hoop geld op te besparen is.

Wil jij dus gaan voor lagere vaste lasten zowel privé als zakelijk? Maar dan gebruik van de service van de Vastelastenbond en ontdek dat je jaarlijks een hoop geld kunt besparen zonder daar moeite voor te doen.