Vattenfall altijd een mooie aanbieding en gratis cadeaus

Aanbiedingen van Nuon

Vattenfall is de vernieuwde naam van Nuon. Op dit moment is Vattenfall èèn van de grootste energieleveranciers van Nederland. Met ruim 2 miljoen tevreden huishoudens kun je zeker wat verwachten bij Vattenfall.

Eèn ding dat tegenwoordig erg belangrijks is voor ons is duurzaamheid. Gelukkig kun je dit ook verwachten bij Vattenfall. Zo wekken ze stroom op met windmolens, van water en uiteraard de zon. Naast groene stroom zorgen zij ook dat jouw huis verwarmd wordt met warmte vanuit de haven. Zo weet je zeker dat je duurzaam zit bij Vattenfall.

Jij als klant wordt beloond bij Vattenfall

Vaak sluit je een energie contract af bij een energieleverancier met een leuke korting of mooi cadeau. Echter wanneer je langer klant bent profiteer je nergens meer van. Bij Vattenfall is dit anders, wanneer je een contract afsluit krijg je een leuke korting of een mooi cadeau. Daarnaast spaar je elke maand punten, met deze punten kun jij een cadeau uitkiezen. Daarnaast kun je het ook geven aan een goed doel. Hoe langer je klant bent hoe meer punten je spaart per maand.

Winnen doe je bij... Vattenfall met de Vattenfall Punten

Naast de punten die je krijg als bestaande klant maak je ook kans op te gekken prijzen. Elke maand weer worden de mooiste prijzen weg gegeven. Ook hier geldt hoe langer je klant bent hoe groter de kans dat je wint. Vattenfall wil jou als klant maar al te graag houden en dat laten ze blijken met de win acties en de Vattenfall punten. Door een energiecontract af te sluiten bij Vattenfall start jij automatisch met Vattenfall punten sparen. Het is dus zeker de moeite waard om nu over te stappen van energieleverancier, kies vandaag nog voor Vattenfall en profiteer van de lage prijzen.

De beste Stroom en Gas aanbieding

Ook met een energiecontract kun je profiteren van aanbiedingen, echter moet je dan soms wel overstappen. Wanneer jij nog niet bij Vattenfall zit is het zeker de moeite waard om nu nog een overstap te regelen. Bij Vattenfall hebben ze namelijk het hele jaar door verschillende aanbiedingen, zo kun je korting krijgen op je maand bedrag maar ook de leukste cadeaus kiezen en winnen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een Vattenfall Nintendo Switch aanbieding. Dit is een cadeau die je regelmatig voorbij ziet komen bij Vattenfall wanneer je er een contract af sluit. De Vattenfall Switch aanbieding is vaak één weekaanbieding van Vattenfall Wil jij dus graag een Nintendo Switch hebben, hou dan goed in de gaten of Vattenfall met een mooie aanbieding komt. Wil jij geen Nintendo Switch maar wel een mooie korting? Profiteer dan van de huidige aanbieding. Er is namelijk altijd wel een Vattenfall cadeau die jouw interesse heeft (voorheen de Nuon cadeaus genoemd). Waar wacht je dus nog op, bekijk nu de huidige Vattenfall aanbiedingen en ga voor de Vattenfall aanbieding die het beste bij jou past.

De jaarafrekening van Vattenfall

Bij Vattenfall ben je verzeker van een jaarafrekening zonder verassingen. Zo vertellen ze open en eerlijk hoe ze jouw jaarafrekening hebben berekend en vertellen ze hoe je verrassingen op je jaarafrekening kunt voorkomen. Iedere jaar opnieuw ontvang je jouw jaarafrekening. Wanneer je deze krijgt hangt er vanaf per wanneer je contract is ingegaan. Iedereen ontvang de jaarafrekening van Vattenfall dus op een ander moment. Wil jij Vattenfall bellen over je huidige jaarafrekening of heb je een andere vraag? Dan kun je hier het telefoonnummer vinden.

 

De andere populaire energieleveranciers in Nederland

Loopt jou energiecontract bijna af? Dan is het aan te raden om nu over te stappen van leverancier. Kies je nu namelijk voor een 1-jarig energiecontract van Vattenfall? Dan krijg je een gratis Coolblue cadeaubon t.w.v. € 300,-.
Gratis cadeaubon € 300,-
Bij Vattenfall hebben ze nu een geweldige aanbieding. Jij krijg namelijk een gigantisch bedrag cashback. Zo krijg je van € 130,- tot wel € 190,- cashback, bereken daarom nu snel jouw persoonlijke aanbod en zie hoeveel cashback jij krijgt.
Bekijk jouw aanbod nu
Wordt nu klant van Vattenfall, neem een één jarig energiecontract en krijg een gratis Nintendo Switch Lite Grijs + Lego spel t.w.v. € 269,- cadeau. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding, profiteer hier dan ook snel van en stap over naar Vattenfall.
Gratis Nintendo Switch Lite
Wat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij Vattenfall. Kies je er namelijk nu voor om stroom & gas bij hen af te nemen, dan krijg je er een gratis Philips Airfryer XXL bij t.w.v. € 289,99. Wacht daarom ook zeker niet langer en profiteer nu snel voor je te laat bent.
Gratis Philips Airfryer XXL
Denk jij er ook over na om zonnepanelen op je dak te plaatsen? Doe dan nu de zonnepanelen check van Vattenfall en zie of jouw dak geschikt is en krijg een advies voor het aantal panelen voor jou energieverbruik. Zo weet je direct wat het kost en wat het oplevert en dat in slechts +/- 12 seconden.
Doe de zonnepanelen check
Bij Vattenfall hebben ze nu wel een hele mooie aanbieding. Tijdelijk krijg je bij een Stroom en Gas contract een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 met wifi, 4G en 32 GB cadeau. Zo wordt de keuze om over te stappen wel heel gemakkelijk gemaakt.
Tijdelijk gratis Tablet
Sluit nu een energie contract af voor één jaar bij Vattenfall en krijg er een gratis cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 200,- bij. Zo krijg jij en groene stroom en gas 1 jaar voor een vaste prijs en kun je online shoppen bij Bol.com.
Gratis Bol.com cadeaubon