Vattenfall cadeau bij een energiecontract voor Stroom & Gas

Ieder huishouden in Nederland heeft een energiecontract bij één van de energieleveranciers. Dit heb je namelijk nodig voor stroom en gas. Zonder een energiecontract kun je hier namelijk geen gebruik van maken. Daarom zijn er in Nederland heel veel verschillende leveranciers voor energie. Eén van die leveranciers is Vattenfall (voorheen Nuon). De kans dat je Vattenfall kent is zeer groot, ze zijn namelijk één van de grotere leveranciers in Nederland die ook nog eens scherpe prijzen te bieden hebben. Het is dan ook zeker slim om klant te worden bij Vattenfall en zeker omdat je er te gekke cadeau krijg. Iedereen die een nieuw energiecontract afsluit maak namelijk één Vattenfall cadeau kiezen. Dit zijn niet zomaar cadeaus, ze zijn namelijk echt spectaculair. De Vattenfall cadeau wordt ook wel de Energiecadeau XL genoemd. Vattenfall heeft altijd een mooi cadeau bij het afsluiten van je energiecontract.

Wat een toffe weekdeal hebben ze weer bij Vattenfall. Tijdelijk krijg je namelijk 6 gratis Smart LED Solar lampen t.w.v. € 239,95 bij een 1-jarig energiecontract. Dit is dus het moment om over te stappen naar Vattenfall en zo te profiteren van deze Stroom & Gas aanbieding.
Lees Meer... 6 gratis smart LED Solar
Bij Vattenfall hebben ze nu een geweldige aanbieding voor een energiecontract van 1 jaar. Tijdelijk krijg je er namelijk een gratis LG Full HD Smart Televisie bij t.w.v. € 349,-. Een goede reden dus om nu over te stappen naar Vattenfall en zo optimaal te profiteren.
Lees Meer... Gratis LG televisie
Een nieuwe maand en dus ook een nieuwe maanddeal bij Vattenfall. Stap je nu over naar Vattenfall, dan krijg je er een gratis Sonos One + Google Nest Hub 2-Pack bij t.w.v. € 429,-. Het is dus zeker slim om deze gave aanbieding te overwegen.
Lees Meer... Vatenfall maanddeal
Wat een te gekke aanbieding hebben ze op dit moment bij Vattenfall. Maak jij namelijk nu de overstap, dan ontvang je een welkomstcadeau met een waarde tot maar liefst € 350,-. Dat bij een Stroom & Gas contract van slechts één jaar. Dat is nog eens een gave energie aanbieding.
Lees Meer... Kies nu zelf je cadeau
Neem je nu een energie contract van één jaar bij Vattenfall? Dan ontvang je een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 300,-. Reden genoeg om nu snel naar de website van Vattenfall te gaan om daar een contract af te sluiten voor Stroom & Gas.
Lees Meer... Nu gratis Bol.com cadeaubon
Wordt nu klant van Vattenfall, neem een één jarig energiecontract en krijg een gratis Nintendo Switch Lite Grijs + Lego spel t.w.v. € 269,- cadeau. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding, profiteer hier dan ook snel van en stap over naar Vattenfall.
Lees Meer... Gratis Nintendo Switch Lite
Wat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij Vattenfall. Kies je er namelijk nu voor om stroom & gas bij hen af te nemen, dan krijg je er een gratis Philips Airfryer XXL bij t.w.v. € 289,99. Wacht daarom ook zeker niet langer en profiteer nu snel voor je te laat bent.
Lees Meer... Gratis Philips Airfryer XXL
Denk jij er ook over na om zonnepanelen op je dak te plaatsen? Doe dan nu de zonnepanelen check van Vattenfall en zie of jouw dak geschikt is en krijg een advies voor het aantal panelen voor jou energieverbruik. Zo weet je direct wat het kost en wat het oplevert en dat in slechts +/- 12 seconden.
Lees Meer... Doe de zonnepanelen check
Iedereen kent inmiddels wel Vattenfall, ken je het nog niet, dan ken je wel Nuon. Vattenfall is de nieuwe naam van Nuon en heeft elke week een nieuwe weekdeal. Bij deze weekdeal krijg je elke week een ander welkomstcadeau, bekijk dus snel wat jij deze week gratis kunt krijgen.
Lees Meer... Elke week een weekdeal
Sluit nu een energie contract af voor één jaar bij Vattenfall en krijg er een gratis cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 200,- bij. Zo krijg jij groene stroom 1 jaar voor een vaste prijs en kun je online shoppen bij Bol.com.
Lees Meer... Nu gratis Bol.com cadeaubon

Welke Vattenfall cadeaus kan ik kiezen?

Dit verschilt, over het algemeen zijn het constant dezelfde cadeaus echter zo nu en dan vervalt er een cadeau en komt er een andere bij. Enkele cadeaus die zeer populair zijn als je hieruit kunt kiezen zijn:

  • Nintendo Switch Lite Grijs + Lego spel t.w.v. € 269,-
  • Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase t.w.v. € 229,-
  • Philips Airfryer XXL t.w.v. € 289,99
  • Samsung Galaxy Tab A 10.1 4GB wifi 32 GB t.w.v. € 249,-
  • Cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 200,-

Uiteraard zijn er nog meer Vattenfall cadeaus te scoren maar zoals je kunt zien zijn dit al echte top cadeaus. Dit is dan ook echt een goede reden om de overstap te maken naar Vattenfall. Want zo weet je zeker dat je een betrouwbare energieleverancier hebt en je daarnaast kunt kiezen uit de mooiste cadeaus. De meeste leveranciers hebben namelijk niet zulke mooie acties waarbij je cadeaus kunt scoren van deze waarde. Moet jij dus gaan overstappen van energieleverancier? Dan is dit het moment om te kiezen voor Vattenfall.

Wanneer mag je een Vattenfall cadeau kiezen?

Kies jij voor een energiecontract van één jaar bij Vattenfall? Dan mag je al een Vattenfall cadeau kiezen. Dit is natuurlijk geweldig, want zo zit jij maar één jaar vast aan Vattenfall. Wil je na een jaar weer overstappen? Dan kan dat zonder kosten. Dit maakt deze actie natuurlijk nog veel mooier, want waar zie je dit nog meer. Vaak kun je wel mooie cadeaus krijgen bij een energiecontract van 3 jaar, maar Vattenfall doet dat dus even anders. Stap jij dus iedere jaar over om zo de beste deal te scoren voor Stroom & Gas? Dan is het slim om dit jaar een keertje over te stappen naar energie van Vattenfall. Zo kun jij na je 1-jarige energie contract gewoon weer overstappen naar de volgende energieleverancier.

Ga je toch liever voor een energiecontract van 3 jaar bij Vattenfall? Dan kan dat natuurlijk ook. Wel goed om te weten is dat je dan precies dezelfde cadeaus kunt kiezen. Dit is dus alleen een slimme keus op het moment dat je denkt dat de prijzen van energie gaan stijgen binnen één jaar. Want kies je voor een energiecontract van 3 jaar, dan zullen jouw energie prijzen 3 jaar niet stijgen. Wel zo fijn toch?

Ga nu voor deze Vattenfall energie aanbieding

Soms is het gewoon niet slim om te wachten met het gaan voor een aanbieding. Dit is zo moment, waarom zou je niet overstappen van energieleverancier als Vattenfall zo'n mooie aanbieding heeft? Twijfel gewoon niet langer, ga nu snel naar de website en kies gemakkelijk en snel je cadeau uit. Je mag tussen alle cadeaus één mooi cadeau kiezen. Bepaal dus helemaal zelf waar je voor gaat, wel zo leuk toch? Zit er op dit moment geen leuk cadeau voor jou bij? Dan kun je natuurlijk ook altijd even de andere Vattenfall aanbiedingen hier bekijken. Kun je ook daar geen mooie aanbieding vinden? Bekijk dan hier alle Stroom & Gas aanbiedingen of maak gebruik van onze vergelijker. Zo heb jij verschillende mogelijkheden om de beste energie aanbieding voor jou te vinden.