Vattenfall contact opnemen is super gemakkelijk voor iedereen

Ondanks dat je tegenwoordig alles digitaal kunt regelen bij Vattenfall kan het toch zo zijn dat je contact met ze wil opnemen. Wanneer dit het geval is, wil je dit natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk kunnen doen. Je wil dus niet lang moeten zoeken naar een telefoonnummer. Gelukkig is dit bij Vattenfall helemaal niet zo moeilijk. Daarnaast kun je ze ook nog eens bereiken via Whatsapp om zo nog sneller contract te krijgen. Met Vattenfall contact opnemen is dus echt super gemakkelijk en dat is precies wat jij wilt. Want hoe lastiger het is hoe kleiner de kans dat jij tevreden bent over de service. Alle mogelijkheden om contact op te nemen vind je hier op deze pagina.

Wat een toffe weekdeal hebben ze weer bij Vattenfall. Tijdelijk krijg je namelijk 6 gratis Smart LED Solar lampen t.w.v. € 239,95 bij een 1-jarig energiecontract. Dit is dus het moment om over te stappen naar Vattenfall en zo te profiteren van deze Stroom & Gas aanbieding.
Lees Meer... 6 gratis smart LED Solar
Bij Vattenfall hebben ze nu een geweldige aanbieding voor een energiecontract van 1 jaar. Tijdelijk krijg je er namelijk een gratis LG Full HD Smart Televisie bij t.w.v. € 349,-. Een goede reden dus om nu over te stappen naar Vattenfall en zo optimaal te profiteren.
Lees Meer... Gratis LG televisie
Een nieuwe maand en dus ook een nieuwe maanddeal bij Vattenfall. Stap je nu over naar Vattenfall, dan krijg je er een gratis Sonos One + Google Nest Hub 2-Pack bij t.w.v. € 429,-. Het is dus zeker slim om deze gave aanbieding te overwegen.
Lees Meer... Vatenfall maanddeal
Wat een te gekke aanbieding hebben ze op dit moment bij Vattenfall. Maak jij namelijk nu de overstap, dan ontvang je een welkomstcadeau met een waarde tot maar liefst € 350,-. Dat bij een Stroom & Gas contract van slechts één jaar. Dat is nog eens een gave energie aanbieding.
Lees Meer... Kies nu zelf je cadeau
Neem je nu een energie contract van één jaar bij Vattenfall? Dan ontvang je een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 300,-. Reden genoeg om nu snel naar de website van Vattenfall te gaan om daar een contract af te sluiten voor Stroom & Gas.
Lees Meer... Nu gratis Bol.com cadeaubon
Wordt nu klant van Vattenfall, neem een één jarig energiecontract en krijg een gratis Nintendo Switch Lite Grijs + Lego spel t.w.v. € 269,- cadeau. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding, profiteer hier dan ook snel van en stap over naar Vattenfall.
Lees Meer... Gratis Nintendo Switch Lite
Wat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij Vattenfall. Kies je er namelijk nu voor om stroom & gas bij hen af te nemen, dan krijg je er een gratis Philips Airfryer XXL bij t.w.v. € 289,99. Wacht daarom ook zeker niet langer en profiteer nu snel voor je te laat bent.
Lees Meer... Gratis Philips Airfryer XXL
Denk jij er ook over na om zonnepanelen op je dak te plaatsen? Doe dan nu de zonnepanelen check van Vattenfall en zie of jouw dak geschikt is en krijg een advies voor het aantal panelen voor jou energieverbruik. Zo weet je direct wat het kost en wat het oplevert en dat in slechts +/- 12 seconden.
Lees Meer... Doe de zonnepanelen check
Iedereen kent inmiddels wel Vattenfall, ken je het nog niet, dan ken je wel Nuon. Vattenfall is de nieuwe naam van Nuon en heeft elke week een nieuwe weekdeal. Bij deze weekdeal krijg je elke week een ander welkomstcadeau, bekijk dus snel wat jij deze week gratis kunt krijgen.
Lees Meer... Elke week een weekdeal
Sluit nu een energie contract af voor één jaar bij Vattenfall en krijg er een gratis cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 200,- bij. Zo krijg jij groene stroom 1 jaar voor een vaste prijs en kun je online shoppen bij Bol.com.
Lees Meer... Nu gratis Bol.com cadeaubon

Wat is het telefoonnummer van Vattenfall om contact op te nemen

Wil jij het liefst met Vattenfall bellen? Dan heb je natuurlijk het telefoonnummer van hen nodig. Je kunt Vattenfall bereiken op het telefoonnummer 0900-0808 voor privé en op 020-8920225 wanneer je zakelijk contact op wilt nemen. Zit je in het buitenland, dan zal je contact moeten opnemen via een ander telefoonnummer. Privé is het nummer +31-268450271 en zakelijk is het +31-208920255. Via deze telefoonnummers kun jij dus heel gemakkelijk en snel contact opnemen met Vattenfall. Wil je ze dus bellen? Maak dan gebruik van één van deze telefoonnummers. Wel goed om te weten is dat wanneer je besluit te bellen je in en wachtrij terecht kunt komen. In dat geval zal je dus langer moeten wachten.

Via Whatsapp met Vattenfall contact opnemen wat super gemakkelijk is

Tegenwoordig appen we de hele dag door met ze allen. Het is dan ook super slim om contact op te nemen met bedrijven via Whatsapp. Dit gaat namelijk een stuk gemakkelijker en sneller ook. Wil jij via WhatsApp contact opnemen met Vattenfall? Dan kun je dat doen via het volgende telefoonnummer: +31-208920230. Het voordeel van WhatsApp is dat op ieder moment van de dag hier gebruik van kunt maken waar je ook maar bent. Je hebt alleen maar je smartphone nodig en internet. Bijna iedereen in Nederland heeft WhatsApp en juist daarom is het zo gemakkelijk om hier gebruik van te maken.

Ik heb nog de Nuon contact gegevens in mijn mobiel staan?

Wanneer dit het geval is kun je gewoon gebruik maken van deze gegevens. Vattenfall was namelijk voorheen Nuon en ondanks dat de naam veranderd is zijn de telefoonnummers het zelfde gebleven. Het enige wat je dus moet doen is de naam veranderen. Zo gemakkelijk is het en dat is natuurlijk geweldig. Want zo hoef jij echt niet moeilijk te doen om contact met ze op te nemen. Heb jij dus een energiecontract bij Vattenfall of wil je gaan overstappen naar Vattenfall maar heb je vragen? Neem dan gewoon contact met ze op en stel vervolgens al je vragen. Heb je nog geen contract, dan kun je eigenlijk altijd profiteren van een mooie Vattenfall aanbieding.