Vattenfall altijd een mooie aanbieding en gratis cadeaus

Aanbiedingen van Nuon

Vattenfall is de vernieuwde naam van Nuon. Op dit moment is Vattenfall èèn van de grootste energieleveranciers van Nederland. Met ruim 2 miljoen tevreden huishoudens kun je zeker wat verwachten bij Vattenfall.

Eèn ding dat tegenwoordig erg belangrijks is voor ons is duurzaamheid. Bij Vattenfall staat duurzaamheid dan ook voorop. Zo wekken ze stroom op met windmolens, van water en uiteraard de zon. Naast groene stroom zorgen zij ook dat jouw huis verwarmd wordt met warmte vanuit de haven. Zo weet je zeker dat je duurzaam zit bij Vattenfall.

 
Wat een toffe weekdeal hebben ze weer bij Vattenfall. Tijdelijk krijg je namelijk 6 gratis Smart LED Solar lampen t.w.v. € 239,95 bij een 1-jarig energiecontract. Dit is dus het moment om over te stappen naar Vattenfall en zo te profiteren van deze Stroom & Gas aanbieding.
Lees Meer... 6 gratis smart LED Solar
Bij Vattenfall hebben ze nu een geweldige aanbieding voor een energiecontract van 1 jaar. Tijdelijk krijg je er namelijk een gratis LG Full HD Smart Televisie bij t.w.v. € 349,-. Een goede reden dus om nu over te stappen naar Vattenfall en zo optimaal te profiteren.
Lees Meer... Gratis LG televisie
Een nieuwe maand en dus ook een nieuwe maanddeal bij Vattenfall. Stap je nu over naar Vattenfall, dan krijg je er een gratis Sonos One + Google Nest Hub 2-Pack bij t.w.v. € 429,-. Het is dus zeker slim om deze gave aanbieding te overwegen.
Lees Meer... Vatenfall maanddeal
Wat een te gekke aanbieding hebben ze op dit moment bij Vattenfall. Maak jij namelijk nu de overstap, dan ontvang je een welkomstcadeau met een waarde tot maar liefst € 350,-. Dat bij een Stroom & Gas contract van slechts één jaar. Dat is nog eens een gave energie aanbieding.
Lees Meer... Kies nu zelf je cadeau
Neem je nu een energie contract van één jaar bij Vattenfall? Dan ontvang je een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 300,-. Reden genoeg om nu snel naar de website van Vattenfall te gaan om daar een contract af te sluiten voor Stroom & Gas.
Lees Meer... Nu gratis Bol.com cadeaubon
Wordt nu klant van Vattenfall, neem een één jarig energiecontract en krijg een gratis Nintendo Switch Lite Grijs + Lego spel t.w.v. € 269,- cadeau. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding, profiteer hier dan ook snel van en stap over naar Vattenfall.
Lees Meer... Gratis Nintendo Switch Lite
Wat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij Vattenfall. Kies je er namelijk nu voor om stroom & gas bij hen af te nemen, dan krijg je er een gratis Philips Airfryer XXL bij t.w.v. € 289,99. Wacht daarom ook zeker niet langer en profiteer nu snel voor je te laat bent.
Lees Meer... Gratis Philips Airfryer XXL
Denk jij er ook over na om zonnepanelen op je dak te plaatsen? Doe dan nu de zonnepanelen check van Vattenfall en zie of jouw dak geschikt is en krijg een advies voor het aantal panelen voor jou energieverbruik. Zo weet je direct wat het kost en wat het oplevert en dat in slechts +/- 12 seconden.
Lees Meer... Doe de zonnepanelen check
Iedereen kent inmiddels wel Vattenfall, ken je het nog niet, dan ken je wel Nuon. Vattenfall is de nieuwe naam van Nuon en heeft elke week een nieuwe weekdeal. Bij deze weekdeal krijg je elke week een ander welkomstcadeau, bekijk dus snel wat jij deze week gratis kunt krijgen.
Lees Meer... Elke week een weekdeal
Sluit nu een energie contract af voor één jaar bij Vattenfall en krijg er een gratis cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 200,- bij. Zo krijg jij groene stroom 1 jaar voor een vaste prijs en kun je online shoppen bij Bol.com.
Lees Meer... Nu gratis Bol.com cadeaubon

Jij als klant wordt beloond bij Vattenfall

Vaak sluit je een energie contract af bij een energieleverancier met een leuke korting of mooi cadeau. Echter wanneer je langer klant bent profiteer je nergens meer van. Bij Vattenfall is dit anders, wanneer je een contract afsluit krijg je een leuke korting of een mooi cadeau. Daarnaast spaar je elke maand punten, met deze punten kun jij een cadeau uitkiezen. Daarnaast kun je het ook geven aan een goed doel. Hoe langer je klant bent hoe meer punten je spaart per maand.

Winnen doe je bij... Vattenfall met de Vattenfall Punten

Naast de punten die je krijg als bestaande klant maak je ook kans op te gekken prijzen. Elke maand weer worden de mooiste prijzen weg gegeven. Ook hier geldt hoe langer je klant bent hoe groter de kans dat je wint. Vattenfall wil jou als klant maar al te graag houden en dat laten ze blijken met de win acties en de Vattenfall punten. Door een energiecontract af te sluiten bij Vattenfall start jij automatisch met Vattenfall punten sparen. Het is dus zeker de moeite waard om nu over te stappen van energieleverancier, kies vandaag nog voor Vattenfall en profiteer van de lage prijzen.

De beste Stroom en Gas aanbieding

Ook met een energiecontract kun je profiteren van aanbiedingen, echter moet je dan soms wel overstappen. Wanneer jij nog niet bij Vattenfall zit is het zeker de moeite waard om nu nog een overstap te regelen. Bij Vattenfall hebben ze namelijk het hele jaar door verschillende aanbiedingen, zo kun je korting krijgen op je maand bedrag maar ook de leukste cadeaus kiezen en winnen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een Vattenfall Nintendo Switch aanbieding. Dit is een cadeau die je regelmatig voorbij ziet komen bij Vattenfall wanneer je er een contract af sluit. De Vattenfall Switch aanbieding is vaak één weekaanbieding van Vattenfall Wil jij dus graag een Nintendo Switch hebben, hou dan goed in de gaten of Vattenfall met een mooie aanbieding komt. Wil jij geen Nintendo Switch maar wel een mooie korting? Profiteer dan van de huidige aanbieding. Er is namelijk altijd wel een Vattenfall cadeau die jouw interesse heeft (voorheen de Nuon cadeaus genoemd). Waar wacht je dus nog op, bekijk nu de huidige Vattenfall aanbiedingen en ga voor de Vattenfall aanbieding die het beste bij jou past.

De jaarafrekening van Vattenfall

Bij Vattenfall ben je verzeker van een jaarafrekening zonder verrassingen. Zo vertellen ze open en eerlijk hoe ze jouw jaarafrekening hebben berekend en vertellen ze hoe je verrassingen op je jaarafrekening kunt voorkomen. Iedere jaar opnieuw ontvang je jouw jaarafrekening. Wanneer je deze krijgt hangt er vanaf per wanneer je contract is ingegaan. Iedereen ontvang de jaarafrekening van Vattenfall dus op een ander moment. Wil jij Vattenfall bellen over je huidige jaarafrekening of heb je een andere vraag? Dan kun je hier het telefoonnummer vinden.