1. Ik heb iets besteld maar niet ontvangen
  Dit is erg vervelend, wanneer je iets besteld hebt wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Echter is het niet mogelijk om bij ons een bestelling te plaatsen. Je hebt waarschijnlijk via ons een mooie aanbieding gevonden die je bij de desbetreffende webshops/leverancier hebt besteld. Daarom adviseren wij je ook om met deze partij contact op te nemen. Zij zullen jou verder helpen met jouw vraag zodat je binnenkort kunt gaan genieten van jouw bestelling.
   
2. Ik heb me aangemeld voor jullie nieuwsbrief, maar krijg geen nieuwsbrief hoe kan dat?
  Op dit moment zijn wij nog niet actief met het versturen van nieuwsbrieven. Natuurlijk is het wel gewoon mogelijk om je ik te schrijven. Uiteraard doen wij ons uiterste best om jou binnenkort te voorzien van de beste Top aanbiedingen in jouw mailbox. Want dat is uiteindelijk de reden waarom jij je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Heb jij je nog niet aangemeld, ga dit dan snel doen zodat jij onze nieuwsbrief nooit kunt gaan missen. Het is natuurlijk zonde als je de mooiste aanbiedingen gaat mislopen.
   
3. De aanbieding die jullie hebben staan klopt niet, hoe kan dat?
  Iedere dag weer zijn wij bezig om jou te voorzien van de beste aanbiedingen. Dit doen wij door gebruik te maken van de informatie die wij ontvangen van de webshops/leverancier. In sommige gevallen wordt de aanbieding gestaakt door de webshops/leverancier of hebben wij hem verkeerd in ons systeem gezet. In dit geval kan het kloppen dat de aanbieding niet klopt. Uiteraard mag je dit altijd aan ons doorgeven door gebruikt te maken van het contact formulier. Wij zullen de aanbieding dan aanpassen/verwijderen.
4. Waarom is het een Top aanbieding?
Natuurlijk is het zo dat niet iedere aanbieding tot de top behoord. Sommige aanbiedingen zijn gewoon leuk maar niet echt spectaculair. Uiteraard kan je deze aanbiedingen ook bij ons van Top-aanbiedingen.nl vinden. Echter proberen wij jou te voorzien van alleen maar Topaanbiedingen. Deze aanbiedingen mag je echt niet missen want ze zijn echt super scherp. Hoe jammer zou het zijn als de aanbieding al is verlopen. Is het dus een aanbieding waarvan je denk ik ben blij dat ik deze deal niet heb gemist? Dan is het een echte Top aanbieding.