Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Natuurlijk kom jij hier voor een mooie aanbieding, maar het kan zijn dat jij daar nog wat vragen over hebt. Top-aanbiedingen.nl beantwoordt graag de vragen voor jou. Nu is het alleen zo dat wij al heel veel vragen gehad hebben. Wanneer een vraag regelmatig terug komt zetten wij hem op deze pagina. Lees dus altijd even de Veelgestelde Vragen door. De kans is groot dat jouw vraag dan al beantwoord is. Heb jij toch nog vragen? Dan is de kans groot dat wij de antwoorden hebben. Neem in dat geval dus gewoon even contact met ons op via het contactformulier.

Dit is erg vervelend, wanneer je iets besteld hebt wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Echter is het niet mogelijk om bij ons een bestelling te plaatsen. Je hebt waarschijnlijk via ons een mooie aanbieding gevonden die je bij de desbetreffende webshops/leverancier hebt besteld. Daarom adviseren wij je ook om met deze partij contact op te nemen. Zij zullen jou verder helpen met jouw vraag zodat je binnenkort kunt gaan genieten van jouw bestelling.
Op dit moment zijn wij nog niet actief met het versturen van nieuwsbrieven. Natuurlijk is het wel gewoon mogelijk om je ik te schrijven. Uiteraard doen wij ons uiterste best om jou binnenkort te voorzien van de beste Top aanbiedingen in jouw mailbox. Want dat is uiteindelijk de reden waarom jij je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Heb jij je nog niet aangemeld, ga dit dan snel doen zodat jij onze nieuwsbrief nooit kunt gaan missen. Het is natuurlijk zonde als je de mooiste aanbiedingen gaat mislopen.
Iedere dag weer zijn wij bezig om jou te voorzien van de beste aanbiedingen. Dit doen wij door gebruik te maken van de informatie die wij ontvangen van de webshops/leverancier. In sommige gevallen wordt de aanbieding gestaakt door de webshops/leverancier of hebben wij hem verkeerd in ons systeem gezet. In dit geval kan het kloppen dat de aanbieding niet klopt. Uiteraard mag je dit altijd aan ons doorgeven door gebruikt te maken van het contact formulier. Wij zullen de aanbieding dan aanpassen/verwijderen.
Natuurlijk is het zo dat niet iedere aanbieding tot de top behoord. Sommige aanbiedingen zijn gewoon leuk maar niet echt spectaculair. Uiteraard kan je deze aanbiedingen ook bij ons van Top-aanbiedingen.nl vinden. Echter proberen wij jou te voorzien van alleen maar Topaanbiedingen. Deze aanbiedingen mag je echt niet missen want ze zijn echt super scherp. Hoe jammer zou het zijn als de aanbieding al is verlopen. Is het dus een aanbieding waarvan je denk ik ben blij dat ik deze deal niet heb gemist? Dan is het een echte Top aanbieding.
GRATIS! Ja echt we schreeuwen dit het liefst van alle daken af. Jij hoeft namelijk helemaal niks te betalen om de beste aanbiedingen iedere dag weer te ontdekken. Deze dienst is dus helemaal gratis. Wij willen namelijk dat iedereen kan profiteren van de beste aanbiedingen.
Iedere dag weer zoeken wij voor meer dan 50.000 producten de beste aanbieding. Hierdoor kun je vandaag een product heel goedkoop bestellen wij de Mediamarkt terwijl hij morgen nog goedkoper is bij Coolblue. Andersom werkt dit natuurlijk ook, de prijs kan ook hoger zijn. Hoe dan ook, de beste deal ga je bij ons altijd vinden.
Affiliate marketing is een vorm van (internet)marketing waarbij webshops, websites en bloggers hun partners belonen voor het gegeneren van verkopen, kliks of leads. Dat houdt dus in dat wij als een partner aan deze bedrijven geld verdienen wanneer via hun site een product gekocht wordt.
Een affiliate link is een link die verwijst naar een product op een andere website. Als je op deze link klikt, dan kom je op de website van de verkopende adverteerder. Dit komt voor bij een klik op een banner, button of op één knop in de vergelijkers.
Als jij vanuit Top-aanbiedingen.nl via een affiliate link (product, banner of vergelijker) het product koopt, ontvangen wij een kleine vergoeding. Jij als koper, merkt daar niets van. Je betaald dan ook niets extra's voor het product of de dienst. De prijzen van de producten en diensten zijn gelijk als jij direct naar de verkopende site zou gaan. Wij krijgen alleen een vergoeding voor het promoten van het product van de shop. Er worden geen hogere prijzen aan jou doorberekend als klant.