Veronica Magazine het leukste magazine op gebied van TV, Films en entertainment

Aanbiedingen van Veronica

Bij Veronica Magazine denk je misschien al snel aan een TV-gids en eerlijk is eerlijk dat is het ook. Maar Veronica Magazine is veel meer dan alleen maar een TV Gids. Het staat namelijk bomvol met de leukste nieuwtjes op gebied van tv, films en entertainment. Alleen daarom al is Veronica Magazine vandaag de dag nog altijd super populair. Heel veel mensen kopen regelmatig een los nummer of hebben er een abonnement op. Wanneer je dit nog niet hebt wordt het hoogste tijd om nu snel een abonnement af te sluiten. Het zou natuurlijk zonde zijn als jij het leukste nieuws gaat missen. Veronica Magazine staat vooral bekend bij mannen, toch zijn er ook best veel vrouwen die dit magazine lezen.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Iedere week een 124 pagina's bomvol heet entertainment nieuws

Besluit jij om een abonnement te gaan nemen op dit geweldige tijdschrift? Dan ontvang je Veronica Magazine iedere week thuis. Dit betekent dat jij iedere week wordt voorzien van heet entertainment nieuws, spraakmakende interviews, kundige filmrecensies en nog heel veel meer. Zo is er heel veel te vinden op gebied van muziek, mode, gadgets, games en trends. Met andere woorden met een Veronica Magazine abonnement heb jij iedere week het beste van het beste in huis. Ben jij gek van TV kijken, dan kun je in dit 124 pagina's dikke magazine ook een weekoverzicht vinden met de leukste films en programma's op 50 verschillende televisiezenders.

Een Veronica Magazine abonnement heeft heel veel voordelen

Wanneer je ervoor kiest om een abonnement te nemen op Veronica Magazine, dan krijg je naast het magazine nog heel veel extra's. Zo krijg je bijvoorbeeld hoge kortingen op pretparken, musicalvoorstellingen en wellnesscentra. Ook maakt je iedere week weer kans op superprijzen. Ook kun je als je kiest voor een abonnement het magazine digitaal lezen waar je ook maar bent. Je krijgt toegang tot de app Superguide waar je dagelijks een persoonlijke tv gids kunt vinden. En maak je iedere dag kans op dvd's, tickets en gadgets. Als laatst krijg je ook nog eens 50% korting op een tweede tijdschrift abonnement en 25% korting op een abonnement van Tijdschrift.nl. Reden genoeg dus om nu snel een Veronica abonnement af te sluiten bij 123tijdschrift.nl.

Liever een los nummer in plaats van een abonnement?

Bij Veronica Magazine snappen ze dat niet iedereen een abonnement wilt hebben voor dit geweldige magazine. Daarom is het ook mogelijk om een los nummer te kopen. Je kunt dan zowel de oudere als de nieuwere edities kopen. Wil jij bijvoorbeeld een bepaald nummer lezen? Dan kun je deze gewoon online kopen. Wel is het goed om te weten dat je in verhouding een stuk duurder uit ben dan bij een abonnement. Koop jij minimaal 2 nummers per maand, dan kun je beter overwegen om te gaan voor een abonnement, dit is in dat geval een stuk voordeliger. Daarnaast heb je altijd als eerst het magazine in huis.

Geef een Veronica Magazine abonnement cadeau

Ken jij iemand die regelmatig het Veronica Magazine leest maar geen abonnement heeft? Dan kun je ook een abonnement cadeau geven. Het voordeel van de cadeau abonnementen is dat ze voor een kortere periode zijn en daardoor dus ook betaalbaar. Daarnaast stoppen deze abonnementen automatisch, je kun dus niet vergeten ze op te zeggen want dit hoeft niet. Daarnaast is het ook nog eens een geweldig cadeau waar de ontvanger meerdere weken achter elkaar van kan genieten en dat voor een zeer laag bedrag. Kies je voor een Veronica Magazine abonnement, dan betaal je het complete abonnement in één keer.