Verzekeringen Aanbiedingen

Zorg, tandarts, auto, fiets, huis, inboedel, je kan alles verzekeren, ook met korting!

Niet goed verzekerd zijn is een keuze die sommige mensen maken. Als je toch besluit om een goede verzekering af te sluiten, doe het dan met een top aanbieding. Ben je toch verzekerd, ook al is het goedkoop.

Wanneer je een basis verzekering afsluit bij Univé weet je zeker dat je goed verzekerd bent. Zij hebben al een basis zorgverzekering vanaf € 107,95 per maand. Zo ben jij wel heel erg voordelig verzekerd voor de basis zorg.
Basis zorg vanaf € 107,95 p.m.
Sluit nu gemakkelijk en snel online jouw zorgverzekering voor 2020 af bij Promovendum. Bij Promovendum ben je verzekerd van kwaliteit en service het is niet voor niks dat zij een 8,9 als cijfer krijgen van kun klanten.
Basis zorg € 115,50 p.m.
Het wordt weer tijd om opzoek te gaan naar een nieuw zorgverzekering. De prijzen zijn bekend en dus kun je gaan vergelijken tussen de vele opties. Bij UnitedConsumers betaal je slechts € 113,95 voor basis zorg, dat hebben wij alvast voor je uitgezocht.
Basis zorg voor € 113,95 p.m.
Wanneer je een mooi nieuw product koopt zoals een camera, dan ben je daar natuurlijk erg zuinig op. Toch kan er altijd wat mee gebeuren, hij kan kapot gaan of worden gestolen. Met de productverzekering van Simplesurance hoe jij je geen zorgen te maken.
Sluit verzekering af
Wie een auto rijdt moet hem verzekeren, dat is nu eenmaal verplicht. Aangezien het perse moet doe je het maar je wilt er niet teveel voor betalen, daarnaast moet het wel de dingen dekken wanneer er wat gebeurd. Stap daarom nu over naar Inshared.
Bereken jouw premie
Een ongeval is al erg genoeg, als je dan vervolgens ook nog eens torenhoge rekeningen krijgt worden de zorgen toch wel hoog. Gelukkig is er de ongevallenverzekering van Inshared, zo zijn al jouw gezinsleden en meerijders verzekerd.
Bereken jouw premie
Eindelijk mag je dan gaan genieten van je wel verdiende vakantie. Het meest belangrijke is dan dat jij zorgeloos op vakantie kunt ook wanneer er wat gebeurd. Met de reisverzekering van Inshared hoef jij je geen zorgen te maken over de kosten.
Bereken jouw premie
Naast dat de dierenverzekering van Inshared erg goedkoop is bied het vele voordelen zoals gratis advertentie bij vermissing, 50% vergoeding ook mogelijk en tot € 3.500,- per jaar verzekerd. Sluit dus snel een dierenverzekering af.
Bereken jouw premie
Bijna iedereen heeft het wel een aansprakelijkheidsverzekering. Er zijn vele partijen waar je deze kunt afsluiten, uiteraard wil jij de beste voor de laagste prijs. Bij Inshared weet je zeker dat jij goed verzekering bent.
Bereken je premie
Misschien ben je een hondenmens - of juist een kattenmens. Hoe dan ook, je wilt goed voor ze zorgen. Wanneer je vier voeter wat heeft wil je dat die weer goed komt. Daarom is het goed om een huisdierenverzekering van OHRA af te sluiten.
Viervoeter verzekeren
Zing je in je auto mee, zo hard als je kunt? Kruimel je erop los? Of houd je het juist erg netjes? Alles is goed zolang jij je maar prettig voelt met de OHRA autoverzekering. Sluit hem daarom snel en gemakkelijk online af.
Premie berekenen
Wil je wekelijks een nieuwsbrief vol Top-Aanbiedingen ontvangen, schrijf je dan in. Liever geen mail? Volg, like of share dan onze pagina's
Schrijf je in