Verzekeringen Aanbiedingen

Zorg, tandarts, auto, fiets, huis, inboedel, je kan alles verzekeren, ook met korting!

Niet goed verzekerd zijn is een keuze die sommige mensen maken. Als je toch besluit om een goede verzekering af te sluiten, doe het dan met een top aanbieding. Ben je toch verzekerd, ook al is het goedkoop. Het maakt niet uit welke verzekering je afsluit, er is namelijk altijd wel een mooie aanbieding te vinden. Zo sluit jij super voordelig een zorgverzekering, autoverzekering of inboedelverzekering af. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen van iedere grote verzekeraar zoals ANWB, Ohra, Independer, UnitedConsumers, Inshared of Unive. Uiteraard zijn er nog meer aanbieders, deze vind je allemaal op de merken pagina.

De Top-aanbiedingen Top 6 Verzekeringen aanbieders

Actuele Aanbiedingen voor de beste verzekeringen van de beste verzekeraars

Heb jij ook zo hekel aan verzekeringen? Vaak is het veel papierwerk en kost een claim indienen veel tijd. Gelukkig is daar OHRA, bij OHRA kun je verzekeren zonder gedoe, zo regel je alles gemakkelijk en snel via de OHRA App.
Verzekeren zonder gedoe
Met de Wegenwacht van ANWB heb je de beste hulp altijd dichtbij. Wanneer je nu kiest voor ANWB Wegenwacht standaard dan krijg je 15% korting, dat is pechhulp in Nederland tegen de beste en laagste prijs. Sluit nu snel af.
Wegenwacht nu -15%
Verzeker nu jouw auto bij UnitedConsumers en ben tot wel € 100,- goedkoper uit. Daarnaast krijg je minimaal 10% korting, een goede reden dus om je autoverzekering af te sluiten via UnitedConsumers.
Verzeker je auto nu
Soms na een ongeluk krijg je een conflict over wie de schuldige is, wanneer je hier niet uit komt ga je al snel richting de rechter. Met de rechtsbijstandverzekering van Inshared ben je hiervoor verzekerd.
Bereken je premie
Wie een auto rijdt moet hem verzekeren, dat is nu eenmaal verplicht. Aangezien het perse moet doe je het, maar je wilt er niet teveel voor betalen. Daarnaast vind je natuurlijk de dekking ook belangrijk, want je wilt niet betelen en vervolgens niks gedekt krijgen. Stap daarom nu over naar Inshared.
Bereken jouw premie
Een ongeval is al erg genoeg, als je dan vervolgens ook nog eens torenhoge rekeningen krijgt worden de zorgen toch wel hoog. Gelukkig is er de ongevallenverzekering van Inshared, zo zijn al jouw gezinsleden en meerijders verzekerd.
Bereken jouw premie
Eindelijk mag je dan gaan genieten van je wel verdiende vakantie. Het meest belangrijke is dan dat jij zorgeloos op vakantie kunt ook wanneer er wat gebeurd. Met de reisverzekering van Inshared hoef jij je geen zorgen te maken over de kosten.
Bereken jouw premie
Naast dat de dierenverzekering van Inshared erg goedkoop is bied het vele voordelen zoals gratis advertentie bij vermissing, 50% vergoeding ook mogelijk en tot € 3.500,- per jaar verzekerd. Sluit dus snel een dierenverzekering af.
Bereken jouw premie
Bijna iedereen heeft het wel een aansprakelijkheidsverzekering. Er zijn vele partijen waar je deze kunt afsluiten, uiteraard wil jij de beste voor de laagste prijs. Bij Inshared weet je zeker dat jij goed verzekering bent.
Bereken je premie
Misschien ben je een hondenmens - of juist een kattenmens. Hoe dan ook, je wilt goed voor ze zorgen. Wanneer je vier voeter wat heeft wil je dat die weer goed komt. Daarom is het goed om een huisdierenverzekering van OHRA af te sluiten.
Viervoeter verzekeren
Zing je in je auto mee, zo hard als je kunt? Kruimel je erop los? Of houd je het juist erg netjes? Alles is goed zolang jij je maar prettig voelt met de OHRA autoverzekering. Sluit hem daarom snel en gemakkelijk online af.
Premie berekenen
Wil je wekelijks een nieuwsbrief vol Top-Aanbiedingen ontvangen, schrijf je dan in. Liever geen mail? Volg, like of share dan onze pagina's zo blijf jij als nog op de hoogte van de beste aanbiedingen, deals, kortingen en acties.
Schrijf je in

Zoveel verzekeringen dat het gewoon lastig is om te kiezen

Er zijn zoveel verschillende verzekeringen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er is wel een speciale verzekering af te sluiten. Vele verzekeringen is een eigen keus, echter de zorgverzekering is verplicht. Deze moet je vanaf je 18e verjaardag afsluiten. Hier zijn vele aanbieders voor en dit kan slechts één periode per jaar. Behalve als je 18 wordt, dan kan je deze het hele jaar door afsluiten. Je kunt je zorgverzekering afsluiten bij o.a. Univé, UnitedConsumers, Ohra en Independer. Uiteraard zijn er nog meer aanbieders, deze kun je vinden op de merken pagina.

Naast de zorgverzekeringen zijn er nog heel veel meer verzekeringen, denk hierbij aan de autoverzekering, Inboedelverzekering, Uitvaartverzekering, Reisverzekering maar ook bijvoorbeeld een Smartphone verzekering. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kan er een verzekering voor afsluiten. Echter bij Top-aanbiedingen doe je dit altijd in combinatie met een geweldige aanbieding, deal of korting.

Verzeker je huisdier nu super voordelig

Heb jij een huisdier, dan wil je deze natuurlijk verzekeren. Nu zul je denken waarom zou ik dan doen, nou het is heel simpel, de kosten van de dierenarts kunnen hard oplopen. Ben jij verzekerd voor je huisdier, dan wordt het grootste deel vergoed en een huisdierverzekering hoeft echt niet duur te zijn. Er zijn verschillende aanbieders voor je huisdierenverzekering. Denk hierbij aan Ohra en Inshared. Jij bepaalt hoe jij je huisdier wilt verzekeren hoe hoge je het verzekerde bedrag wilt, hoe hoge je maand bedrag is. Zoek hier dus een goede mix in zodat deze verzekering echt loont.

Een auto verzekeren doe je nu extra goedkoop

Een andere verzekering die je verplicht nodig hebt is een autoverzekering, het verschil met de zorgverzekering is dat je een autoverzekering alleen moet hebben wanneer je ook een auto hebt. Ga jij dus een auto kopen, dan moet je eerst een verzekering afsluiten voor je gaat rijden. Er zijn verschillende mogelijkheden om je auto te verzekeren, er wordt hier meestal gekeken naar de waarde van de auto. Heb jij een splinter nieuwe auto, dan is het slim om hem Allrisk te verzekeren. Wanneer de auto al heel wat jaren oud is kun je hem beter WA of WA+ verzekeren. Hoe dan ook, welke verzekering je ook gaat afsluiten, je doet het voordelig bij Top-aanbiedingen.