Verzekeringen Aanbiedingen

Zorg, tandarts, auto, fiets, huis, inboedel, je kan alles verzekeren, ook met korting!

Niet goed verzekerd zijn is een keuze die sommige mensen maken. Als je toch besluit om een goede verzekering af te sluiten, doe het dan met een top aanbieding. Ben je toch verzekerd, ook al is het goedkoop. Het maakt niet uit welke verzekering je afsluit, er is namelijk altijd wel een mooie aanbieding te vinden. Zo sluit jij super voordelig een zorgverzekering, autoverzekering of inboedelverzekering af. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen van iedere grote verzekeraar zoals ANWB, Ohra, Independer, UnitedConsumers, Inshared of Unive. Uiteraard zijn er nog meer aanbieders, deze vind je allemaal op de merken pagina.

De Top-aanbiedingen Top 6 Verzekeringen aanbieders

Actuele Aanbiedingen voor de beste verzekeringen van de beste verzekeraars

Het is weer tijd om over te stappen van zorgverzekering. Stap je nu over naar CZ Direct dan betaal je slechts € 116,95 per maand. Een goede reden dus om nu snel te kiezen voor de zorgverzekering met zorg die verder gaat. Wacht niet langer en stap nu over.
Basis premie € 116,95 p.m.
Op zoek naar een zorgverzekering met een top service en een super scherpe prijs? Dan is de zorgverzekering van Just waar jij naar op zoek bent. Zij bieden super scherpe prijzen, zo hebben ze een basis premie van € 111,70 per maand.
Basis premie € 111,70 p.m.
Wil jij graag overstappen van zorgverzekeraar? Dan is het zeker slim om de zorgverzekering van Ditzo even te bekijken. Je bent hier al verzekerd met een basis premie vanaf slechts € 109,85 per maand. Wacht niet langer en sluit deze verzekering nu online af.
Basis premie € 109,85 p.m.
Vanaf heden kun je overstappen van zorgverzekering en dus kun je overstappen naar Univé. Zij hebben namelijk een zorgverzekering met een basis premie vanaf slechts € 110,90 per maand. Een goede reden dus om nu direct over te stappen naar Univé.
Nu vanaf € 10,90 p.m.
Zelfs de beste zorgverzekering kan goedkoper! Dat is waar UnitedConsumers voor staat en dus kun je hier nu heel voordelig een top zorgverzekering afsluiten. Je hebt namelijk al een basis premie vanaf € 118,23 per maand. Dit is natuurlijk super voordelig.
Zorgverzekering afsluiten
Het einde van het jaar nadert en dus moeten we weer op zoek naar een zorgverzekering. Je kunt natuurlijk bij je huidige verzekeraar blijven maar die is waarschijnlijk duurder. Gelukkig kun je bij Independer alle zorgverzekeringen gemakkelijk vergelijken.
Zorgverzekering vergelijken
Het is weer zover, de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe zorgverzekeraar. Eén van die zorgverzekeraars is CZ, zij hebben 3 basispakketten en de goedkoopste heb je al vanaf slechts € 123,10 per maand. Dit is dan ook het moment om deze af te sluiten.
Bereken nu je premie
Het is weer tijd om over te stappen van zorgverzekering, één van de verzekeraars is OHRA. Je hebt hier een zorgverzekering met een basispremie van € 126,- per maand. OHRA is verzekeren zonder paarse krokodillen, sluit dus snel deze zorgverzekering af.
Zorgverzekering afsluiten
Het wordt weer tijd om je zorgverzekering uit te kiezen! Een aanrader is de zorgverzekering van Nationale Nederlanden die je nu heel voordelig kunt afsluiten via Postcode Zorgcollectief. Je krijgt nu 30% korting op je aanvullende zorgverzekering.
Zorgverzekering afsluiten
Wie een auto rijdt moet hem verzekeren, dat is nu eenmaal verplicht. Aangezien het perse moet doe je het, maar je wilt er niet teveel voor betalen. Daarnaast vind je natuurlijk de dekking ook belangrijk, want je wilt niet betalen en vervolgens niks gedekt krijgen. Stap daarom nu over naar Inshared.
Bereken jouw premie
Heb jij ook zo hekel aan verzekeringen? Vaak is het veel papierwerk en kost een claim indienen veel tijd. Gelukkig is daar OHRA, bij OHRA kun je verzekeren zonder gedoe, zo regel je alles gemakkelijk en snel via de OHRA App.
Verzekeren zonder gedoe
Met de Wegenwacht van ANWB heb je de beste hulp altijd dichtbij. Wanneer je nu kiest voor ANWB Wegenwacht standaard dan krijg je 15% korting, dat is pechhulp in Nederland tegen de beste en laagste prijs. Sluit nu snel af.
Wegenwacht nu -15%

Zoveel verzekeringen dat het gewoon lastig is om te kiezen

Er zijn zoveel verschillende verzekeringen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er is wel een speciale verzekering af te sluiten. Vele verzekeringen is een eigen keus, echter de zorgverzekering is verplicht. Deze moet je vanaf je 18e verjaardag afsluiten. Hier zijn vele aanbieders voor en dit kan slechts één periode per jaar. Behalve als je 18 wordt, dan kan je deze het hele jaar door afsluiten. Je kunt je zorgverzekering afsluiten bij o.a. Univé, UnitedConsumers, Ohra en Independer. Uiteraard zijn er nog meer aanbieders, deze kun je vinden op de merken pagina.

Naast de zorgverzekeringen zijn er nog heel veel meer verzekeringen, denk hierbij aan de autoverzekering, Inboedelverzekering, Uitvaartverzekering, Reisverzekering maar ook bijvoorbeeld een Smartphone verzekering. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kan er een verzekering voor afsluiten. Echter bij Top-aanbiedingen doe je dit altijd in combinatie met een geweldige aanbieding, deal of korting.

Verzeker je huisdier nu super voordelig

Heb jij een huisdier, dan wil je deze natuurlijk verzekeren. Nu zul je denken waarom zou ik dan doen, nou het is heel simpel, de kosten van de dierenarts kunnen hard oplopen. Ben jij verzekerd voor je huisdier, dan wordt het grootste deel vergoed en een huisdierverzekering hoeft echt niet duur te zijn. Er zijn verschillende aanbieders voor je huisdierenverzekering. Denk hierbij aan Ohra en Inshared. Jij bepaalt hoe jij je huisdier wilt verzekeren hoe hoge je het verzekerde bedrag wilt, hoe hoge je maand bedrag is. Zoek hier dus een goede mix in zodat deze verzekering echt loont.

Een auto verzekeren doe je nu extra goedkoop

Een andere verzekering die je verplicht nodig hebt is een autoverzekering, het verschil met de zorgverzekering is dat je een autoverzekering alleen moet hebben wanneer je ook een auto hebt. Ga jij dus een auto kopen, dan moet je eerst een verzekering afsluiten voor je gaat rijden. Er zijn verschillende mogelijkheden om je auto te verzekeren, er wordt hier meestal gekeken naar de waarde van de auto. Heb jij een splinter nieuwe auto, dan is het slim om hem Allrisk te verzekeren. Wanneer de auto al heel wat jaren oud is kun je hem beter WA of WA+ verzekeren. Hoe dan ook, welke verzekering je ook gaat afsluiten, je doet het voordelig bij Top-aanbiedingen.