Inshared lage premies voor een ongevallenverzekeringEen ongeval is op zich al verschrikkelijk, maar het leven wordt helemaal vervelend als iemand daar blijvend letsel aan overhoudt of nog erger: aan overlijdt. Dan wil jij jezelf al helemaal geen zorgen maken over de financiële gevolgen daarvan. Vandaar de voordelige ongevallenverzekering van InShared. Deze verzekering dekt de kosten die hierbij komen kijken. Deze verzekering geldt niet alleen voor jou als klant maar voor het hele gezin en meerijders.

Kies de ongevallenverzekering die bij jou past

Er zijn twee mogelijkheden binnen de ongevallen verzekering. Het gaat hier om de Ongeval & blijvend letsel en de Ongeval & Overlijden. Beide opties verzekeren iets anders. In het kort het verschil tussen de 2 mogelijkheden.

Ongeval & blijvend letsel

Wanneer je voor deze verzekering kiest, dan ben je verzekerd voor blijvend letsel bij een ongeval. Wanneer er iemand bijvoorbeeld invalide geworden is na het ongeval, dan komen daar kosten bij kijken. Deze kosten worden gedekt tot een waarde van € 50.000,-. Het volgende valt onder andere onder een ongeval:

  • Vergiftiging
  • Besmetting
  • Stoffen of voorwerpen in keel, darmen, oren of ogen
  • Verstuiken, ontwrichten of scheuren van spieren en banden
  • Verstikking, verdrinking, bevriezing, zonnesteek, hitteberoerte
  • Onvoorziene uitputting, verhongering, verdorsting
  • Wondinfectie, bloedvergiftiging
  • Complicaties van de behandeling

Het eigen risico van deze verzekering is € 0,-!

Ongeval & Overlijden

Wanneer er iemand binnen het je gezin komt te overlijden, dan hebben de nabestaande wel iets anders aan het hoofd dan de financiën. Wanneer je deze verzekering hebt gaat er bij overlijden € 10.000,- naar jou of een ander verzekerd gezinslid. Hierdoor geef je de nabestaande de ruimte om het zware verlies te verwerken. Ook bij deze verzekering geldt het zelfde over wat er onder andere als ongeval gezien wordt.

Heb je inmiddels een ongevallenverzekering afgesloten bij Inshared en wil je ook naar hun andere verzekeringen kijken? Dan vind je een overzicht van de verzekeringen die ze aanbieden.