2.1851851851852 1 1 1 1 1 2.19 Ster (27 Stemmen)

Nabestaanden goed achterlaten70% van de Nederlanders heeft al een uitvaartverzekering. Jij nog niet? Dan is het nu hoogste tijd om dat alsnog te doen. Als jij ertussen uit knijpt wil je natuurlijk dat je nabestaande niet al te veel zorgen hebben. Ze hebben het al moeilijk genoeg en moeten de tijd hebben om dit te kunnen verwerken.

Nu jij nog spring levend bent kun jij je al voorbereiden zodat het straks een stuk makkelijker gemaakt wordt voor de mensen die je achterlaat. Dit kun je gemakkelijk doen door een uitvaartverzekering af te sluiten bij Nuvema.

Een persoonlijke en passende uitvaartverzekering

Wanneer je komt te overlijden heb je waarschijnlijk enkele wensen die je in vervulling wilt zien gaan. Van te voren kun jij al jouw uitvaartwensen aangeven, deze kun je ten alle tijden kosteloos aanpassen naar jouw wensen. De uiteindelijke premie die je betaald hangt af van de wensen die je hebt. Zo is bijvoorbeeld cremeren goedkoper dan begraven, maar je kunt ook kiezen voor een standaard kist of een hele luxe. Alles kan zolang jij het zelf maar wilt.

Als je een uitvaartverzekering van Nuvema bezit, worden de kosten van jouw begrafenis of crematie niet door jezelf of je nabestaanden betaald maar door jouw uitvaartverzekering. Wacht dus niet langer, sluit nu de verzekering af en ontzorg jouw nabestaande.