Aanbiedingen van Viata

Viata.nl is een officieel erkende Belgische online apotheek waar online advies een belangrijke pijler is. Viata.nl levert next day uit haar ruime assortiment van 25000 verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen als je voor 19:00 uur bestelt.

Hieronder vind u dag Dagaanbieding van Viata evenals een aantal andere aanbiedingen. Voor meer aanbiedingen kijk dan op de site van Viata

Bezoek Viata

Actuele aanbiedingen Viata

€ 2.55

Wegwerpnierbekkens uit karton.
Bekijk op Viata

€ 0.60

Steriele spuit en naald, 26G x 1/2.
Bekijk op Viata

€ 22.06

Wasbare, lichte incontinentieslip voor vrouwen. Omtrek: 122 - 137 cm.
Bekijk op Viata

€ 27.00

Koeltas voor patiënten met diabetes. Geschikt voor navullingen en flesjes, niet voor een pen.
Bekijk op Viata

€ 9.14

Verzorgende haarlotion, voor grijs wordend haar. Geeft terug glans aan het haar. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, voor alle haartypes. Niet gebruiken bij gekleurd haar.
Bekijk op Viata

€ 7.96

Zalf op basis van ichtammol, voor het ontsmetten en aanrijpen van puisten, steenpuisten, als bijkomende behandeling van schilferende, droge huiduitslag (psoriasis), chronisch eczeem en huidontstekingen die gepaard gaan met een te grote talgafscheiding.
Bekijk op Viata

€ 6.80

Oefenbal voor de revalidatie van de hand en de onderarm. Bereikt alle spieren in handen en vingers.
Bekijk op Viata

€ 18.70

Deze orthese is geschikt voor de correctie van een foute positie van de grote teen (Hallux valgus, scheve teen, “knobbelteen”) binnen het kader van een conservatieve therapie of na een operatieve ingreep. De anatomisch gevormde orthese houdt de teen door middel van een lichte correctiedruk in de juiste stand. Deze orthese wordt uitsluitend zonder schoenen gedragen. Geschikt voor schoenmaat 41-46
Bekijk op Viata

€ 22.95

Koeltas voor patiënten met diabetes. Geschikt voor twee insulinepennen en 2 navullingen.
Bekijk op Viata