Aanbiedingen van Viata

Viata.nl is een officieel erkende Belgische online apotheek waar online advies een belangrijke pijler is. Viata.nl levert next day uit haar ruime assortiment van 25000 verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen als je voor 19:00 uur bestelt.

Hieronder vind u dag Dagaanbieding van Viata evenals een aantal andere aanbiedingen. Voor meer aanbiedingen kijk dan op de site van Viata

Bezoek Viata

Actuele aanbiedingen Viata

€ 50.96

Allergeenvrije matrasbeschermer voor baby's en kleine kinderen. De beschermer is 100% waterdicht, ademt en is vochtregulerend. Garandeert een rustige nacht.
Bekijk op Viata

€ 1.47

Reserveclip om elleboogkrukken te verstellen. Kleur zwart.
Bekijk op Viata

€ 0.30

Steriele spuit zonder naald.
Bekijk op Viata

€ 12.53

Sling ter ondersteuning van de arm in geval van bovenarmbreuk en bij gips. Dankzij de losse klittenband is deze makkelijk aan te passen. Niet te gebruiken in geval van halfzijdige verlamming. De kleur kan afwijken van op de afbeelding.
Bekijk op Viata

€ 39.75

Een robuuste compressiekous voor hem en haar. Deze kniekous vervaardigd met een speciale breitechniek zijn onherkenbaar als compressiekous en zitten als een normale kous. Uiterst geschikt voor de actieve man en vrouw. Kleur: marine blauw. Maat 3.
Bekijk op Viata

€ 2.06

Beademingsdoekjes met eenrichtingsventiel voor reanimatie en als eerste hulp bij ernstige ongevallen. Het doekje dekt het gelaat van de patiënt hygiënisch af. Deze doekjes bieden zowel het slachtoffer als de hulpverlener bescherming tegen eventueel besmettingsgevaar dat op kan treden bij het toepassen van mond-op-mond-beademing.
Bekijk op Viata

€ 26.60

Waterkussen met vulslang, wordt gebruikt als hulp bij doorligwonden.
Bekijk op Viata

€ 25.00

Koeltas voor patiënten met diabetes. Geschikt voor 1 pen of 2 flesjes van 10ml.
Bekijk op Viata

€ 3.61

Oefenbal voor de revalidatie van de hand en de onderarm. Bereikt alle spieren in handen en vingers.
Bekijk op Viata