Viata de online drogisterij met de beste aanbiedingen

Aanbiedingen van Viata

Wanneer je op zoek bent naar een online drogist dan ben je op zoek naar Viata. Bij Viata hebben ze meer dan 30.000 producten online staan waar je uit kunt kiezen, het aanbod is dus super groot. Viata is een zeer grote Belgische online drogisterij, ze zijn in België dan ook één van de grootste spelers. Dit zie je natuurlijk al aan het grote aanbod aan artikelen en merken. Je zit bij Viata aan het juiste adres voor pharma, schoonheid- of gezondheidsproducten. Ook leveren ze jouw deskundig advies en kun je heel veel informatie halen uit de zeer boeiende blogs op hun blog pagina. Met andere woorden online shoppen bij Viata heeft heel veel voordelen.

Bij Viata vind je meer dan 1000 verschillende merken

Wanneer je ruim 30.000 producten in het assortiment hebt komt dit natuurlijk bij verschillende merken vandaan. Ze hebben bij Viata dan ook meer dan 1000 merken online staan waarvan jij de producten kunt kopen. Denk hierbij aan bekende merken als Nuxe, A Vogel, Biomed, Alline, Louis Widmer, Weleda en nog heel veel meer. Reden genoeg dus om nu alle merken te bekijken en zo te profiteren van de lage prijzen in deze Belgische drogisterij. Geregeld komt het voor dat ze weer een nieuw merk toevoegen, het is dan ook zeker slim om geregeld het aanbod te bekijken. Hebben ze al een tijd geen nieuw merk online gezet, dan kun je er vast en zeker heel veel nieuwe producten vinden. Dagelijks zijn ze namelijk bezig met het uitbreiden van het assortiment. Zo kun jij er alles kopen wat je nodig hebt van de drogist alleen hoef je er nu niet meer de deur voor uit. Zo gemakkelijk kan het eigenlijk gaan.

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Viata

Je verwacht natuurlijk van een drogist dat ze een ruime keuze hebben, echter bij Viata hebben ze wel een hele ruime keus. Zo kun je er shoppen in onder andere de categorieën apotheek, gelaat & lichaam, vitamines & voedingssupplementen, natuurlijk gezond, superfood & welzijn, dieet & afvallen, Baby & zwangerschap, thuiszorg & 50+, dieren, EHBO & verbandmateriaal en medische apparaten & zelftesten. Uiteraard zijn er nog veel meer categorieën te vinden bij Viata, het loont dus zeker om alles te bekijken. Heb jij dus producten nodig van de drogisterij, bekijk dan het assortiment van Viata en bestel het gewoon online. Zo hoef jij niet de deur uit en kun je weer een hoop tijd besparen. Zo kun jij je focussen op de leuke dingen. Wacht dus niet langer en shop nu direct online bij Viata.

Bezoek Viata

Metagenics Meta lipoate

€ 36.40

Voedingssupplement op basis van R-alfaliponzuur in de vorm van tabletten. Krachtig anti-oxidant.
Bekijk op Viata
Vichy Aqualia Thermal lichte crème

€ 17.46

Hydraterende crème voor de normale tot vette huid. Geschikt als dag- en nachtverzorging.
Bekijk op Viata
Mercurochrome Pitchoune zoogkompres

€ 5.89

Ultra absorberend, zelfklevend zoogkompres, voorkomt irritatie.
Bekijk op Viata
Herbatint Plus 4C Asbruin

€ 13.46

Permanente haarkleuring op basis van plantenextracten, verrijkt met Aloë Vera dat zorgt voor intense en duurzame kleuren, in de vorm van een gel. Beschermt en voedt het haar tijdens het kleuren. Dekt 100% grijs haar. Voor één of twee toepassingen.
Bekijk op Viata
Tilman Flexofytol Plus

€ 44.56

Voedingssupplement op basis van kurkuma, Boswellia serrata, en vitamine D. Helpt om de soepelheid van gewrichten, spieren en pezen terug te vinden. Helpt ook kraakbeenveroudering te beperken.
Bekijk op Viata
Isdin Fotoprotector Sun brush SPF30

€ 17.63

Minerale zonnebescherming voor het gelaat in de vorm van een los poeder, makkelijk aan te brengen door de bijhorende borstel.
Bekijk op Viata
Panacur 250mg

€ 6.19

Bij de hond : Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Taenia pisiformis, Taenia hydatigena, Giardia.
Bij de kat : Toxocara cati, Toxascaris leonina, Ancylostoma tubaeforma, Taenia taeniaformis, Ollulanus, Aelurostrongylus.

Bekijk op Viata
Healing Herbs Crab Apple

€ 7.16

Bach-bloesemremedie Crab Apple. Is voor mensen die moedeloos en wanhopig zijn.
Bekijk op Viata
Metagenics Probactiol Senior

€ 26.85

Zonder gluten, zonder lactose, zonder soja, geschikt voor vegetariërs.
Bekijk op Viata