Aanbiedingen van Viata

Viata.nl is een officieel erkende Belgische online apotheek waar online advies een belangrijke pijler is. Viata.nl levert next day uit haar ruime assortiment van 25000 verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen als je voor 19:00 uur bestelt.

Hieronder vind u dag Dagaanbieding van Viata evenals een aantal andere aanbiedingen. Voor meer aanbiedingen kijk dan op de site van Viata

Bezoek Viata

Dag aanbieding van Viata

€ 10.61

Huidskleurig langerek verband met een glad oppervlak voor het fixeren van lichaamsdelen en materialen of voor een duurzame variabele compressiewerkingLicht drukverband.
Bekijk op Viata Dagdeal

Actuele aanbiedingen Viata

€ 27.18

Comfortabel kussen dat zorgt voor het kantelen van het bekken waardoor de rug automatisch rechter komt. Kan op alle stoelen gelegd worden en voorkomt rugproblemen.
Bekijk op Viata

€ 25.95

Koeltas voor patiënten met diabetes. Geschikt voor 4 pennen of 2 pennen met 8 navullingen.
Bekijk op Viata

€ 31.14

Lege EHBO-koffer in slagvaste ABS kunststof. Domino (270 x 190 x 115 mm) voor maximum 10 personen.
Bekijk op Viata

€ 58.50

Anatomisch gevormde, visco-elastische inlegzool die de druk van het lichaamsgewicht op de voet reguleert, de puntbelasting reduceert en schokken absorbeert. Een spreidvoet inlegzool is geïntegreerd om de voorvoet te ondersteunen. Geschikt voor schoenmaat 45-46.
Bekijk op Viata

€ 10.61

Sling ter ondersteuning van de arm in geval van bovenarmbreuk en bij gips. Dank zij de losse klittenband is deze makkelijk aan te passen. Niet te gebruiken in geval van halfzijdige verlamming.
Bekijk op Viata

€ 17.11

Wasbare, lichte incontinentieslip voor mannen. Omtrek: 106-121 cm.
Bekijk op Viata

€ 0.18

Injectienaald zwart, steriel verpakt.
Bekijk op Viata

€ 12.25

Sling ter ondersteuning van de arm in geval van bovenarmbreuk en bij gips. Dank zij de losse klittenband is deze makkelijk aan te passen.
Bekijk op Viata

€ 19.88

Corrigerende nachtspalk voor de grote teen (links). Eenvoudig aan te brengen door de klittenband. Maat: 37-40.
Bekijk op Viata