Vivara heel veel aanbiedingen voor natuurbeschermingsproducten

Aanbiedingen van Vivara

Breng meer leven in jouw tuin de natuurlijk thuis te halen. Hoe leuk is het als jij allerlei soorten vogels in jouw tuin kunt zien of wat dacht je van een eigen insectenhotel? Ook de natuur heeft heel het jaar door hulp nodig, dit kun jij bieden en in je eigen achtertuin nog wel. Plaats bijvoorbeeld een leuk vogelhuisje zodat jij misschien wel een nestje krijgt in je tuin. Er zijn heel veel manieren om extra leven in jouw tuin te creëren en dat is niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor de natuur. Want als zo lief beestje bij jou bescherming krijgt en eten dan is de kans groter dat het beestje nog heel lang te leven heeft.

Altijd mooie aanbiedingen bij Vivara

Heel leuk natuurlijk de natuur in je tuin, maar moet ik dan direct honderden euro's uitgeven? Dit is een vraag die vele stellen maar gelukkig is dit niet zo. Start bijvoorbeeld eens met vetbollen of andere voersoorten voor vogels. Dit hoeft echt niet duur te zijn en jij kunt direct verschillende vogels in je tuin verwelkomen. Als je uiteindelijk wat meer geld eraan wilt uitgeven kun je gaan voor bijvoorbeeld een Vivara nestkast of een voedersysteem want daar worden de vogels ook weer heel blij van. Voor al deze producten is er altijd wel een mooie aanbieding beschikbaar waardoor jij het nog voordeliger kunt kopen. Bekijk dus snel alle aanbiedingen en profiteer direct. Al jarenlang zijn de Vivara aanbiedingen super populair voor de vogel liefhebbers. Bij Vivara weten ze dit als geen ander en dus zorgen ze ervoor dat de aanbiedingen altijd interessant blijven.

Producten voor een diervriendelijke tuin & balkon

Bij Vivara verkopen ze alleen maar diervriendelijke producten en wij van Topaanbiedingen snappen dat wel. Want eerlijk is eerlijk er is niks leukers dan de natuur een klein beetje helpen. Of eigenlijk wel, de natuur helpen in je eigen tuin en dat is nu net wat ze bij Vivara maar al te graag willen. Het assortiment van Vivara is extreem groot, zo hebben ze naast heel veel producten voor vogels nog veel meer leuke items. Koop bijvoorbeeld je planten bij Vivara, deze zijn namelijk super goed voor insecten. Ook hebben ze er producten voor egels, eekhoorns, vleermuizen, vlinders, amfibieën en steenmarters. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een verblijf te kopen voor een egel, zo heb jij binnenkort misschien wel een egeltje in jouw tuin.

Het leuke van Vivara is dat de populaire artikelen zo te herkennen zijn. Zo worden er bijvoorbeeld heel veel Vivara vogelhuisje verkocht. Wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel, want hiermee geef jij een geweldig verblijf aan een prachtige vogel. Maar ook de Vivara vetbollen en de Vivara voederhuisjes zijn erg gewild. Wil jij jouw tuin helemaal gezellig maken, dan ga je voor de pindakaaspothouder waterford. Al kers op de taart hebben ze ook nog heel veel Vivara planten. Deze planten zijn niet alleen super mooi, ze zijn ook nog goed voor de dieren. Met andere woorden shoppen bij Vivara is zeker aan te raden.

De leukste cadeaus koop je online bij Vivara

Ken jij iemand die helemaal gek is van dieren en is die persoon binnenkort jarig of wil je hem/haar zomaar even verrassen? Dan hebben ze bij Vivara heel veel leuke cadeau verkrijgbaar. Denk hierbij aan bureauspullen, metalbirds, huisdecoraties, cadeaubonnen, servies, sleutelhangers, wenskaarten en nog heel veel meer. Al deze cadeaus hebben te maken met dieren, jij vindt de leukste dieren cadeau dus gewoon online bij Vivara en als je geluk hebt kun je cadeau kopen met korting.

Bekijk de aanbiedingen

Pindahuisje

€ 4.99

Doordat er een dakje op dit pindahuisje zit worden de pinda's niet nat. Handig! Afmetingen: 20 x 8 x 8 cm
Bekijk op Vivara
Voedersilo Kunststof 23 cm groen

€ 9.99

Voedersilo's zijn sterk en gaan jarenlang mee. De doorzichtige kokers zijn gemaakt van UV-gestabiliseerd polycarbonaat en behouden hun kwaliteit onder alle weersomstandigheden. Voedersilo wordt geleverd exclusief paal! Het grote voordeel van onze silo's is dat de vogels in hun natuurlijke houding kunnen eten: met hun kop naar voren. De voederopening is namelijk voorzien van een ring. Een uniek en simpel, maar uitermate effectief systeem.
Bekijk op Vivara
Fiësta Nester Groen

€ 8.99

De Fiësta Nester vormt voor uw tuinvogels een ideale plek om materiaal voor hun nestje te vergaren. De Nester kan gevuld worden met organisch nestmateriaal. Zo kunnen de vogels een warm nest maken om hun jongen groot te brengen. Met deze Fiësta reeks kunt u de vogels een totaalpakket aanbieden. Er is namelijk ook een variant voor voer en een variant voor water. De hele keramieken Fiësta serie is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren, welke uw tuin meteen opfleuren! Alle producten zijn voorzien van een stevig ophangkoord van staaldraad. Niet vorstbestendig, nestmateriaal niet inbegrepen.
Bekijk op Vivara
Strooivoer eenden en zwanen

€ 4.99

Kinderen beleven veel plezier aan het voeren van eendjes, ganzen en zwanen, zeker met dit voedzame voer voor watervogels! Strooi dit eendenvoer op de oever of in het ondiepe water om eenden te voeren en in wat dieper voor zwanen. Het voer blijft drijven, zodat elke korrel gegeten wordt! Dit eendenvoer is veel beter dan brood! Het bevat hoogwaardige eiwitten en vetzuren die bijdragen aan het waterdichte verenpak van de eendjes. Wanneer watervogels (veel) brood krijgen bijgevoerd raakt hun voeding in onbalans en kunnen er verterings- en vruchtbaarheidsproblemen optreden. Daarnaast krijgen de eendjes met brood te veel zout binnen waardoor de vochthuishouding in gevaar kan komen.
Bekijk op Vivara
Startpakket gedroogde meelwormen

€ 9.99

Meelwormen worden graag gegeten door veel tuinvogels, maar staan vooral erg hoog op het favorietenlijstje van de roodborst. Dit pakket geeft u een goede start! Het bevat 50 gram gedroogde meelwormen en de meelworm feeder, gemaakt van polypropylene.
Bekijk op Vivara
Voedersilo Apollo 5 openingen

€ 29.99

Ook verkrijgbaar: 3 openingen en 7 openingen. Voedersilo Apollo met ons unieke Click & Go systeem voor eenvoudige reiniging! Deze voedersilo is ontworpen met als doel uw tuinvogels op een comfortabele en veilige manier te voeren. De onderzijde, het deksel en de poortjes kunt u eenvoudig losmaken met ons unieke Click & Go systeem. Zo kunt u de silo eenvoudig demonteren, schoonmaken, in elkaar zetten en vullen zonder dat u hiervoor speciaal gereedschap nodig heeft. De unieke ventilatiering in het deksel voorkomt condensatie in de voedersilo, waardoor het voer langer vers blijft. De 5 zitringen zorgen ervoor dat de vogels vanuit een natuurlijke houding (voorwaarts) kunnen eten. De afstand tussen de openingen zorgt er voor dat de vogels voldoende uit elkaar zitten, waardoor ze rustiger zitten te eten. De voedersilo is te gebruiken in combinatie met diverse accessoires, waaronder opvangschaal en silohouder. De voordelen van voedersilo's uit de Apollo®-serie: Eenvoudig schoon te m...
Bekijk op Vivara
Vetblok voor roodborstjes

€ 2.49

Dit vetblok is speciaal gemaakt voor roodborstjes. Roodborstjes houden van zacht voer zoals fruit en insecten. Deze vindt u dan ook terug in dit vetblok. Roodborstjes eten bij voorkeur dicht bij de grond. Plaats dit vetblok voor roodborstjes daarom bij voorkeur op de grond of op een voedertafel. Naast roodborstjes zullen ook lijsters, spreeuwen en merels de speciale samenstelling erg kunnen waarderen! Bereid volgens eigen gepatenteerd recept Boordevol essentiële vetten en noodzakelijke calorieën Vivara vetblokken meest calorierijk, een fenomenaal succes Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland Exclusief bij Vivara! Bekijk onze vetblokhouders om de Vivara vetblokken aan te bieden.
Bekijk op Vivara
Vetblok met meelwormen

€ 2.49

Bij deze vetblokken zijn gedroogde meelwormen toegevoegd. Meelwormen, zowel levend als gedroogd, behoren tot het lievelingsmenu van zeer veel tuinvogels. Bereid volgens eigen gepatenteerd recept Boordevol essentiële vetten en noodzakelijke calorieën Vivara vetblokken meest calorierijk, een fenomenaal succes Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland Exclusief bij Vivara! Kijk naar onze vetblokhouders om de vetblokken aan te bieden.
Bekijk op Vivara
Energierollen met bessen (6 stuks)

€ 4.99

Onze energierollen zijn gemaakt van vet en pindameel, waaraan bij de ene variant nyjerzaden en gedroogde insecten zijn toegevoegd enbij de nieuwe variant bessen. Deze lekkernij biedt de vogels gegarandeerd veel calorieën en voedingsstoffen. De rollen (85 gram per stuk) zijn per 6 stuks verkrijgbaar en op een schaaltje verpakt.
Bekijk op Vivara
Gehakte pinda's 10 kg

€ 42.99

Vivara's gehakte pinda's worden in onze eigen fabriek gemaakt uit onze beroemde premium pinda's. De volgroeide premium pinda's worden eerst geblancheerd waardoor de licht-bittere schil wordt verwijderd. Vervolgens wordt de pinda gebroken in kleine stukjes zodat vogels ze makkelijk kunnen opnemen. Gehakte pinda's kunnen niet in een pindasilo, door het hoge vetgehalte is de doorstroming in een normale zadensilo ook niet optimaal. U kunt gehakte pinda's daarom het beste op een voedertafel of op de grond verstrekken. Gehakte pinda's zijn geliefd bij alle tuinvogels. Als groepen vogels in het najaar terugkomen uit de velden zijn ze dol op deze variant. Deze voedzame snack is ook erg in trek bij andere tuindieren, zoals egels.
Bekijk op Vivara
Hi Energy Puur 10 kg

€ 41.99

Al jaren is Vivara Hi-Energy puur één van de bestsellers in het assortiment. En dat is niet voor niets! Hi-Energy Puur trekt door het hoge energiegehalte een zeer grote variatie vogels aan. En omdat de zaden gepled zijn, zullen ze niet ontkiemen als ze op de grond vallen.De gehakte zonnebloemkernen in de mix zorgen ervoor dat ook de kleine vogeltjes graag hiervan komen eten. Hi-Energy Puur wordt enorm goed geaccepteerd door alle zaadetende vogels. De meeste vogels zullen direct op de voederplek gaan eten en hoeven de zaden niet mee te nemen naar een rustig plekje om ze te pellen.  Doordat de zaden gepeld of gebroken zijn, blijven er geen schillen achter op de voederplek. En de enkele zaadjes die eventueel wel gemorst worden, zullen niet gaan kiemen omdat gebroken zaden niet kunnen kiemen.
Bekijk op Vivara
Pindasilo Kunststof 23 cm groen

€ 9.99

Vivara heeft speciale pindasilo's ontworpen, waarmee het voor de vogel niet mogelijk is de gehele pinda eruit te halen (zoals bij pindanetjes). Een jonge vogel kan namelijk stikken in een te groot stuk pinda. Met onze silo kunt u de vogels het gehele jaar door veilig pinda's voeren.
Bekijk op Vivara
Vetblok met zaden

€ 2.49

Bij deze vetblokken zijn zaden zoals zonnepitten toegevoegd. Deze variant valt in de smaak bij vetliefhebbers zoals de pimpelmees en de koolmees, maar ook bij de zadenliefhebbers zoals de mussen. Bereid volgens eigen gepatenteerd recept Boordevol essentiële vetten en noodzakelijke calorieën Vivara vetblokken meest calorierijk, een fenomenaal succes Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland Exclusief bij Vivara! Bekijk onze vetblokhouders om de vetblokken aan te bieden.
Bekijk op Vivara
Reuzenvetbol insecten

€ 3.99

De hoge kwaliteit van het vet en de zaden die in de vetbollen van Vivara vermengd zijn, zorgen ervoor dat uw tuinvogels de benodigde calorieën en voedingsstoffen binnen krijgen. De reuzenvetbol is extra groot (450 gram) en kan worden opgehangen door middel van het koord waaraan het geproduceerd is of in het speciaal daarvoor ontworpen mandje van Vivara.Vetbollen kunt u overal kopen. Meestal zijn dit vetbollen met een netje omheen waar de vogels in verstrikt kunnen raken en laat de kwaliteit van het vet te wensen over. Vivara’s vetbollen hebben geen netjes, en zijn van zeer hoge kwaliteit. De voordelen van Reuzenvetbol insecten op een rijtje:Ontwikkeld in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Veilig voor vogels. Calorierijk. Hoge kwaliteit gebruikte vetten en zaden. Ook verkrijgbaar in de smaken bessen, original en zaden. Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland. Exclusief verkrijgbaar bij Vivara.
Bekijk op Vivara
Premium pinda's 10 kg

€ 42.99

De zachte en olierijke pinda’s van Vivara zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn getest op Aflatoxine (gifstoffen) en hebben een erg hoog vet- en eiwitgehalte. Niet alleen pimpelmezen, koolmezen en groenlingen, maar ook spechten, mussen, sijsjes en boomklevers houden van dit voedzame voer. Pinda's kunnen het hele jaar gevoerd worden, echter uitsluitend uit speciale Vivara pinda silo’s. Het is beter om pinda’s niet uit netjes te voeren. Vogels kunnen door deze netjes namelijk beschadigingen aan snavels en poten oplopen en in het uiterste geval zelf verstrikt raken in pindanetjes. U kunt voor het voeren van pinda’s veel beter een pindasilo gebruiken. Uit een pindasilo kunnen vogels zonder gevaren pinda’s eten en als de pinda’s nat zijn geworden bij regen, drogen ze snel weer op. Hele pinda’s kunt u beter niet op een voedertafel voeren, gebruik altijd een pindasilo om pinda’s aan te bieden aan tuinvogels. Zo voorkomt u dat ouders als gevol...
Bekijk op Vivara

De koudere dagen zijn nu echt begonnen en dus is dit het moment om de vogels een beetje te helpen. Dat kan door nu het Pindacake 1 liter variatiepakket te bestellen bij Vivara voor maar € 84,99. Dit is echt een super voordelige aanbieding, een goede reden om nu snel online te shoppen.
Pindacake voor vogels