Vivara heel veel aanbiedingen voor natuurbeschermingsproducten

Aanbiedingen van Vivara

Breng meer leven in jouw tuin de natuurlijk thuis te halen. Hoe leuk is het als jij allerlei soorten vogels in jouw tuin kunt zien of wat dacht je van een eigen insectenhotel? Ook de natuur heeft heel het jaar door hulp nodig, dit kun jij bieden en in je eigen achtertuin nog wel. Plaats bijvoorbeeld een leuk vogelhuisje zodat jij misschien wel een nestje krijgt in je tuin. Er zijn heel veel manieren om extra leven in jouw tuin te creëren en dat is niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor de natuur. Want als zo lief beestje bij jou bescherming krijgt en eten dan is de kans groter dat het beestje nog heel lang te leven heeft.

Altijd mooie aanbiedingen bij Vivara

Heel leuk natuurlijk de natuur in je tuin, maar moet ik dan direct honderden euro's uitgeven? Dit is een vraag die vele stellen maar gelukkig is dit niet zo. Start bijvoorbeeld eens met vetbollen of andere voersoorten voor vogels. Dit hoeft echt niet duur te zijn en jij kunt direct verschillende vogels in je tuin verwelkomen. Als je uiteindelijk wat meer geld eraan wilt uitgeven kun je gaan voor bijvoorbeeld een Vivara nestkast of een voedersysteem want daar worden de vogels ook weer heel blij van. Voor al deze producten is er altijd wel een mooie aanbieding beschikbaar waardoor jij het nog voordeliger kunt kopen. Bekijk dus snel alle aanbiedingen en profiteer direct.

Producten voor een diervriendelijke tuin & balkon

Bij Vivara verkopen ze alleen maar diervriendelijke producten en wij van Topaanbiedingen snappen dat wel. Want eerlijk is eerlijk er is niks leukers dan de natuur een klein beetje helpen. Of eigenlijk wel, de natuur helpen in je eigen tuin en dat is nu net wat ze bij Vivara maar al te graag willen. Het assortiment van Vivara is extreem groot, zo hebben ze naast heel veel producten voor vogels nog veel meer leuke items. Koop bijvoorbeeld je planten bij Vivara, deze zijn namelijk super goed voor insecten. Ook hebben ze er producten voor egels, eekhoorns, vleermuizen, vlinders, amfibieën en steenmarters. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een verblijf te kopen voor een egel, zo heb jij binnenkort misschien wel een egeltje in jouw tuin.

De leukste cadeaus koop je online bij Vivara

Ken jij iemand die helemaal gek is van dieren en is die persoon binnenkort jarig of wil je hem/haar zomaar even verrassen? Dan hebben ze bij Vivara heel veel leuke cadeau verkrijgbaar. Denk hierbij aan bureauspullen, metalbirds, huisdecoraties, cadeaubonnen, servies, sleutelhangers, wenskaarten en nog heel veel meer. Al deze cadeaus hebben te maken met dieren, jij vindt de leukste dieren cadeau dus gewoon online bij Vivara en als je geluk hebt kun je cadeau kopen met korting.

Bekijk de aanbiedingen

Juten boodschappentas vos

€ 5.99

Deze juten eco shopper is met de hand bedrukt en voorzien van gewatteerde handvatten. Na katoen is jute het belangrijkste plantaardige vezel waar grove, sterke draden uit gesponnen kunnen worden. Jute is bovendien 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar; dus goed voor het milieu.
Bekijk op Vivara
Vivara cadeaubon € 50,00

€ 50.00

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan eens een cadeaubon van Vivara, een aangename verrassing voor iedere natuurliefhebber!  U kunt deze cadeaubon op één van de volgende manieren bij ons inwisselen: Stuur de cadeaubon mee met uw schriftelijke bestelling (bijvoorbeeld met de bestelkaart uit uw Vivara catalogus). Vivara Bestellijn: Neem contact op met de Vivara bestellijn via telefoonnummer 0478-517960 en geef telefonisch uw unieke code door bij uw bestelling. Voorwaarden:Deze cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contanten en kan niet gebruikt worden voor het voldoen van rekeningen. Bij een bestelbedrag lager dan het bedrag van de cadeaubon vervalt het resterende saldo. Het volledige bedrag dient in één keer te worden gebruikt.
Bekijk op Vivara
Voedzame Bessentraktatie

€ 5.49

Vivara's voedzame bessentraktaties zijn vetrijke brokjes. Het hoge energiegehalte maakt ze geliefd bij een zeer grote diversiteit aan vogels. Het voordeel van deze traktatie is dat het een vetproduct is, dat in een pindasilo is te gebruiken.Deze traktaties worden tot de laatste korrel opgegeten en geven dus geen afval onder de voederplek. Omdat de ingrediënten in deze brokjes zijn gemalen is er ook geen kans op kiemende plantjes rond de voederplek.   Bij gebruik in een silo trekt u met name mezen, mussen en groenlingen aan. Bij gebruik op een voedertafel zullen ook roodborstjes en lijsters graag van deze traktatie komen eten, omdat zij van zacht voer houden.Deze smaakvariant met bessen is geliefd bij vruchteneters zoals merels en roodborstjes.   De verpakking is hersluitbaar en gemakkelijk te bewaren.
Bekijk op Vivara
DVD Herken onze roofvogels

€ 4.99

Deze fantastische DVD duurt bijna 90 minuten. Met 34 soorten roofvogels worden bijna alle roofvogels van Europa op 1 DVD behandeld. Met unieke vliegbeelden, close ups en actiebeelden, een must voor iedere vogelliefhebber.
Bekijk op Vivara
Premium pinda's

€ 5.99

De zachte en olierijke pinda’s van Vivara zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn getest op Aflatoxine (gifstoffen) en hebben een erg hoog vet- en eiwitgehalte. Niet alleen pimpelmezen, koolmezen en groenlingen, maar ook spechten, mussen, sijsjes en boomklevers houden van dit voedzame voer. Pinda's kunnen het hele jaar gevoerd worden, echter uitsluitend uit speciale Vivara pinda silo’s. Het is beter om pinda’s niet uit netjes te voeren. Vogels kunnen door deze netjes namelijk beschadigingen aan snavels en poten oplopen en in het uiterste geval zelf verstrikt raken in pindanetjes. U kunt voor het voeren van pinda’s veel beter een pindasilo gebruiken. Uit een pindasilo kunnen vogels zonder gevaren pinda’s eten en als de pinda’s nat zijn geworden bij regen, drogen ze snel weer op. Hele pinda’s kunt u beter niet op een voedertafel voeren, gebruik altijd een pindasilo om pinda’s aan te bieden aan tuinvogels. Zo voorkomt u dat ouders als gevol...
Bekijk op Vivara
Deurklopper Zwarte specht

€ 21.99

De zwarte specht als deurklopper is met de hand uit hout gesneden en beschilderd. Trek aan het koord en de specht klopt tegen het hout. Een mooie versiering voor bij uw deur of tuinpoort. Ook leuk om cadeau te geven. Exclusief verkrijgbaar bij Vivara.
Bekijk op Vivara
Pindakaaspakket Dublin

€ 8.99

De speciaal ontwikkelde pindakaas voor tuinvogels is nu ook verkrijgbaar als voordeelpakket in combinatie met de houten pindakaaspothouder Dublin! Het gezonde alternatief voor pindakaas! Wij voegen namelijk geen zout toe aan deze speciale pindakaas voor tuinvogels. De glazen ‘pindakaaspot’ gevuld met pindavet vormt een zeer calorierijke lekkernij voor veel vogels, zeker voor mezen. Dit pakket bestaat uit de houten pindakaaspothouder Dublin, en twee potten pindakaas (original en met meelwormen). Ook leuk om als cadeau weg te geven! Pindakaas voor tuinvogels kunt u eenvoudig aanbieden met deze houten pindakaaspothouder Dublin. Hang de houder aan een muur, boom of schutting en schuif een pot Vivara pindakaas (zonder deksel) onder het dakje. Draai het blokje omhoog en voorkom dat de pot uit de houder valt. Succes gegarandeerd! Vulgewicht pindakaaspot: 330 gram. Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland en verkrijgbaar in meerdere varianten.
Bekijk op Vivara
Vlindernet wit 30 cm opklapbare beugel

€ 37.00

Vlindernet met opklapbare beugel en adapter Fijnmazige, witte stof Diameter 30 cm Incl. stok van 50 cm Deze beugel kan ook op een telescoopstok gemonteerd worden
Bekijk op Vivara
Vivara Verrekijker Limosa 8x21

€ 29.99

De compacte 8x21 presteert optisch en mechanisch verrassend goed. Dankzij de brug die dubbel ‘gevouwen’ kan worden, kan deze kijker zeer gemakkelijk worden opgeborgen in broek- of jaszak. Het rubber geeft een goede grip. Tas en draagriem gratis bijgeleverd. Specificaties: Model: compact Vergroting: 8x Close focus: nnb Beeldveld 1000m: nnb Waterdicht: nnb Stikstofgas gevuld: nnb Bijzonderheden: lichtgewicht, fully-multi-coated Afmeting: 105x105 mm Gewicht: 229 gram
Bekijk op Vivara
Natuurmonumenten Insectenhuis Sinne

€ 47.99

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Gevuld met bamboe en rond hout is dit insectenhuis ideaal voor solitaire bijen en andere insecten zoals oorwormen en kevers. Ook voor spinnen vormt dit insectenhuis een prima onderkomen. Het nestkastje in het midden is zeer geschikt voor hommels. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis. Insecten zijn onmisbaar in de natuur. Zo helpen bijen bij de bestuiving van planten, kruiden en fruitbomen. Door dit Insectenhuis te plaatsen helpt u ze van daaruit hun nuttige werk te doen. Plaats het Insectenhuis op een zonnige plek in de buurt van bloeiende planten.
Bekijk op Vivara
Premium Voedertafelmix 10 kg

€ 25.99

De samenstelling van dit voer is rijk gevarieerd. Het hoge percentage olierijke zaden zoals zonnepitten maakt dit voer tot een premium voeding en zorgt ervoor dat het zowel bij zadeneters als 'vetliefhebbers' in de smaak valt. U kunt deze mix het hele jaar door aanbieden op voedertafels en als grondvoer. (Grond)vogels, zoals mussen, roodborstjes, vinken, groenlingen, merels en duiven genieten optimaal met deze mix.
Bekijk op Vivara
Nestkast Alicante WoodStone ovale invliegopening Bruin

€ 24.99

Deze ovaal gevormde houtbetonnen nestkast wordt bijzonder goed aangenomen door onze gevederde vrienden. De nestkast is voorzien van een marterbeveiliging en is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Waarom WoodStone? Isolerend en ademend materiaal Beter broedresultaat Extra roofdierbescherming Lange levensduur WoodStone® : Speciaal aanbevolen door Vogelbescherming Nederland!
Bekijk op Vivara
Nestkast Aruba 28 mm

€ 14.99

Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De nestkast Aruba is met een invliegopening van 28 mm bijzonder geschikt voor kleine mezen als de pimpelmees en de zwarte mees. Daarnaast heeft de nestkast Aruba een mooie, aparte vormgeving. Een aanwinst voor elke tuin. De nestkast Aruba biedt dezelfde kwaliteit en functionaliteit als u gewend bent van alle Vivara nestkasten.   Voordelen van de Nestkast Aruba • Stevige nestkast • Goedgekeurd en getest door ornithologen van Vogelbescherming Nederland Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland. Exclusief verkrijgbaar bij Vivara.
Bekijk op Vivara
Speldje pestvogel

€ 1.49

Speldje pestvogel. Prachtig verzamelspeldje in de serie van de mooiste vogels. Spaar ze allemaal en laat zien welke vogels jouw favorieten zijn. Of als leuk cadeautje natuurlijk!
Bekijk op Vivara
Premium Silotraktatie

€ 9.99

Deze feestelijk ogende mix bevat naast olierijke zaden ook kleurrijke traktaties in de vorm van vetbrokjes. Deze toegevoegde traktaties zorgen ervoor dat echte vetliefhebbers zoals pimpelmezen en koolmezen zich continue bij de voederplek zullen ophouden! De gebruikte zaden worden graag gegeten door vogels die op een silo komen eten, zodat er maar minimaal vermorsing plaats vindt. Dit voer bevat zowel (ongepelde) zonnepitten als hapklare pindastukjes. Hierdoor zullen de vogels de zaden zowel op de silo opeten, als ook een zaadje meenemen om elders te pellen en op te eten. Dit zorgt voor de nodige activiteit rondom de voederplek!
Bekijk op Vivara