Vivara heel veel aanbiedingen voor natuurbeschermingsproducten

Aanbiedingen van Vivara

Breng meer leven in jouw tuin de natuurlijk thuis te halen. Hoe leuk is het als jij allerlei soorten vogels in jouw tuin kunt zien of wat dacht je van een eigen insectenhotel? Ook de natuur heeft heel het jaar door hulp nodig, dit kun jij bieden en in je eigen achtertuin nog wel. Plaats bijvoorbeeld een leuk vogelhuisje zodat jij misschien wel een nestje krijgt in je tuin. Er zijn heel veel manieren om extra leven in jouw tuin te creëren en dat is niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor de natuur. Want als zo lief beestje bij jou bescherming krijgt en eten dan is de kans groter dat het beestje nog heel lang te leven heeft.

Altijd mooie aanbiedingen bij Vivara

Heel leuk natuurlijk de natuur in je tuin, maar moet ik dan direct honderden euro's uitgeven? Dit is een vraag die vele stellen maar gelukkig is dit niet zo. Start bijvoorbeeld eens met vetbollen of andere voersoorten voor vogels. Dit hoeft echt niet duur te zijn en jij kunt direct verschillende vogels in je tuin verwelkomen. Als je uiteindelijk wat meer geld eraan wilt uitgeven kun je gaan voor bijvoorbeeld een Vivara nestkast of een voedersysteem want daar worden de vogels ook weer heel blij van. Voor al deze producten is er altijd wel een mooie aanbieding beschikbaar waardoor jij het nog voordeliger kunt kopen. Bekijk dus snel alle aanbiedingen en profiteer direct. Al jarenlang zijn de Vivara aanbiedingen super populair voor de vogel liefhebbers. Bij Vivara weten ze dit als geen ander en dus zorgen ze ervoor dat de aanbiedingen altijd interessant blijven.

Producten voor een diervriendelijke tuin & balkon

Bij Vivara verkopen ze alleen maar diervriendelijke producten en wij van Topaanbiedingen snappen dat wel. Want eerlijk is eerlijk er is niks leukers dan de natuur een klein beetje helpen. Of eigenlijk wel, de natuur helpen in je eigen tuin en dat is nu net wat ze bij Vivara maar al te graag willen. Het assortiment van Vivara is extreem groot, zo hebben ze naast heel veel producten voor vogels nog veel meer leuke items. Koop bijvoorbeeld je planten bij Vivara, deze zijn namelijk super goed voor insecten. Ook hebben ze er producten voor egels, eekhoorns, vleermuizen, vlinders, amfibieën en steenmarters. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een verblijf te kopen voor een egel, zo heb jij binnenkort misschien wel een egeltje in jouw tuin.

Het leuke van Vivara is dat de populaire artikelen zo te herkennen zijn. Zo worden er bijvoorbeeld heel veel Vivara vogelhuisje verkocht. Wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel, want hiermee geef jij een geweldig verblijf aan een prachtige vogel. Maar ook de Vivara vetbollen en de Vivara voederhuisjes zijn erg gewild. Wil jij jouw tuin helemaal gezellig maken, dan ga je voor de pindakaaspothouder waterford. Al kers op de taart hebben ze ook nog heel veel Vivara planten. Deze planten zijn niet alleen super mooi, ze zijn ook nog goed voor de dieren. Met andere woorden shoppen bij Vivara is zeker aan te raden.

De leukste cadeaus koop je online bij Vivara

Ken jij iemand die helemaal gek is van dieren en is die persoon binnenkort jarig of wil je hem/haar zomaar even verrassen? Dan hebben ze bij Vivara heel veel leuke cadeau verkrijgbaar. Denk hierbij aan bureauspullen, metalbirds, huisdecoraties, cadeaubonnen, servies, sleutelhangers, wenskaarten en nog heel veel meer. Al deze cadeaus hebben te maken met dieren, jij vindt de leukste dieren cadeau dus gewoon online bij Vivara en als je geluk hebt kun je cadeau kopen met korting.

 

Mokkenset Tuinvogels Elwin van der Kolk

€ 34.99

Mokkenset Tuinvogels Elwin van der Kolk
Deze mokkenset bevat een complete serie mokken met 8 verschillende, veel voorkomende tuinvogels erop. De tekeningen zijn van Elwin van der Kolk en ze vormen een aanwinst voor elke vogelliefhebber. Met de Mokkenset Tuinvogels heeft u alle mokken in één voordelig pakket samen. De set bestaat uit de mokken: winterkoning, boomklever, zanglijster, roodborst, koolmees, huismus, pimpelmees en merel. De mokken zijn vaatwasmachinebestendig. Elwin van der Kolk, de Nederlandse bioloog en natuurschilder, werd al op jonge leeftijd gefascineerd door de natuur om hem heen. Een groot deel van zijn jeugd bracht hij door met vogels kijken en vogels tekenen. In zijn tekeningen probeert hij de natuur op zo'n manier vast te leggen dat de kijker aangemoedigd wordt om de natuur te bewonderen en te beschermen. De modern vormgegeven mokken zijn gemaakt van New Bone China porselein. Dit materiaal wordt in één keer gebakken op een temperatuur van 1250-1300° Celsius. Het toegevoegde beendera...
Bekijk de Mokkenset Tuinvogels Elwin van der Kolk
Eekhoornvoederhuis XXL

€ 17.99

Eekhoornvoederhuis XXL
Met dit metalen eekhoornvoederhuis geeft u eekhoorns een eigen plekje om voer te bemachtigen. Het is erg leuk om te zien hoe snel ze de weg weten te vinden en zelf het deksel optillen om bij het voer te komen. Capaciteit 1,4 kilo.
Bekijk de Eekhoornvoederhuis XXL
Anna raamvoederaarpakket

€ 11.99

Anna raamvoederaarpakket
Dit pakket bestaat uit een SingingFriend raamvoederaar Anna en vier verschillende smaken vetblokken. De SingingFriend raamvoederaar Anna is gemaakt van 100% gerecyclede drankverpakkingen en voorzien van zuignappen voor bevestiging aan het raam. In dit pakket wordt hij gecombineerd met de volgende smaken vetblokken: vetblok met zaden, vetblok met insecten, vetblok original en vetblok met bessen. Ook verkrijgbaar in een voordeelpakket met een variant van de SingingFriend vetblokhouder Anna (10421).
Bekijk de Anna raamvoederaarpakket
Pindacake original

€ 4.99

Pindacake original
Deze variant is al vanaf het prille begin één van de bestsellers uit het Vivara assortiment. Het gepatenteerde recept trekt een grote variatie vogels aan waaronder spechten en boomklevers. Bereid volgens eigen gepatenteerd recept Boordevol essentiële vetten en noodzakelijke calorieën Vivara pindacakes meest calorierijk, een fenomenaal succes Bekijk onze pindacakehouders om de Vivara Pindacakes aan te bieden. Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland. Exclusief bij Vivara!
Bekijk de Pindacake original
Bijenweelde® wit

€ 7.99

Bijenweelde® wit
Bijenweelde wit is makkelijk te onderhouden, hij laat elk type snoei toe. Bijenweelde wit wordt toegepast in perken, borders en bloembakken en laat zich goed combineren met andere planten waaronder bloemenmengsels, heesters en vaste planten. Deze rassen hebben een goede weerstand tegen echte meeldauw en sterroetdauw Bijenweelde wit behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de halfgevulde bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd. Breedte    ca. 40-60 cm  Bloem doorsnede   ca. 3 cm
Bekijk de Bijenweelde® wit
Beschermpakket mini zaden 23 cm

€ 24.99

Beschermpakket mini zaden 23 cm
Silobeschermer Mini met voedersilo voor zaden (2 openingen). Voor montage op de Vivara Combipaal geschikt met behulp van de combipaalplug. Beschermingkooi, opening en bodem van silo zijn van metaal. De zitringen en de silo zijn van hard plastic. Let op: een eventuele opvangschaal is alleen te gebruiken in combinatie met het daarvoor geschikte tussenstuk.
Bekijk de Beschermpakket mini zaden 23 cm
SingingFriend Evie Wit Delfts blauw

€ 8.99

SingingFriend Evie Wit Delfts blauw
SingingFriend inspireert met bijzondere producten die tuinen, balkons en terrassen laten leven. De producten staan voor een mix van functionaliteit en ingetogen elegantie. Op die manier wordt design aan natuur verbonden. Graag deelt Vivara deze passie, onder andere met de Evie: Strak met een eigen twist, speciaal ontworpen voor pindakaaspotten. Maar ook geschikt voor ander voer, zoals vetbollen of zadenmixen. Het plaatsen van een pindakaaspot gaat eenvoudig; frontje eruit, pot erin en frontje terugklikken. Met een schroef of het bijgeleverde klittenband is Evie makkelijk te bevestigen aan een regenpijp, schutting, muur of andere plek in de tuin of op het balkon. Verkrijgbaar in 9 verschillende variaties.
Bekijk de SingingFriend Evie Wit Delfts blauw
Schepje aluminium

€ 7.99

Schepje aluminium
Dit schepje is perfect voor mensen die kwaliteit en design zoeken in gereedschap. Het schepje met een werkbreedte van 80mm is ideaal voor het planten. Het is gemaakt van aluminium zodat het licht, solide en sterk is en heeft een ergonomisch handvat. Op het schepje is de dieptemaat aangegeven in cm en inch. De gereedschappen van ‘Bellota’ hebben een levenslange fabrieksgarantie. Dit betekent dat u te allen tijde recht heeft op vervanging van het product indien er abnormale breuken, fabricage fouten of vergelijkbare gebreken optreden. Neem in dat geval altijd contact op met onze klantenservice, zodat de garantieregeling snel en correct afgehandeld kan worden. De garantie komt te vervallen indien een gebrek is ontstaan als gevolg van:slijtage door gebruik onjuist gebruik gebrek aan zorgvuldigheid veranderingen die de klant zelf aan het product heeft aangebracht
Bekijk de Schepje aluminium
Brillenkoker Tuinvogels Elwin van der Kolk

€ 9.99

Brillenkoker Tuinvogels Elwin van der Kolk
Deze prachtige brillenkoker is met zachte stof omkleed en door Elwin van der Kolk geïllustreerd met kool-, pimpel- en staartmezen. Er zit bovendien een mooi passend brillendoekje bij van microvezel. Deze is wasbaar op 30 graden en kan gebruikt worden in combinatie met lens schoonmaakvloeistof voor brillen, verrekijkers en camera's. Echt iets voor de brildragende natuurliefhebber. Afmeting brillenkoker: 16 x 3,5 x 6,5 cm Afmeting brillendoekje: 18 x 15 cm
Bekijk de Brillenkoker Tuinvogels Elwin van der Kolk
Blauwe bes 'Bluegold'

€ 7.99

Blauwe bes 'Bluegold'
Een zeer populaire struik is de blauwe bes. De overheerlijke bessen bevatten ontzettend veel vitaminen en kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. De bessen zijn in de zomermaanden al rijp. Bijen en hommels helpen u graag bij de stuifmeeloverdracht zodat u verzekerd bent van een rijk gevulde bessenstruik. De struik kan 1,5 tot 2 m hoog worden en krijgt in de herfst vuurrode bladeren. De blauwe bes, lekker en gezond! De blauwe bes bezit grote voordelen voor de gezondheid. Anthocyanine, de stof die de bes zijn blauwe kleur geeft, blijkt ontstekingsremmend, cholesterolverlagend en beschermend tegen verschillende ziekten te werken. Er zijn maar weinig voedingsmiddelen die meer anti-oxidanten bevatten dan blauwe bessen. Dit is zeer nuttig voor het menselijk immuniteitsysteem. Verder bevorderen ze ook nog de collageenproductie. Collageen is de natuurlijke stof die de huid elastisch en dus jong houdt. Blauwe bessen eten Blauwe bessen kun je uit de hand eten, combineren met vla, yog...
Bekijk de Blauwe bes 'Bluegold'
Buzzy® Organic Courgette geel (BIO)

€ 2.99

Buzzy® Organic Courgette geel (BIO)
Cucurbita pepo Courgette - Yellow Zaai vanaf half april onder glas, verspenen in een pot en half mei buiten uitplanten. Of half mei pas buiten zaaien en in juni uitplanten. De courgette in een jong stadium, 15-20 cm, oogsten. De plant blijft dan geruime tijd nieuwe vruchten produceren. Zelf uw eigen groenten, kruiden, sla of bloemen verbouwen is een superleuke bezigheid. Met de enorme range Buzzy Organic zaden, die Vivara in haar assortiment heeft opgenomen, is het bovendien erg eenvoudig en zit er altijd wel iets van uw wensen bij. De verpakking is voorzien van een duidelijke zaai-instructie en bovendien geeft Buzzy Seeds een groeigarantie op al haar zaden. De Buzzy Organic zaden zijn Skal gecertificeerd. Dit garandeert de biologische teelt van de zaden. Beleef het plezier van tuinieren en proef de volle smaak van zelf geteelde groenten met de Buzzy Organic zaden van Vivara.
Bekijk de Buzzy® Organic Courgette geel (BIO)
Wenskaart Vos Goodness Gang

€ 4.99

Wenskaart Vos Goodness Gang
De Goodness Gang producten zijn gemaakt door Joëlle Wehkamp & Aniek Bartels, beiden creatieve ontwerpers met jarenlange ervaring in het ontwerpen van talloze leuke producten en collecties, liefde voor kleur, tekenen, schilderen, humor en natuur. En ze vinden allebei dat het tijd is om ook hun creativiteit te gebruiken om de wilde wereld te beschermen! Dus begonnen ze een cool nieuw kinderconcept: Goodness Gang Goodness Gang creëert een positieve beweging door een collectie handgemaakte prints en lifestyleartikelen te maken die bijdragen aan een betere wereld. Een gemengde verzameling producten die zijn gerecycled, producten gemaakt van eco-materialen of producten die upcycling stimuleren. Deze wenskaart, met daarop een tekening van een vos, heeft een afmeting van 105 x 148 mm. Geprint op mooi, 100% gerecycled, 300 grams papier en geleverd met een gerecyclede ambachtelijke envelop.
Bekijk de Wenskaart Vos Goodness Gang
Premium Voedersilomix

€ 4.99

Premium Voedersilomix
Deze mix bevat geselecteerde zaden die bijzonder in de smaak vallen bij vogels die graag uit een silo eten, zoals mezen, roodborstjes en glanskopjes. De silo wordt met dit voer gegarandeerd druk bezocht en er wordt weinig gemorst. Deze zadenmix bestaat voor een groot deel uit olierijke zwarte zonnepitten. Vivara koopt speciaal geselecteerde zwarte zonnepitten met de hoogste oliegehaltes.
Bekijk de Premium Voedersilomix
Nestkast Alamo 32 mm

€ 11.99

Nestkast Alamo 32 mm
Het aantal natuurlijke nestplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De nestkast Alamo is met een invliegopening van 32 mm geschikt voor diverse soorten mezen, bonte vliegenvangers, boomklevers en ringmussen. Het zwarte dak en de zwarte houtnerf vormen samen een mooie opvallende combinatie. De nestkast biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit zoals u gewend bent van alle Vivara nestkasten. Het metalen plaatje beschermt de invliegopening extra. Het gat kan niet worden opengehakt of geknaagd door spechten en eekhoorns. Voordelen van de Nestkast Alamo 32 mm: Stevige nestkast Extra bescherming tegen spechten en eekhoorns Fraaie vormgeving en afwerking Goedgekeurd en getest door ornithologen van Vogelbescherming Nederland Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland. Exclusief verkrijgbaar bij Vivara.
Bekijk de Nestkast Alamo 32 mm
Energierol en vetbolhouder Bunbury groen

€ 9.99

Energierol en vetbolhouder Bunbury groen
Deze houder is ideaal om vetbollen in aan te bieden. Op het schaaltje passen 6 vetbollen. Handig wanneer het erg druk is in de tuin met vogels, want dan hoeft u niet zo vaak bij te vullen. De houder is ook geschikt voor onze energierollen Joshua en Acadia. Draai het dak eraf en u schuif deze energierollen eenvoudig over de pin van deze houder.Let op alleen geschikt voor energierollen met een uitholling. Ook verkrijgbaar in rood en antiekzilver.
Bekijk de Energierol en vetbolhouder Bunbury groen

De koudere dagen zijn nu echt begonnen en dus is dit het moment om de vogels een beetje te helpen. Dat kan door nu het Pindacake 1 liter variatiepakket te bestellen bij Vivara voor maar € 84,99. Dit is echt een super voordelige aanbieding, een goede reden om nu snel online te shoppen.
Pindacake voor vogels