Voetbal International altijd een mooie aanbieding voor een abonnement

Aanbiedingen van Voetbal International

Ben jij een echte voetbal fan? Dan heb je eigenlijk wel een abonnement nodig voor het magazine Voetbal International. Want met dit abonnement blijft jij op de hoogste van alles omtrent voetbal. Van interviews met bekende spellers en trainers tot de laatste transfers en meer. In Voetval International lees je het allemaal en dat maakt dit het beste voetbal magazine van Nederland. Niet voor niks dat dit magazine super veel abonnees heeft in Nederland. Je kunt dit magazine ook wel kennen als VI. Dit is namelijk de afkorting van Voetbal International. Het mooie van dit magazine is dat het dagelijks wordt thuisbezorgd, daarnaast heb je ook nog een een PRO abonnement. Daarmee kun je alle PRO artikelen op de website van hen lezen.

 

Exclusieve winacties en kortingen bij relevante partners

Wanneer je een abonnement hebt voor Voetbal International, dan kun je genieten van verschillende exclusieve winacties en kortingen bij relevante partners. Alleen daarom al is het slim om een abonnement te nemen op Voetbal International. Want van winacties wordt iedereen natuurlijk vrolijk, maar het is ook fijn dat jij kunt shoppen met korting. Wanneer je een paar keer iets koopt met korting kun jij je abonnement al terug verdienen. Heb jij dus nog geen tijdschrift abonnement bij VI? Dan wordt het hoogste tijd om deze nu online af te sluiten.

Een abonnement met korting voor Voetbal International

Heel leuk natuurlijk een abonnement voor Voetbal International, maar natuurlijk wil jij hem wel afsluiten met korting. Gelukkig kan dit ook, we zijn namelijk verschillende aanbiedingen voor diverse abonnementen. Door hiervan te profiteren kun jij een hoop geld besparen en daarom is het zeker aan te raden om hier voor te gaan. Je kunt gaan voor een abonnement van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Hoe langer de duur van het abonnement hoe hoger de korting is. Weet jij dus zeker dat je dit abonnement voor langere tijd wilt hebben, dan kun je beter gaan voor een duur van 3 jaar. Want daardoor kun je een hoop geld besparen op je abonnement. Neem dus nu een abonnement op Voetbal International met korting door een mooie aanbieding te kiezen.