vtwonen de mooiste woonartikelen met scherpe aanbiedingen

Aanbiedingen van vtwonen

Ben jij gelukkig met je huis of moet er iets drastisch veranderen? Met het assortiment van vtwonen word jij weer verliefd op je huis. Iedereen in Nederland kent de woonwinkel vtwonen wel. Heb je er nog nooit iets gekocht, dan ken je vtwonen wel van televisie. Al ruim 50 jaar is vtwonen de bekendste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland. Inmiddels is vtwonen onderdeel van FonQ, niet voor niks dat ze vtwonen nu ook wel vtwonen by fonQ noemen. Online vind je op vtwonen ruim 20.000 woonproducten, daarnaast staat de website voor inspiratie, binnenkijkers en zelfmakers. Zo heb jij de maximale beleving en kun jij weer verliefd op je huis worden.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 60

vtwonen ruim 150 woonmerken verkrijgbaar

Het mooie van een groot assortiment is dat je er ook vaak heel veel bekende woonmerken kunt vinden. Dit is ook het geval bij vtwonen, ze hebben namelijk ruim 150 woonmerken in het assortiment. Het aanbod aan merken is dus super groot. Ze hebben onder andere de topmerken Zuiver, Brabantia, iittala, House Doctor en Le Creuset. Wil je weten welke merken ze nog meer hebben? Bekijk dan de website van vtwonen en vind ze allemaal. Door het grote assortiment en de top service wordt vtwonen door heel voor consumenten als vertrouwd bevonden. Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog het aanbod aan woonartikelen.

Alles voor wonen, keuken, baden en slapen

Het maakt bij vtwonen niet uit wat je in huis wilt veranderen, ze hebben namelijk alles voor wonen, keuken, baden en slapen. Koop bijvoorbeeld nieuw bedtextiel of ga voor potten en planten. Zolang het met je huis en tuin te maken heeft ga je het vinden bij vtwonen. Wanneer je inspiratie nodig hebt is het zeker slim om naar het tv programma "vtwonen weer verliefd op je huis" te kijken. In dit programma op SBS6 zorgen de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven ervoor dat mensen weer verliefd worden op hun huis. Het programma wordt gepresenteerd door de presentator Kees Tol. Na het kijken van enkele afleveringen heb jij waarschijnlijk de beste ideeën en kun je starten met shoppen.

Het beste Woonmagazine is natuurlijk vtwonen magazine

Je kent het vast wel, je wilt graag je interieur veranderen maar je weet nog niet zo goed wat. Het programma vtwonen weer verliefd op je huis heeft nog niet voldoende geholpen met je keuze. Dan is er gelukkig goed nieuws voor je, ze hebben namelijk ook vtwonen magazine. Dit magazine staat bomvol met inspiratie voor je interieur. Ook wanneer jouw interieur niet veranderd hoeft te worden is dit magazine een echte aanrader. Het magazine voorziet jou namelijk van het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en DIY-ideeën. Het is dus altijd leuk om dit geweldige magazine te lezen. Het mooiste is nog dat je hem elke 4 weken in huis kunt krijgen wanneer je gaat voor een abonnement. Naast vtwonen magazine is er ook nog vtwonen Specials, dit is een magazine dat 4x per jaar een uitgave heeft. Deze uitgave bestaat uit 124 pagina's bomvol tips. Wil jij graag een abonnement op vtwonen Specials? Dan kun je deze hier afsluiten. Je kunt voor beide tijdschriften kiezen uit een abonnement of uit losse nummers, de keuze is geheel aan jou.

Altijd de beste aanbiedingen bij vtwonen

Het leuke van vtwonen is dat ze iedere week weer heel veel nieuwe scherpe aanbiedingen hebben. Zo kun jij nog voordeliger jouw huis opnieuw inrichten. Waar je deze week bijvoorbeeld korting krijgt op een nieuwe bank, kun je volgende week een kamado BBQ met korting kopen. Er zijn altijd verschillende spectaculaire aanbiedingen die je zeker niet mag missen. Het loont daarom zeker om zo nu en dan het assortiment van vt wonen te bekijken en zo te profiteren van de beste aanbiedingen, kortingen en deals. Wacht dus niet langer en bekijk snel de huidige aanbiedingen.