Wasmachine aanbiedingen je vind de beste deals hier

Wasmachine kopen bij Mediamarkt

Iedereen heeft thuis een wasmachine, dit is logisch want dit maakt het een stuk gemakkelijker om de vuile was schoon te krijgen. Wanneer je wasmachine dan kapot gaat is dat altijd erg vervelend, dit gebeurt namelijk altijd op het moment dat jij een volle wasmand hebt. In dat geval wordt het dus snel op zoek naar een nieuwe wasmachine zodat je snel weer kunt gaan wassen. Omdat een wasmachine een grote uitgave is wil je natuurlijk wel profiteren van een mooie aanbieding. Gelukkig zijn er iedere week weer heel veel scherpe wasmachine aanbiedingen. Door te profiteren van een mooie aanbieding kun jij heel veel geld besparen en dat is natuurlijk net wat jij wilt. Zeker omdat je er helemaal niet op zit te wachten om een nieuwe wasmachine te kopen. Wil jij meer weten over wasmachine aanbiedingen? Lees dan zeker ook even onze blog.

Heel veel wasmachine merken op de markt te krijgen

Ben je op zoek naar een wasmachine dan weet je vast en zeker al dat er heel veel verschillende wasmachine merken zijn. De merken die je tegenwoordig kunt kopen voldoen aan veel eisen waardoor je zeker weet dat je kwaliteit in huis haalt. Enkele zeer bekende merken als het gaan om wasmachines zijn Aeg, Bosch, Haier, Miele, Samsung, Asko, Candy, LG, Siemens, Veripart, Whirlpool en Zanussi. Uiteraard zijn er ook nog andere merken verkrijgbaar die zeker het overwegen waard zijn. Toch zijn de eerder genoemde merken in Nederland super populair en daardoor ook het meest verkocht. Wil jij dus een wasmachine van top kwaliteit? Ga dan zeker voor één van deze merken.

Koop een wasmachine bij één van de bekende webwinkels

Er zijn uiteraard heel veel verschillende webshops waar jij een wasmachine kunt kopen. Het is dan ook aan te raden om een wasmachine te kopen bij een bekende webwinkel. Je weet dan namelijk zeker dat je een wasmachine koopt bij een webshop die betrouwbaar is. Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij hier een overzicht met verschillende bekende winkels in Nederland waar jij online een wasmachine kunt bestellen. Je weet dat zeker dat je hem koopt met een top service en dat is van groot belang.

Uiteraard zijn er ook nog heel veel andere webshops waar jij een wasmachine kunt kopen. Mis je een webshop in dit lijstje? Neem dan contact op via het contactformulier en wie weet zetten wij hem er tussen. Want uiteindelijk willen wij iedereen kunnen helpen aan een mooie wasmachine.

Neem een wasmachine abonnement tegen een vast bedrag per maand

Zoals al eerder aangegeven is een wasmachine kopen toch wel een behoorlijke uitgave. Voor sommige is dit niet te doen en hebben het geld dus niet om een wasmachine te kopen. In dat geval kun je gaan voor een wasmachine abonnement. Het voordeel van zo'n abonnement is dat je geen groot bedrag in één keer hoeft te betalen. Het nadeel ervan is dat de wasmachine niet jouw eigendom wordt. Je kunt het dus een beetje zien als een wasmachine lease. Wel profiteer je hierdoor van een mooie service. Zo krijg je een nieuwe wanneer hij kapot is. Het is dus zeker slim om een wasmachine abonnement te overwegen.

 

Bekijk actuele Sla je Slag aanbiedingen van onze site

LG F4V709P1E

€ 649.00

LG F4V709P1E
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de LG F4V709P1E
WHIRLPOOL FFD 9448 BSEV NL

€ 479.00

WHIRLPOOL FFD 9448 BSEV NL
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de WHIRLPOOL FFD 9448 BSEV NL
Whirlpool FFBBE 7638 W F Wasmachine Wit

€ 429.00

Whirlpool FFBBE 7638 W F Wasmachine Wit
De FFBBE 7638 W Fvoorlader wasmachine van Whirlpool heeft een vulgewicht van 7kg. De voorlader wasmachine configureert de was met een snelheid van 1600 toeren en heeft het energielabel E. Voorlader wasmachine Bij een voorlader wasmachine voeg je wasgoed makkelijk toe via de ruime opening aan de voorzijde en aan de bovenkant zit een handig werkblad waar met een tussenstuk een wasdroger op kan worden geplaatst. 7kg Vulgewicht Wasmachines met een vulgewicht van 7 kilogram zijn geschikt voor huishoudens tot ongeveer 2-3 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 3 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van minimaal 8kg. 1600 toeren Het aantal toeren per minuut geeft aan hoe snel de wastrommel van de wasmachine ronddraait tijdens het centrifugeren. Een wasmachine 1600 toeren draait elke minuut wel 1600 keer rond, ofwel bijna 27 keer per seconde! Hoe meer toeren de wasmachine maakt, hoe droger het wasgoed uit de wastrommel komt. Dus bij een 1600 toeren wasmachine komt het wasgoed droger uit de trommel. Hierdoor hoeft je droger minder hard te werken. Je wasgoed is sneller droog en je droger gebruikt minder energie. Ook aan de waslijn is de was eerder droog wanneer je het eerst op 1600 toeren gecentrifugeerd hebt. Whirlpool 6th Sense De intelligente 6th Sense sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th Sense bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.
Bekijk de Whirlpool FFBBE 7638 W F Wasmachine Wit
Siemens WM14VMH0NL Wasmachine Wit

€ 799.00

Siemens WM14VMH0NL Wasmachine Wit
Prestaties en verbruik: * Energie efficiëntieklasse¹: A * Energie² / Water³: 48 kWh / 48 liter * Vulgewicht: 1 - 9 kg * Programmaduur⁴: 3:44 uur:min * Centrifuge droogklasse: B * Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm * Geluidsniveau: 70 dB (A) re 1 pW * Geluidsniveauklasse: AProgramma's: * Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas * Speciale programma's: Hygiëne, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Blouses/Overhemden, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15'Opties: * Home Connect: Op afstand monitoren en aanpassen van de instellingen met de Home Connect app, iService Remote, Energiemanagement * Speciaal antiVlekken systeem: 4 speciale vlekkenprogramma's (boter/slaolie, bloed, rode wijn, gras), toepasbaar op de standaard programma's * TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Aan/uit, Klaar in, Vlekkenautomaat, Spoelen, Remote Start, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugerenComfort / Zekerheid: * Bijvulfunctie: Pauzeer het draaiende wasprogramma, om vergeten wasgoed in de trommel bij te voegen. * Groot en overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, max. centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, vlek- en verbruiksindicatie * Verlichte programmaknop met aan/uit toets * powerSpeed systeem: uitstekende wasresultaten in korte tijd * XXL Volume van trommel: 65 l * Trommelverlichting: LED * waveTrommel: bijzonder schone en effectieve wasverzorging dankzij de unieke trommelstructuur * Trommelreiniging: optimale verzorging en reiniging van de trommel en interieur, met herinneringsfunctie * 32 cm vulopening, chrome-black met 171° te openen deur * iQdrive motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur incl. 10jr garantie * 10 jaar garantie op de koolborstelloze iQdrive motor * antiVibration design: meer stabiliteit en stilte * waterPerfect Plus: voor efficiënt gebruik van water, zelfs met kleine belading, dankzij intelligente sensortechnologie * aquaSecure * Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie * Indicatie van energie- en waterverbruik voorafgaand aan het wasprogramma * Schuimherkenning: detecteert overdosering * Aanduiding voor overdosering * Onbalansherkenning * Kinderbeveiliging op de deur * Signaal einde programma * EasyClean ladeTechnische Specificaties: * Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte * Afmeting apparaat (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm * Diepte apparaat: 59.0 cm * Diepte apparaat incl. deur: 63.2 cm * Diepte apparaat met geopende deur: 106.3 cm
Bekijk de Siemens WM14VMH0NL Wasmachine Wit
LG F4WV910P2

€ 1099.00

LG F4WV910P2
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de LG F4WV910P2
BEKO WTV8814MMC1

€ 389.00

BEKO WTV8814MMC1
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de BEKO WTV8814MMC1
LG F6WV910P2E

€ 899.00

LG F6WV910P2E
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de LG F6WV910P2E
Bosch WAN28095NL Wasmachine Wit

€ 599.00

Bosch WAN28095NL Wasmachine Wit
De Bosch WAN28095NL wasmachine heeft 7 kg vulgewicht en 1400 toeren. Dankzij energieklasse D wast hij heel energiezuinig. Met SpeedPerfect zijn wasprogramma's tot wel 65% in te korten, zonder dat de was minder schoon wordt. Dankzij de EcoSilence Drive was je met deze wasmachine heel stil en zuinig. Voor donkere kleuren heeft deze wasmachine een speciaal wasprogramma. Voordelen van de Bosch WAN28095NL * SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%. * EcoSilence Drive: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar Bosch motorgarantie. * ActiveWater: detecteert halve beladingen en bespaart zo water én is beter voor het milieu. * LED Display met uitgestelde start- en eindtijd optie tot 24 uur. * Donkere kleuren: het programma voor zachte reiniging van donker wasgoed, zoals spijkerbroeken. * Beste uit de test (Consumentenbond, oktober 2020) Bosch 7kg wasmachine met EcoSilence Drive voor stil en duurzaam wassen De automatische beladingsherkenning van het toestel stelt in drie stappen automatisch de belading vast en past het stroom- en waterverbruik hier op aan. De continue automatische beladingsherkenning in de toestellen met ActiveWater-watermanagement bereikt zelfs nog nauwkeurigere resultaten. De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties dat je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65%* maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma's, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kg in maar 45 minuten wassen. * Verschil tussen het Easy Care-programma 40ºC en datzelfde programma met de SpeedPerfect-functie. Wanneer ben jij voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait.
Bekijk de Bosch WAN28095NL Wasmachine Wit
Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F Wasmachine Wit

€ 549.00

Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F Wasmachine Wit
De Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F wasmachine heeft 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en energieklasse D. Ook wanneer je het wasgoed niet direct na het wassen uit de trommel kunt halen, blijft het dankzij FreshCare+ nog tot 6 uur na afloop van het wasprogramma fris, zonder dat het wasgoed gaat verstikken. Daarnaast zorgt 6th Sense technologie ervoor dat je energiezuiniger wast, zo bespaar je tot wel 50% op energie, water en tijd. Voordelen van de Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F * FreshCare+: houdt je kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma * 6th Sense-technologie: bespaart tot wel 50% op water, energie en tijd * Waterstop beveiliging: watertoevoer wordt onmiddellijk gestopt bij lekkage * SenseInverter motor: stil, duurzaam en energiezuinig Whirlpool 9 kg wasmachine met FreshCare+ FreshCare+ houdt je kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in je kleding. De FreshCare+ behandeling houdt je kleding langer fris. Als je geen tijd hebt om je kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. De intelligente 6th Sense sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th Sense bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd. De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in het geval van een lekkage. De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.
Bekijk de Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F Wasmachine Wit
Beko WTV8711BC1 Wasmachine

€ 379.00

Beko WTV8711BC1 Wasmachine
De Beko WTV8711BC1 wasmachine heeft 8 kg vulgewicht, 1400 toeren en energieklasse C. Het geluidsniveau is 52 dB tijdens wassen en 72 dB tijdens centrifugeren. Hij heeft 15 wasprogramma's waaronder: Handwas, Outdoor/ Sport (Goretex), Mini 14', Hemden + steam, Hygiene + steam, Vlekkenprogramma.
Bekijk de Beko WTV8711BC1 Wasmachine
BOSCH WAN28205NL

€ 539.00

BOSCH WAN28205NL
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de BOSCH WAN28205NL
SIEMENS WM14N075NL

€ 499.00

SIEMENS WM14N075NL
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de SIEMENS WM14N075NL
Bosch WAVH8M90NL Wasmachine Wit

€ 899.00

Bosch WAVH8M90NL Wasmachine Wit
De Bosch WAVH8M90NL wasmachine heeft een ruime trommel met 9 kg vulgewicht, 1400 toeren en energieklasse B. Het 4DWash-systeem garandeert een vlekkeloze was, zelfs wanneer de trommel vol is. En voor extra vuile kleding is er het Intensive Plus programma. Via HomeConnect verbind je de wasmachine eenvoudig met de app op je mobiel. Tijdens het wassen zie je zo precies hoe ver de wasmachine is. Verder kies je via de app eenvoudig het optimale wasprogramma voor jouw wasgoed. Voordelen van de Bosch WAVH8M90NL * 4D Wash: Perfecte wasresultaten. Je kleding wordt tot diep in de vezels perfect gereinigd door een efficiënte mix van water en wasmiddel. * Home Connect: verbonden apparaten met handige functies die het leven nog makkelijker maken. * AntiVlekken: de vlekkenautomaat die de 4 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert. * EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar motorgarantie. * SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%. Bosch wasmachine met 4D Wash System en Home Connect Het 4D Wash-systeem geeft een nieuw level aan je was. Dit efficiënte systeem combineert de Direct Water Spray met extra Spin Wash voor het meest effiënte en effectieve gebruik van wasmiddel en water. Het resultaat: een vlekkeloze was, zelfs wanneer de trommel vol is. Voor extra vuile kleding kun je misschien een extra boost gebruiken. Selecteer dan simpelweg het 4D Wash-systeem Intensive Plus voor een nog intensere wascyclus. De mate van vervuiling, de kleur van het wasgoed, het materiaaltype en de hoeveelheid. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de wasmachine het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste wasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op. Wachten tot de wasmachine klaar is, is tijdverspilling en kan onnodige irritatie veroorzaken, vooral voor mensen met drukke schema's.
Bekijk de Bosch WAVH8M90NL Wasmachine Wit
Miele WTW 870 WPM TwinDos PowerWash Was droogcombinatie Wit

€ 2499.00

Miele WTW 870 WPM TwinDos PowerWash Was droogcombinatie Wit
p>De Miele WTW 870 WPM TwinDos/PowerWash heeft een toerenaantal van 1600 en een vulgewicht van 9 kg voor was en om te drogen 6 kg. Voordelen van de Miele WTW 870 WPM TwinDos/PowerWash * Softcare-trommel * Powerwash * Maximaal vulgewicht van 9 kg wassen en 6 kg drogen Miele WTW 870 WPM TwinDos/PowerWash De WTW 870 is een wasmachine en droger in 1. Deze machine is uitgerust met een softcare-trommel. Dat wil zeggen dat de was over een dun laagje water glijdt. Hierdoor wordt de kleding beschermd tijdens het wassen en drogen. Deze Miele heeft een TwinDos-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het wasmiddel perfect gedoseerd wordt. Er komt dus nooit teveel wasmiddel bij de was. Naast TwinDos heeft de machine CapDosing. Dit is een aanvulling op de special wasprogramma's. U plaatst de cap door dezein de wasmiddellade te doen en de machine voegt de inhoud toe op het goede moment. Powerwash geeft de wasmachine een maximale reinigingskracht. Met een A energielabel is de machine ook energiezuinig.
Bekijk de Miele WTW 870 WPM TwinDos PowerWash Was droogcombinatie
MIELE WCD 130 WCS

€ 799.99

MIELE WCD 130 WCS
Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding
3
Bekijk de MIELE WCD 130 WCS

Druk op het logo voor meer informatie over de webshop of het merk

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan wordt het de hoogste tijd om de Miele WCF 370 WCS PowerWash 2.0 wasmachine te kopen bij de Mediamarkt. Dit top apparaat is namelijk super energiezuinig en je koopt hem voor slechts € 1099,-. Dit is voor zo’n goede wasmachine echt een top prijs. Je gaat met deze wasmachine namelijk jaren vooruit en dat is precies wat jij wilt.
Koop deze wasmachine
Wanneer je een nieuwe wasmachine nodig hebt denk je al snel aan de Mediamarkt. Dit komt omdat zij een uitgebreid aanbod hebben tegen scherpe prijzen. Zo hebben ze de Miele WCD 670 WCS TwinDos te koop voor maar € 999,- en dat is echt super voordelig. Deze wasmachine is een echte aanrader vanwege de hoge kwaliteit. Daarnaast is hij ook nog eens energiezuinig.
Miele wasmachine kopen
Sinds Amazon ook actief is in Nederland wordt er volop geshopt door heel veel Nederlanders. Zo worden er ook wasmachines gekocht en dat komt doordat de prijzen van Amazon super scherp zijn. Bekijk daarom nu snel het aanbod en bestel er direct één online.
Koop een wasmachine
Bol.com het is de winkel van ons allemaal en dus hebben ze er ook bijna alles. Zo kun je er ook heel veel verschillende wasmachines vinden. In het grote aanbod met wasmachines zijn er altijd verschillende wasmachine aanbiedingen te vinden.
Wasmachines met korting
Wehkamp is misschien wel een van de grotere warenhuizen van Nederland. Juist daarom hebben ze ook een groot aanbod met wasmachines. Tussen al deze wasmachines kun jij altijd een mooie en scherpe wasmachine aanbieding scoren.
Wasmachine kopen
Wordt het tijd voor een nieuwe wasmachine? Dan koop je deze natuurlijk gewoon online met korting. Bij Coolblue hebben ze heel veel verschillende wasmachine aanbiedingen. Hierdoor kun jij altijd profiteren van een geweldige korting op je nieuwe wasmachine.
Wasmachine kopen
Bij de Mediamarkt hebben ze iedere week verschillende mega deals en een folder. Hierin zijn er altijd verschillende wasmachines te vinden die in de aanbieding zijn. Ben jij dus nodig toe aan een nieuwe wasmachine? Dan doe je er goed aan om nu de aanbiedingen van Mediamarkt te bekijken.
Wasmachine kopen
Een wasmachine, in iedere huishouden kun je er wel één vinden en dat is natuurlijk ook logisch. Een wasmachine maakt het namelijk heel gemakkelijk om de vuile was schoon te krijgen. Wanneer je wasmachine kapot is wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe hebben.
Lees deze blog
Een wasmachine die trommels goed werkt, dat wil toch iedereen? Bij Coolblue hebben ze daarom nu een wasmachine abonnement, hiermee heb jij altijd een werkende wasmachine in huis. Iedereen heeft thuis een wasmachine, wanneer deze kapot is wil je hem natuurlijk vervangen.
Wasmachine abonnement
Expert heeft de beste selectie wasmachines voor jou geselecteerd. Elke week zitten hier weer de mooiste aanbiedingen tussen. Bekijk nu het assortiment en score een mooie wasmachine met korting online. Bij Expert hebben ze wasmachines van alle grote merken.
Bekijk de selectie