Aanbiedingen van WeightWatchers

Bij WeightWatchers weten ze dat succesvol en blijvend gewichtsverlies steunt op vier essentiële pijlers: doordachte voedingskeuzes, veel ondersteuning, gezonde gewoonten en meer beweging.

Samen is het makkelijker

Met het programma van WeightWatchers maken ze het je gemakkelijk. Ze reiken je alle hulpmiddelen aan en geven je het zetje in de rug dat je nodig hebt om te slagen. Wat mag je eten? Dankzij het beproefde ProPoints® plan van WeightWatchers kun je kiezen voor je favoriete voeding en toch afvallen.

WeightWatchers Shop

Hieronder staan enkele Weight Watchers producten uit de WeightWatchers Shop. Wil je aan de slag, kies je plan en start vandaag nog! Kijk voor de mogelijkheden dan op de site van WeightWatchers.nl

Start met een plan

Actuele aanbiedingen WeightWatchers

€ 1.10

De lekkere WW Hollandaise Sauce is niet alleen een klassieker, maar ook een alternatief met bijzonder weinig SmartPoints waarden. Ideaal als je haast hebt. Slechts 2 SmartPoints waarden per portie. 2 zakjes van 100 ml per verpakking.
Bekijk op WeightWatchers

€ 24.95

Extra voordelig: proteïnerepen per doos. Een doos bevat 24 repen.Volume voordeel1 reep is € 1,3524 repen zijn € 24,95Onze fruitige proteïnereep Raspberry Crunch combineert de smaak van zacht smeltende, rijke chocolade en frisse frambozen. De kleine stukjes framboos zorgen voor een prettige smaakbeleving. Met 2 SmartPoints waarden per reep is dit een echte topper.Krokante reep, vulling met 7% cacaomassa, 4% frambozen en 21% soja crispies, omhuld met 20% melkchocolade, met suiker en zoetstoffen.
Bekijk op WeightWatchers

€ 1.10

Geef je gerechten een exotisch tintje: met de WW currysaus voor slechts 2 SmartPoints waarden. De saus is in één minuut klaar en lekker bij vlees of groenten! 2 zakjes per verpakking.
Bekijk op WeightWatchers

€ 9.75

Profiteer van Volume Voordeel met 5+1 gratis.Rijke chocolade met geroosterde pinda's en dadels in de vorm van een balletje.Met slechts 1 SmartPoints waarde per balletje is deze proteïnesnack niet alleen vernieuwend, maar ook een echte kaskraker.Een doosje bevat 3 balletjes.
Bekijk op WeightWatchers

€ 1.25

Ontdek de kruidige smaakwereld van zure room en ui voor 2 SmartPoints waarden per zakje. Met de WW Sour Cream & Onion Snack kun je geportioneerd snacken zonder de controle over je SmartPoints budget te verliezen.
Bekijk op WeightWatchers

€ 13.95

Met de rechthoekige WW siliconen bakvorm kun je je baksel tot op de SmartPoints waarde nauwkeurig portioneren.De bakvorm is gemaakt van 100% platinum siliconen.Hittebestendig van -60° tot +240°.Contact met scherpe voorwerpen vermijden.Reinigen met de hand of in de vaatwasser.
Bekijk op WeightWatchers

€ 1.95

Rijke chocolade met geroosterde pinda's en dadels in de vorm van een balletje.Met slechts 1 SmartPoints waarde per balletje is deze proteïnesnack niet alleen vernieuwend, maar ook een echte kaskraker.Een doosje bevat 3 balletjes.
Bekijk op WeightWatchers

€ 8.95

Dit hoogwaardige design met zachte omslag maakt alles bijhouden twee keer zo leuk. Hierin kun je je SmartPoints waarden opschrijven, je voortgang bijhouden en persoonlijke aantekeningen maken.
Bekijk op WeightWatchers

€ 9.75

Profiteer van Volume Voordeel met 5+1 gratis.Een proteïnesnack op basis van dadels, cashewnoten en gojibessen.De zachte kokossmaak maakt het helemaal af.De perfecte snack in de vorm van een balletje voor slechts 1 SmartPoints waarde per balletje.Een doosje bevat 3 balletjes.
Bekijk op WeightWatchers