Wildlands het Leukste dagje weg! Koop je tickets online met korting

Aanbiedingen van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is het dierenpark van Nederland. Je maakt namelijk een wereldexpeditie in één dag. Bij Wildlands kun je namelijk een reis maken door de jungle, de savanne en het poolgebied. Jij bent natuurlijk een echte avonturier en dus is het ontdekken van deze werelden een unieke ervaring. Zo sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je vele spannende avonturen. Wildlands is het dagje uit voor het hele gezin, iedereen wordt namelijk blij van deze geweldige reis door de verschillende werelden. Na deze geweldige reis heb jij weer een ervaring rijker met uren aan verhalen voor andere die nog niet hebben kunnen genieten van Wildlands. Kies nu dus voor het leukste dagje weg en koop je tickets online met korting.

 

Nortica ontdek de wereld van de ijzige kou

Hou jij van de kou? De dieren die je tegen komt in Nortica vinden de kou geweldig, zo loop je tussen de pinguïns, ijsberen en speelse zeeleeuwen. Ook kun je een duizelingwekkende reis maken met de arctic 1, in deze 4D-attractie ga je rakelings langs de ijsberen en zie je de ijskoude oceaan alleen dan onderwater. In Nortica heb je ook de Norticshow met de zeeleeuwen van Nortica. Deze show zit voor humor, liefde en geluk, het is daarom zeker een goede keus om één van deze shows te bekijken zodat de sterke verhalen voor thuis nog mooier gaan worden. Heb jij Nortica helemaal ontdekt en ben je hard toe aan een warmer klimaat, loop dan snel door naar Serenga.

Serenga ontdek de wereld van de hete droogte

Hou jij van warm weer, dan zit jij goed in het werelddeel Serenga, hier heb je namelijk hete droogte. Ben je echt toe aan een zinderde ontdekkingsreis dan is Serenga een ultiem avontuur voor jou. Rij bijvoorbeeld meer met de truck over de Savanne, hier komt je onder andere giraffen, zebra's, gnoes, struisvogels en neushoorns tegen en allemaal van heel dichtbij. Vervolgens kun jij richting de Leeuwenberg om daar de verschillende leeuwen te bekijken en als je geluk hebt zie je ook de pasgeboren welpjes. Maar er zijn meer dieren, denk hierbij aan de prairiedogs en de nijlpaarden. Om jouw avontuur compleet te maken race je tegen elkaar in de achtbaan Tweestryd die door een oude mijn gaat.

Jungola ontdek de wereld van de tropische jungle

Hoe gaaf is het om een tocht te maken door de jungle? Bij Wildlands kan dit gewoon door een tocht te maken door Jungola. De geweldige avontuur start in de Vlindertempel waar je honderden exotische vlinders kunt bewonderen. Ook kun je de Rimbula River af varen, vanuit de boot ga je langs de olifantenkudde en als jij gelukt hebt nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Ook vaar je lang de eilanden met de slingerapen en gibbons. Omdat er in deze gigantische, tropische kas heel veel tropische vogels te vinden zijn kom je oren en ogen te kort.

Animazie ontdek de wereld van de jongste avonturiers

Als je alle bovengenoemde werelddelen hebt bewonderd wil je natuurlijk lekker klimmen, klauteren, glijden en gaven. Dit kan dan ook in het overdekte Animazie, dit is het XL-speelparadijs waar jij heerlijk kunt spelen met alle andere kinderen. In dit speelparadijs kom je onder andere een piratenschip, een Maya-tempel, een doolhof en aquaria met tropische vissen tegen. Bewonder als laatst nog de indrukwekkende groene zeeschildpadden en de bijzondere naakte molratten.

Zo zie je maar, Wildlands is het perfecte dagje uit voor het hele gezin. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog online je tickets om lekker te genieten.