Aanbiedingen van WinkelGlutenvrij.nl

WinkelGlutenvrij.nl heeft het grootste assortiment glutenvrije artikelen in Nederland en België. Sinds de oprichting in 2013 staan gebruikersgemak en klanttevredenheid bij WinkelGlutenvrij.nl op de eerste plaats.

Hun producten zijn voorzien van uitgebreide informatie, voedingswaarden en allergenen informatie. De foto's zijn gedetailleerd zodat de productinformatie ook op de verpakking goed leesbaar blijft. Om het assortiment overzichtelijk te houden zijn de producten ingedeeld in categorieën zoals ‘ontbijt’, ‘tussendoortjes’ en ‘thuis bakken’.

Het assortiment is scherpgeprijsd en regelmatig worden product- en merkacties georganiseerd.

Hieronder vind u enkele actuele aanbiedingen of acties. Staat er niet tussen wat u zoekt, bekijk dan de site van WinkelGlutenvrij.nl.

Bezoek WinkelGlutenvrij.nl

Actuele aanbiedingen WinkelGlutenvrij

€ 3.07

Consenza Bakmix voor Eierpannenkoeken 250 gram Glutenvrije complete mix voor 6-8 overheerlijke eierpannenkoeken. Gebruiksaanwijzing Ingredienten: 250 gram bakmix voor eierpannenkoeken, 500 ml water, boter of olie. Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen. Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden). Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 0.86

Consenza Rijstwafels Zonder Zout 100 gram. Heerlijk lichte en luchtige glutenvrije rijstwafels die zich uitstekend dienen voor bij het ontbijt, lunch of als tussendoortje.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.85

Consenza Cornflakes met Druiven en Noten 400 gram. Start uw dag met een heerlijk en hartig ontbijt met deze glutenvrije cornflakes met druiven, noten, pitten en rozijnen. Perfect voor in de melk, yoghurt of kwark.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.65

Orgran Pannenkoekenmix Appel & Kaneel 375 gram Mix voor Pannenkoeken. De verpakking bevat: Pannenkoekmix (375 gram) Zelf nog toevoegen: 400 ml water en 2 eieren. Gebruiksbeschrijving Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen. Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden) Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.69

Damhert Cakemix 400 gram, 2x 200 gram. Glutenvrije en biologische bakmix voor cake. Deze mix is ook geschikt voor muffins. De verpakking bevat: 400 gram (2x200gram) glutenvrije bakmix. Zelf nog toevoegen voor cake: 180 gram zachte boter, 4 eieren, 4 eetlepels heet water. Zelf nog toevoegen voor muffins: 90 gram zachte boter, 2 eieren, 2 eetlepels water. Gebruiksbeschrijving voor het maken van een cake: Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit tot een smeuïg en luchtig deeg (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker). Doe het deeg in een ingevette cakevorm. Bak de cake in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 40-45 minuten. Neem de cake uit de vorm en laat afkoelen op een rooster. Tip: Prik met een houten prikker in de cake; wanneer de prikker er mooi uitkomt is de cake gaar. Baktijd en Temperatuur Boven en onderwarmte: 180°C Baktijd: 40-45 minuten Gebruiksbeschrijving voor het maken van muffins (9-10 stuks): Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit tot een smeuïg en luchtig deeg (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker). Leg enkele muffinvormpjes op een bakplaat en vul deze voor de helft met het deeg. Bak de muffins in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 20-25 minuten. Tip: Voeg 50 gram noten of 50 gram chocolade toe, met deze mix kunt u eindeloos variëren ! Tip: Om wat meer muffins te maken, gebruik 400 gram van de mix en het dubbele van de overige ingrediënten. Baktijd en Temperatuur Boven en onderwarmte: 180°C Baktijd: 20-25 minuten
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 4.10

Consenza Chocolade Muesli 325 gram. Heerlijke glutenvrije muesli voor de echte chocoladeliefhebbers. Deze fijne basis voor een heerlijk ontbijt is zeer rijkelijk gevuld met choco rijstkrispies, chocoladevolkken en chocoladeballen.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 4.10

Conzensa Crackers Kaas-Pompoen 250 gram (6 stuks). Heerlijke glutenvrije crackers die bedekt zijn met kaas en pompoenpitten en verrijkt met zonnebloempitten en sesamzaad. Lekker voor bij de lunch of als tussendoortje.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 5.64

Finax Bakmix Vezelrijk brood 1000 gram. Bakmix voor Vezelrijk brood. Zelf nog toevoegen voor 1 brood: 450 ml water handwarm (37°C), 500 gram Finax Vezelrijke bakmix. Gebruiksbeschrijving Beslag bereiden: Giet het water in een deegkom. Weeg de mix en voeg het bij het water. Meng het deeg 5 minuten met een mixer of in een keukenmachine. Schep het deeg in een ingevet langwerpige bakvorm van 1.5 liter. Laat het brood onder een doek 45 minuten rijzen of totdat het de rand van de bakvorm heeft bereikt. Bakken: Bak het brood onderin de oven op 200°C in ongeveer 40 minuten gaar. Baktijd en Temperatuur: Boven en onderwarmte ca 200 °C Baktijd: ca 40 minuten
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 1.63

Sammills Macaroni 500 gram Deze pasta kan gebruikt worden voor Italiaanse gerechten.Bereidingswijze: Kook de Macaroni in 8-10 minuten "al dente" of in 11-12 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen. Af en toe roeren. Macaroni afgieten maar wel iets vochtig houden.
Bekijk op WinkelGlutenvrij