WinkelGlutenvrij.nl het grootste glutenvrije assortiment van Nederland

Aanbiedingen van WinkelGlutenvrij.nl

WinkelGlutenvrij.nl is een webshop met heel veel glutenvrije artikelen. Zij hebben het grootste assortiment in Nederland en België. WinkelGlutenvrij.nl is opgericht in 2013 en staan voor gebruikersgemak en klanttevredenheid. Alle producten die je koopt bij WinkelGlutenvrij.nl zijn voorzien van zeer uitgebreide informatie, voedingswaarden en allergenen informatie. Ook kun je op de foto's van de producten de tekst goed lezen zodat jij precies weet wat je koopt. Er zijn heel wat mensen die wegens gezondheid redenen geen gluten mogen eten, zij willen dus glutenvrij eten. Ook is glutenvrij eten een hype geweest die inmiddels al redelijk overwaait en dat is goed nieuws voor de mensen die het echt nodig hebt. Want glutenvrij eten doe je zeker niet voor de lol maar vanwege je gezondheid.

Glutenvrij eten bestel je online bij WinkelGlutenvrij.nl

Tegenwoordig hebben ze in de supermarkt steeds meer glutenvrije producten en dat is goed nieuws. Echter kun je nog lang niet alles vinden in de supermarkt, gelukkig kan dit wel bij WinkelGlutenvrij.nl. Zij hebben een zeer groot assortiment met producten die glutenvrij zijn zodat jij alles wat je nodig hebt op één adres kunt kopen. Zo wordt het leven een stuk makkelijker. Zo koop je er heel veel producten voor je ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner, dranken, thuis bakken, overig en feestdagen. Uiteraard zijn er altijd heel veel verschillende aanbiedingen, deals en acties waardoor je nog voordelige je spullen online kunt kopen.

Iedere week nieuwe producten in het assortiment

Natuurlijk wil je zo nu en dan nieuwe producten tegen komen, bij WinkelGlutenvrij.nl doen ze hun uiterste best om jouw iedere week nieuwe producten te bieden. Want ja iedereen wordt blij als er weer nieuwe glutenvrije producten beschikbaar zijn. Bij WinkelGlutenvrij.nl zijn ze iedere dag bezig met nieuwe producten zoeken, daarom hebben ze ook iedere week weer nieuwe producten in het assortiment. Ze hebben hier ook een speciale categorie voor zodat jij altijd snel de nieuwe producten kunt vinden. Op deze manier wordt online winkelen bij WinkelGlutenvrij.nl nog leuker. Moet jij dus vanwege je gezondheid Glutenvrij eten? Bekijk dan zeker het assortiment van WinkelGlutenvrij.nl, profiteer van de aanbiedingen en shop de nieuwste producten.

Bezoek WinkelGlutenvrij.nl

Actuele aanbiedingen WinkelGlutenvrij

Sublimix Tellofix Gold Groentebouillon 540 gram

€ 10.27

Sublimix Tellofix Gold Groentebouillon 540 gram. Een heerlijke glutenvrije en lactosevrije heldere groentebouillon met 4.1 % groenten. Een overheerlijke groentebouillon en pittige zoutvervanger in poedervorm voor het klaarmaken, kruiden en verfijnen van groenten, eenpansmaaltijden, soepen, sauzen en vele andere gerechten. Handig verpakt, uiterst lang houdbaar en zo veelzijdig dat u het elke dag kunt gebruiken. Ook te gebruiken als drinkbouillon. 540 gram is goed voor 27 liter, ongeveer 180 kopjes. Bereidingswijze: Als drinkbouillon: Doe een koffielepeltje in een kopje en overgiet dit met heet water, even roeren en klaar ! Voor het op smaak brengen van soepen: 20 gram / 1 liter water. Tips: Gebruik Tellofix ter vervanging van zout: voeg een koffielepel tellofix toe aan het kookwater van aardappelen, rijst, pasta en groenten en deze krijgen een intense smaak. Eenvoudig maar verbazend lekker. Heerlijk voor het kruiden van soepen, sauzen, gestoofde groenten en puree. Deze bouillon hoeft niet opgelost te worden in water, strooi de bouillon rechtstreeks in de saus, gestoofde groenten of puree.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Semper Lasagne 250 gram

€ 4.00

Semper Lasagne 250 gram Deze heerlijke glutenvrije pasta kan gebruikt worden voor Italiaanse ovengerechten. Op basis van maismeel, sojameel, aardappelmeel en rijstzetmeel.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram

€ 30.73

Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram. Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken. Glutenvrije kant en klare mix voor brood. Gebruiksbeschrijving Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine). In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen. Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven). In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 220°C 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Provamel Rijst Drink met Calcium 1000 ml

€ 2.35

Provamel Rijst Drink met Calcium 1000 ml. Biologische drink met slechts 5 ingrediënten met een heerlijke rijstsmaak aangevuld met algen, rijk aan calcium. Een bron van calcium dus die bovendien glutenvrij, lactosevrij en suikervrij is. Geniet van puur en 100% plantaardig. Na openen 3 a 4 dagen houdbaar in de koelkast.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Orgran Crispibread Vezelrijk 125 gram

€ 2.62

Orgran Crispibread Vezelrijk 125 gram. Glutenvrije vezelrijke crackers.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Cenovis Kip Bouillon 240 gram

€ 4.75

Cenovis Kip Bouillon 240 gram. Cenovis maakt de lekkerste biologische producten die passen binnen een aangepast dieet. De Cenovis Heldere Kippenbouillon heeft een krachtige smaak en kan ook gebruikt worden als heilzame drinkbouillon. Deze pittige kippenbouillon is van nature palmvrij en glutenvrij. Bereidingswijze: Los eenvoudig op in heet water. Giet de afgewerkte kippenbouillon erbij als smaakmaker of voeg direct bij het koken toe aan het eten. We raden een theelepel (5 g) op 0,25 l water aan.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Omega en More Kokosolie Extra Virgin 500 ml

€ 10.23

Omega en More Kokosolie Extra Virgin Glutenvrije biologische kokosolie. Omega en More Biologische Kokosolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren. Ook kunt u deze olie op brood smeren.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Royal Green Kokosolie Extra Virgine 1400 ml

€ 35.93

Royal Green Kokosolie Extra Virgine 1400 ml Glutenvrije biologische kokosolie, koudgeperst. Royal Green Kokosolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren. Ook kunt u deze olie op brood smeren of gebruiken voor uw haar- en/of huidverzorging.
Bekijk op WinkelGlutenvrij
Damhert Tagatesse Zoetjes Navulverpakking 500st

€ 6.15

Damhert Tagatesse Zoetjes 500st Heerlijke zoetjes voor in koffie, thee en alle andere dranken. 1 zoetjes heeft de zoetkracht van 4g suiker
Bekijk op WinkelGlutenvrij