Aanbiedingen van WinkelGlutenvrij.nl

WinkelGlutenvrij.nl heeft het grootste assortiment glutenvrije artikelen in Nederland en België. Sinds de oprichting in 2013 staan gebruikersgemak en klanttevredenheid bij WinkelGlutenvrij.nl op de eerste plaats.

Hun producten zijn voorzien van uitgebreide informatie, voedingswaarden en allergenen informatie. De foto's zijn gedetailleerd zodat de productinformatie ook op de verpakking goed leesbaar blijft. Om het assortiment overzichtelijk te houden zijn de producten ingedeeld in categorieën zoals ‘ontbijt’, ‘tussendoortjes’ en ‘thuis bakken’.

Het assortiment is scherpgeprijsd en regelmatig worden product- en merkacties georganiseerd.

Hieronder vind u enkele actuele aanbiedingen of acties. Staat er niet tussen wat u zoekt, bekijk dan de site van WinkelGlutenvrij.nl.

Bezoek WinkelGlutenvrij.nl

Actuele aanbiedingen WinkelGlutenvrij

€ 6.15

3 Pauly Ei vervanger 250 gram. Vervangt de bak- en kookeigenschappen van ei, is smaakloos en is geschikt voor het bereiden van koude en warme gerechten, zoals cake en pannenkoeken. Bereidingswijze: Voeg 2 tl (10 gram) toe aan 40 ml water, door roeren tot een glad geheel. Daarna toevoegen aan het te bereiden gerecht.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 4.10

Les Recettes de Celiane Chocolade Mini Cakeje / Muffin met hart van Chocolade 210 gram, 9 stuks. Heerlijke glutenvrije, Chocolade Mini cakejes / muffins met een hart van chocolade fondant. Doordat de cakejes verpakt zitten per stuk zijn ze makkelijk mee te nemen en blijven ze langer vers.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 2.86

Productbeschrijving Bakmix voor Citroen Cake. De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (420 gram) en Citroenglazuur (110 gram) Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 200 gram zachte margarine of boter, 4 eieren, 25 ml water. Voor het glazuur: 25 ml warm water.. Gebruiksbeschrijving Beslag bereiden: Bakmix, margarine, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand in 3 minuten romig kloppen. Bakken: een rechthoekvormige bakvorm (ca25cm) invetten en met zetmeel bestuiven, het beslag erin scheppen en gladstrijken. De bakvorm midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de cake in het midden in de lengte 1 cm insnijden. Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is. Afkoelen en garneren: na het bakken de cake uit de vorm losmaken en op een cake rooster af laten koelen. Na ca 1 uur het zakje met glazuur in kokend water leggen en 10-15 minuten laten liggen. Het zakje openknippen en het vloeibare glazuur met een mes over de cake strijken. Baktijd en Temperatuur: Boven en onderwarmte ca 180°C Gasoven: Stand 3 Circulatieoven ca 160 graden Baktijd: ca 60 minuten
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 4.06

Orgran Pannenkoekenmix Boekweit 375 gram Mix voor Pannenkoeken. Zelf nog toevoegen: 240 ml water, 90 ml melk en 3 eieren. Gebruiksbeschrijving Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water, melk en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen. Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden) Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.69

Damhert Pannenkoekmix 400 gram Mix voor Pannenkoeken en Wafels. Zelf nog toevoegen: Voor pannenkoeken: 600 ml melk en 6 eieren. Voor Wafels: 250 g gesmolten boter of margarine, 150 g suiker, 4 eieren. Gebruiksbeschrijving Beslag bereiden voor pannenkoeken: Pannenkoekenmix, melk en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen. Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden) Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur. Beslag bereiden voor wafels: Doe alle ingrediënten in een mixkom en met een elektrische mixer of garde kloppen tot een smeuïg deeg. Plaats het deeg ongeveer 1 uur in de koelkast. Bakken: Smeer het wafelijzer in met wat boter, voeg het deeg toe en wacht tot de wafels een goudbruine kleur hebben. Laat ze afkoelen op een rooster. Daarna garneren met bijvoorbeeld Poedersuiker, Jam of Vers fruit zoals Aardbeien of Kersen.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.65

3 Pauly Pasta Spiralen/ Fusilli Mais 500 gram. Glutenvrije Mais Spiralen/ Fusilli. Voor Italiaanse gerechten. Bereidingswijze: Kook de Fusilli in 6-7 minuten "al dente" of in 8-9 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen. Af en toe roeren. Fusilli afgieten maar wel iets vochtig houden.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 4.10

Consenza Crackers Rozijnen-Teff 250 gram (6 stuks). Deze crackers zijn onder andere verrijkt met teff, een soort oergraan dat naast glutenvrij ook nog eens rijk aan vezels is en met rozijnen. Dankzij deze perfecte toevoeging zijn deze crackers heerlijk zoet van smaak.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 2.04

Consenza Cornflakes 250 gram. De perfecte, glutenvrije basis voor een goed ontbijt. Ideaal voor in de melk, yoghurt of kwark.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 1.84

Le Veneziane Fettuccine, Tagliatelle 250 gram Deze pasta heeft een zeer laag vetgehalte en kan gebruikt worden voor Italiaanse gerechten, maar kan ook voor Bami gerechten gebruikt worden. Bereidingswijze: Kook de Fettuccine in 5-6 minuten "al dente" of in 8-9 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen.Af en toe roeren. Fettuccine afgieten maar wel iets vochtig houden.
Bekijk op WinkelGlutenvrij