Aanbiedingen van WinkelGlutenvrij.nl

WinkelGlutenvrij.nl heeft het grootste assortiment glutenvrije artikelen in Nederland en België. Sinds de oprichting in 2013 staan gebruikersgemak en klanttevredenheid bij WinkelGlutenvrij.nl op de eerste plaats.

Hun producten zijn voorzien van uitgebreide informatie, voedingswaarden en allergenen informatie. De foto's zijn gedetailleerd zodat de productinformatie ook op de verpakking goed leesbaar blijft. Om het assortiment overzichtelijk te houden zijn de producten ingedeeld in categorieën zoals ‘ontbijt’, ‘tussendoortjes’ en ‘thuis bakken’.

Het assortiment is scherpgeprijsd en regelmatig worden product- en merkacties georganiseerd.

Hieronder vind u enkele actuele aanbiedingen of acties. Staat er niet tussen wat u zoekt, bekijk dan de site van WinkelGlutenvrij.nl.

Bezoek WinkelGlutenvrij.nl

Actuele aanbiedingen WinkelGlutenvrij

€ 1.65

3 Pauly Snack Krakeling 75 gram. Glutenvrije Zoute Krakelingen.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 1.79

3 Pauly Snack Stokjes Zout 75 gram. Glutenvrije Zoute Stokjes.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.99

Les Recettes de Celiane Mini Cakeje Citroen 210 gram, 9 stuks. Heerlijke glutenvrije, Mini cakejes met Citroensmaak. Doordat de cakejes verpakt zitten per stuk zijn ze makkelijk mee te nemen en blijven ze langer vers.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 2.99

Consenza Cornflakes met Fruit 400 gram. Heerlijke glutenvrije en frisse cornflakes met een lekkere bite. Geeft uw ontbijt een frisse twist door de heerlijke vruchten die eraan zijn toegevoegd.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.99

Consenza Muesli Choco Meergranen 325 gram. Heerlijke glutenvrije meergranen choco muesli. Deze meergranen muesli vol chocolade is heerlijk als ontbijt of als dessert en is een bron van vezels. Bereidingswijze: Voeg melk, yoghurt of kwark toe. Deze verpakking bevat ongeveer 11 porties van 30 gram, 1 portie is ongeveer 7 eetlepels.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 1.79

Candy Tree Dropveters 75 gram. Heerlijke glutenvrije, lactosevrije en biologische zoete dropveters.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 2.99

Consenza Bakmix voor Eierpannenkoeken 250 gram Glutenvrije complete mix voor 6-8 overheerlijke eierpannenkoeken. Gebruiksaanwijzing Ingredienten: 250 gram bakmix voor eierpannenkoeken, 500 ml water, boter of olie. Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen. Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden). Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.75

Consenza Cornflakes met Druiven en Noten 400 gram. Start uw dag met een heerlijk en hartig ontbijt met deze glutenvrije cornflakes met druiven, noten, pitten en rozijnen. Perfect voor in de melk, yoghurt of kwark.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.95

Orgran Pannenkoekenmix Appel & Kaneel 375 gram Mix voor Pannenkoeken. De verpakking bevat: Pannenkoekmix (375 gram) Zelf nog toevoegen: 400 ml water en 2 eieren. Gebruiksbeschrijving Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen. Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden) Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.
Bekijk op WinkelGlutenvrij