Aanbiedingen van WinkelGlutenvrij.nl

WinkelGlutenvrij.nl heeft het grootste assortiment glutenvrije artikelen in Nederland en België. Sinds de oprichting in 2013 staan gebruikersgemak en klanttevredenheid bij WinkelGlutenvrij.nl op de eerste plaats.

Hun producten zijn voorzien van uitgebreide informatie, voedingswaarden en allergenen informatie. De foto's zijn gedetailleerd zodat de productinformatie ook op de verpakking goed leesbaar blijft. Om het assortiment overzichtelijk te houden zijn de producten ingedeeld in categorieën zoals ‘ontbijt’, ‘tussendoortjes’ en ‘thuis bakken’.

Het assortiment is scherpgeprijsd en regelmatig worden product- en merkacties georganiseerd.

Hieronder vind u enkele actuele aanbiedingen of acties. Staat er niet tussen wat u zoekt, bekijk dan de site van WinkelGlutenvrij.nl.

Bezoek WinkelGlutenvrij.nl

Actuele aanbiedingen WinkelGlutenvrij

€ 2.15

Schar Crackers Pocket Heerlijke glutenvrije crackers, verpakt per 3 pakjes van 50 gram. Makkelijk om mee te nemen.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 1.61

Le Veneziane Fettuccine, Tagliatelle 250 gram Deze pasta heeft een zeer laag vetgehalte en kan gebruikt worden voor Italiaanse gerechten, maar kan ook voor Bami gerechten gebruikt worden. Bereidingswijze: Kook de Fettuccine in 5-6 minuten "al dente" of in 8-9 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen.Af en toe roeren. Fettuccine afgieten maar wel iets vochtig houden.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 2.99

Consenza mix voor Eierpannenkoeken 250 gram Glutenvrije complete mix voor 6 -8 Eierpannenkoeken. Zelf nog toevoegen: 500 ml water, boter of olie. Gebruiksbeschrijving Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen. Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden) Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.29

3 Pauly Brood Volkoren Mais 500 gram Gesneden Mais Volkorenbrood
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 1.59

Sammills Fusilli 500 gram Deze pasta kan gebruikt worden voor Italiaanse gerechten.Bereidingswijze: Kook de Fusilli in 8-10 minuten "al dente" of in 11-12 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen. Af en toe roeren. Fusilli afgieten maar wel iets vochtig houden.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.99

Consenza Crackers Cheesy Seeds, 6 stuks. Heerlijke glutenvrije crackers met Kaas en Pompoen.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.20

3 Pauly Spaghetti Mais 500 gram. Glutenvrije Mais Spaghetti. Voor Italiaanse gerechten. Bereidingswijze: Kook de Spaghetti in 7-8 minuten "al dente" of in 9-10 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen. Af en toe roeren. Spaghetti afgieten maar wel iets vochtig houden.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 1.99

Damhert Kokosrotjes met Chocolade 250gram, 6 stuks. Heerlijke koekjes van kokos met een chocolade onderkant.
Bekijk op WinkelGlutenvrij

€ 3.25

Consenza Tomatensoep met Kip Heerlijke laag in calorieën glutenvrije Tomatensoep met Kip. Door de combinatie van tomaat,kip, uitjes en chili is dit een heerlijke lichte pittige soep.Bereidingswijze: Soep opwarmen, maar niet laten koken.
Bekijk op WinkelGlutenvrij