Wonderbox de leukste en verschillende unieke cadeaus voor iedereen

Aanbiedingen van Wonderbox

Vind jij het ook zo lastig om een mooi cadeau te kunnen vinden voor iemand dat uniek en ook origineel is? Bij Wonderbox snappen ze maar al te goed dat dit elke keer weer een uitdaging is en daarom hebben zij de leukste en beste cadeaus voor iedereen en elk moment. Het leuke van Wonderbox is dat zij iedere dag weer bezig zijn om nieuwe cadeaus te zoeken die geweldig zijn om te geven maar ook geweldig zijn om te krijgen. Zo wordt het voor jou veel gemakkelijker om een leuk cadeau te zoeken en wordt het voor de ontvanger nog leuker om het in ontvangst te mogen nemen. Reden genoeg dus om nu snel het aanbod met cadeaus te bekijken bij Wonderbox en direct een mooi cadeau te kopen.

Wonderbox meer dan 12.500 belevenissen in Nederland

Je kunt bij Wonderbox al een leuk beleveniscadeau kopen vanaf € 10,-. Zo kan de ontvanger ervan uit eten, een hotelovernachting boeken, een dagje naar de sauna of kiezen voor een sportief en cultureel uitje. Met andere woorden de beleveniscadeaus van Wonderbox zijn zeer zeker de moeite waard. Het leuke is dat je bij Wonderbox ruim 35 beleveniscadeaus kunt vinden en daarmee kun je 12.500 belevenissen boeken in Nederland maar ook in België, Frankrijk, Spanje en Italië. Met andere woorden dit is het cadeau om aan iemand te geven ongeacht het moment. Bekijk dus nu snel de verschillende cadeaus en zoek het cadeau dat het beste past bij het moment en de ontvanger.

Zoek je een zakelijk cadeau? Ook dan zit je goed bij Wonderbox

Ook zakelijk heb je zo nu een dan een leuk en origineel cadeau nodig. Bijvoorbeeld voor wanneer er een personeelslid zowel jaar bij je werkt, of het personeelslid jarig is. Maar ook voor je zakelijke relaties is dit het perfecte cadeau of wat dacht je ervan om het te verwerken in het kerstpakket. Er zijn zoveel opties te bedenken waarbij je de Wonderbox zakelijk kunt gebruiken. Ook leuk om te weten is dat je de inlegkaart en de sleeve eigen kan maken. Zo wordt het ook nog eens een persoonlijk cadeau. Dit is leuk voor iedereen om in ontvangst te nemen.

Wonderbox hotels, restaurants en meer

Iemand echt even laten genieten, dat wil toch iedereen? Door een Wonderbox cadeau te geven weet je zeker dat dit gaat lukken. Want wanneer je een Wonderbox ontvangt kun je lekker genieten van een overnachting in één hotel of lekker uit eten gaan in één van de restaurants. Maar je kunt natuurlijk ook lekker naar de sauna of één van de andere dingen gaan doen. Met andere worden heb jij een Wonderbox ontvangen, dan heb jij misschien wel het leukste cadeau dat er verkrijgbaar is gekregen. Ga er dus even goed voor zitten en bepaal wat jij met jouw Wonderbox gaat doen en geniet.

 

Restaurant Cadeau Card Speciaal voor Jou

€ 10.00

Wil jij iemand bedanken, feliciteren of een hart onder de riem steken? Geef een Restaurant Cadeau Card en geniet na deze spannende tijd van een heerlijk culinair moment samen.
Bekijk op Wonderbox
Wellnessweekend Deluxe

€ 129.90

Met Wellnessweekend Deluxe van Wonderbox geef je samen ultiem ontspannen in een prachtig wellnessresort cadeau!
Bekijk op Wonderbox
Weekendje met z'n twee

€ 99.90

Geef een Weekendje met z’n twee cadeau! Genieten met twee personen van een overnachting met keuze uit fijne hotels.
Bekijk op Wonderbox
Cadeaubon voor Haar

€ 10.00

Een cadeau speciaal voor vrouwen, zij kiest uit de allerleukste belevenissen op Wonderbox.nl.
Bekijk op Wonderbox
Restaurant Cadeau Card Thank You

€ 10.00

Geef een Restaurant Cadeau Card met een speciale cadeauverpakking en geniet na deze spannende tijd van een heerlijk culinair moment samen. Veel plezier met geven!
Bekijk op Wonderbox
Duizend één Droomnachten

€ 119.90

Geniet samen van een overnachting waar je altijd al van gedroomd hebt! Duizend & één Droomnachten van Wonderbox geef je een ruime keuze aan overnachtingen cadeau!
Bekijk op Wonderbox
Klus Cadeau Speciaal voor Jou

€ 10.00

Wil je een iemand bedanken, feliciteren of een hart onder de riem steken? Geef een Klus Cadeau cadeaukaart!
Bekijk op Wonderbox
Lunch Deluxe

€ 34.90

Wat is er nou gezelliger dan samen uitgebreid lunchen? Echt even tijd voor elkaar maken en genieten van een lekker broodje, een gezonde salade of een vers kopje soep. Geeft de Lunch Deluxe Cadeau!
Bekijk op Wonderbox
Er Tussenuit met z'n twee

€ 79.90

Gun jij iemand om er even helemaal tussenuit te gaan? Dan zit je goed met dit cadeau!
Bekijk op Wonderbox
Klus Cadeau Thank You

€ 10.00

Wil je iemand bedanken met een originele cadeaukaart? Geef een Klus Cadeau cadeaukaart. Veel plezier met geven!
Bekijk op Wonderbox
Wellness Beauty Cadeau Speciaal voor Jou

€ 10.00

Wil jij iemand bedanken, feliciteren of een hart onder de riem steken? Geef een Wellness & Beauty Cadeau
Bekijk op Wonderbox
Cadeaubon Hotel

€ 10.00

Cadeaubon Hotel van Wonderbox is hét flexibele hotelcadeau om te geven en te krijgen! Wie verras jij met dit cadeau?
Bekijk op Wonderbox
Logeren Dineren

€ 129.90

Samen genieten van een gastronomisch diner om vervolgens te kunnen logeren op een prachtige hotelkamer, met de Logeren & Dineren Wonderbox!
Bekijk op Wonderbox
Reis Cadeau Speciaal voor Jou

€ 10.00

Wil je een iemand bedanken, feliciteren of een hart onder de riem steken? Geef een Reis Cadeau cadeaukaart en de ontvanger geniet straks van mooie reizen!
Bekijk op Wonderbox
Diner

€ 44.90

Wat is er nou leuker dan samen genieten van een lekker hapje eten? Geef Diner van Wonderbox cadeau!
Bekijk op Wonderbox

Is er binnenkort iemand jarig of wil je gewoon iemand verrassen? Dan is het zeker slim om een Wonderbox Hotel cadeau te overwegen. Het leuke van deze Wonderbox is dat de ontvanger zelf kan bepalen waar hij zijn overnachting gaat boeken.
Wonderbox hotel cadeau