Woonexpress vele aanbiedingen bij de leukste woonwinkel

De aanbiedingen van Woonexpress

Wanneer je online gaat shoppen wil je kunnen kiezen uit een zeer groot assortiment. Bij Woonexpress snappen ze dit als geen ander en dus hebben zij extreem veel producten. Inmiddels hebben ze meer dan 6.000 verschillende producten online staan, keuze zat dus.

Bekijk alle TV-toppers van Woonexpress

Ken je dat, je ziet een reclame op TV voorbij komen van een online winkel. Je hebt wel oren naar dit artikel, maar wanneer je online gaat kijken kun je het item niet vinden. Bij Woonexpress hebben ze daar wat voor gevonden, zij hebben namelijk de TV-toppers op een speciale pagina staan. Zo kun jij gemakkelijk dat ene item vinden dat jij op de televisie reclame hebt gezien. Naast de items uit de reclame vind je er ook items uit het SBS6 programma “Lange Leve de liefde”.

Woonexpress een zeer groot assortiment voor jouw huis

Is jouw inrichting van je huis nog niet klaar? Waar je ook maar naar opzoek bent, je vindt het bij Woonexpress. Zij hebben een zeer groot assortiment verdeeld over vele verschillende categorieën. O.a. de volgende categorieën van Woonexpress zijn zeer populair:

  • Kasten
  • Banken
  • Stoelen
  • Tafels
  • Raamdecoratie
  • Wanddecoratie

Zo zie je maar, bij Woonexpress is de keuze reuzen. Shop dus zeker al je items bij Woonexpress.

De mooiste aanbiedingen online bij Woonexpress

Woonexpress heeft een speciale pagina boordevol leuke aanbiedingen. Zo kun jij heel voordelig je interieur een nieuwe look geven. Van banken tot bedden en van gordijnen tot sfeerverlichting, je vind het allemaal in de aanbieding bij Woonexpress.

De koopjeshoek van Woonexpress voor een giga voordeel

Wil jij echt spotgoedkoop shoppen, dan is de koopjeshoek van Woonexpress de aanrader voor jou. In deze categorie vind je namelijk producten die wel heel erg goedkoop zijn, zo krijg je kortingen tot wel 90% op heel veel items. Belangrijk voor deze acties is Sla je slag maar wacht niet te lang want op=op! Welke items ga jij vandaag nog kopen met een geweldig hoge korting?

Bezoek Woonexpress.nl

Spiegel tango goud

€ 60.00

- luxe ronde spiegel - trendy sleetse look in zilver- ø 70 cm- leverbaar in diverse variantenspiegel tango heeft een eigentijds luxe design en past daarmee helemaal in de woontrends van nu. de spiegel heeft een gave vintage bewerking met zilver in het glas, dit geeft een originele sleetse look. de zilveren rand van de spiegel loopt naar onderen toe breder uit, onder is de spiegel wel 8 cm diep. deze spiegel is een waar sieraad voor vele plekken in het huis. goed om te weten:deze grote spiegel heeft een diameter van 70 cm en een diepte van 8 cm. de spiegel is gemaakt van stevig mdf. aan de achterkant van de spiegel zit een ophangoog. we hebben deze mooie spiegel ook in andere varianten verkrijgbaar.
Bekijk op Woonexpress