De aanbiedingen van Woonexpress

Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. Je vindt bij woonexpress volop inspiratie in compleet ingerichte woon-, slaap- en kinderkamers. Lekker herkenbaar voor de ruimte bij je thuis. Met de mooiste verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Bovendien zijn de meubels en trendy woonaccessoires verrassend betaalbaar én direct uit voorraad leverbaar, waardoor je er snel van kunt genieten.

Laat je ook inspireren en ontdek de laatste woontrends in alle stijlen.

De site van Woonexpress biedt je volop inspiratie en toont je de allerlaatste woontrends. Alles wat je ziet is te koop en is uit voorraad leverbaar. Bekijk de meubels van verschillende stijlen: romantisch, modern, industrieel, landelijk... voor ieder wat wils! Online bestellen kan, toch er liever op zitten? Je vindt onze Woonexpress winkels in Amsterdam, Barendrecht, Beverwijk, Breda, Den Haag, Duiven, Utrecht, Son en Waalwijk.

Kijk hieronder voor een selectie actuele aanbiedingen. Zit er niets bij? kijk dan op de site van woonexpress.nl

Bezoek Woonexpress.nl

Dag aanbieding Woonexpress

€ 99.00

- stoere industriele uitstraling- eenvoudig verplaatsbaar door de wielen- stijlvol en multifunctioneeltrolley thorn heeft door zijn rauwe afwerking van het zwarte metaal een stoere vintage uitstraling. door de wielen kun je hem eenvoudig verrijden en zo kun je hem overal neerzetten. deze prachtige lage trolley is super te gebruiken in je woonkamer met je mooiste woonaccessoires erin of als serveerwagen voor koffie, thee en andere lekkernijen. stijlvol en handig!goed om te weten:de trolley heeft een hoogte van 85 cm, een breedte van 99 en een diepte van 37 cm. het frame en de 3 legplanken zijn gemaakt van zwartgeverft metaal, op sommige plaatsen komt het metaal door de verf heen, dit geeft de trolley een stoere afwerking.
Bekijk op Woonexpress Dagdeal