Aanbiedingen van Xenos

Bij Xenos kun je avontuurlijk & werelds winkelen in hun online webshop. Alle artikelen die Xenos aanbieding zijn net even iets anders dan normaal, dat maakt het winkelen ongewoon leuk. Xenos is een Nederlandse winkelketen die een groot en divers assortiment aanbiedt. Iedereen kan hier terecht want naast het geweldige assortiment is de prijs ook zeer gunstig.

Bezorgen of ophalen?

Bestel je producten gemakkelijk en laat ze thuis afleveren. Ben je weinig thuis? Laat ze dan bezorgen in de ruim 250 winkels van Xenos waar je jouw bestelling vervolgens kan afhalen. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur dan wordt het de volgende dag al thuisbezorgd. Vanaf € 30,- wordt de bestelling GRATIS verzonden waarna je hem ook nog eens gratis kan retourneren.

Veilig en eenvoudig

Ga naar de website van Xenos, of bekijk hieronder de Dagaanbieding en vele aanbiedingen. Bestel eenvoudig en veilig online bij Xenos.

Bezoek Xenos

Xenos Dagaanbieding

€ 69.00

Bakkerkast met lade - 75, x 41 x 76 - zwart. Gave industrial bakkerkast.
Bekijk op Xenos vandaag

Overige actuele aanbiedingen Xenos

€ 5.99

Op zoek naar een leuk cadeautje? Een potje met 'Knuffelkontjes' is supergrappig!
Bekijk op Xenos

€ 29.99

Een decoratieve Indonesische Teak houten ladder in huis is superhip en biedt leuke creatieve mogelijkheden!
Bekijk op Xenos

€ 8.00

Altijd al voor piet willen spelen? Dat kan nu met dit 3-delige pietenpak. Het kostuum is gemaakt van polyester en bestaat uit de kleuren roze en paars.
Bekijk op Xenos

€ 8.00

Speel dit jaar voor piet met dit 3-delige pietenpak in de kleur paars/roze. Dit pakje voor de leeftijd 4-6 jaar bestaat uit een pofbroekje, jasje en stoere baret.
Bekijk op Xenos

€ 8.00

Dit pietenpakje ontbreekt werkelijk aan niets. Compleet met broek, jas en baret heb jij alle kledingstukken bij de hand om dit Sinterklaasfeest goed als piet voor de dag te komen. Van 7-9 jaar.
Bekijk op Xenos

€ 14.99

Dit pop-up strandtentje is ideaal wanneer je met kleine kinderen naar het strand gaat.
Bekijk op Xenos

€ 9.99

Deze Ice Cold sapkan met kraan is niet alleen functioneel, maar heeft ook een decoratieve waarde op je tafel of in de keuken!
Bekijk op Xenos

€ 0.99

Wegwerpbordjes zijn ideaal voor een feestje, bbq of een picknick.
Bekijk op Xenos

€ 2.99

Wil je een romantisch diner organiseren? Dan mogen mooie kaarsen niet ontbreken.
Bekijk op Xenos