Xmasdeco een zeer groot assortiment met unieke kunstkerstbomen

Aanbiedingen van Xmasdeco

Ben jij ook gek van de kerst? Dan doe je er goed aan om online te shoppen bij Xmasdeco. Zij hebben namelijk een groot assortiment met unieke kunstkerstbomen en andere kerstartikelen van zeer hoge kwaliteit. Wanneer je de kunstkerstbomen bekijkt zal je zien dat ze echt natuurlijk gemaakt zijn, het lijken dus net echte kerstbomen. Dit is natuurlijk precies wat jij wilt, daarom is het zeker aan te raden het assortiment nu te bekijken. Bij Xmasdeco weten ze precies wat jij nodig hebt voor de perfecte kerst. Iedereen is gek van de kerst, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Dit komt omdat dit een zeer gezellige tijd van het jaar is. Alle huizen zijn versierd met mooie verlichting en natuurlijk en kunstkerstboom. Heb jij nog geen kunstkerstboom? Koop deze nu dan snel bij Xmasdeco en zorg dat jij deze kerst ook een prachtige kerstboom in handen hebt.

 
Bij Xmasdeco hebben ze weer eens een fantastische kunstkerstboom. Het gaat namelijk om de Colchester Kerstboom – Champagne. Deze prachtige kerstboom maakt jouw kerst helemaal compleet. Een goede reden dus om hem nu te kopen bij Xmasdeco.
Koop nu deze kerstboom
Bij Xmasdeco staat alles in het teken van Kerst. Ales in hun assortiment heeft dan ook met Kerst te maken. Zo koop je nu bijvoorbeeld heel voordelig de Clip kerstster rood bij Xmasdeco. Dit stukje decoratie is echt iets wat jij deze kerst moet hebben.
Clip kerstster rood
Premium decoratie pakket van 95 ornamenten in zilvere tinten voor een kerstboom van 150 cm (exclusief kerstboom)
Nu voor:
249.00
Logo Xmasdeco
Premium decoratie pakket van 95 ornamenten in zilvere tinten voor een kerstboom van 150 cm (exclusief kerstboom)
Onze decorateurs hebben de mooiste tinten en de juiste verhoudingen ornamentenmaten geselecteerd. Het resultaat is een pakket met een overvloed aan ornamenten, waarmee je jezelf als een professional kunt versieren! 95 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) in maten variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In een stijlvol en eigentijds toon-op-toon kleurenschema in frisse zilvertinten met een "vleugje wit"
tinten.
Gegarandeerd een sprankelende kerst! Als finishing touch bevat dit pakket twee zakjes kunstsneeuw en twee zakjes zilveren tinsels.
Nu voor: 249.00
Koop deze Premium decoratie pakket van 95 ornamenten in
Premium Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 180cm
Nu voor:
469.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 180cm
Een mooie boom van 180 cm hoogte met een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 145 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In frisse groene tinten. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 150cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 300 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs twee zakjes kunstsneeuw en maar liefst drie zakjes groenkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 469.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom groen verfris
Premium Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 210cm
Nu voor:
589.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 210cm
Een mooie boom van 210 cm hoogte en een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 195 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In frisse groene tinten. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 440 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en maar liefst vier zakjes groenkleurige tinsels. De boom is brandwerend.
Nu voor: 589.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom groen verfris
Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 120cm
Nu voor:
289.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 120cm
Een mooie boom van 120 cm hoogte, gedecoreerd met 55 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme koperen tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 150 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs een zakje kunstsneeuw en een zakje koperkleurige tinsels. De boom is brandwerend.
Nu voor: 289.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 12
Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 150cm
Nu voor:
389.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 150cm
Een mooie boom van 150 cm hoogte. met een diameter van 119 cm, gedecoreerd met 95 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme koperen tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 210 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs twee zakjes kunstsneeuw en twee zakjes koperkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 389.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 15
Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 240cm
Nu voor:
679.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 240cm
Een mooie boom van 240 cm hoogte, gedecoreerd met 245 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme koperen tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 530 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en vijf zakjes koperkleurige tinsels. De boom is brandwerend.
Nu voor: 679.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom koper warm 24
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 120cm
Nu voor:
289.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 120cm
Een mooie boom van 120 cm hoogte met een diameter van 102 cm, gedecoreerd met 55 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme gouden tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 150 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs een zakje kunstsneeuw en een zakje goudkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 289.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 12
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 150cm
Nu voor:
389.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 150cm
Een mooie boom van 150 cm hoogte met een diameter van 119 cm, gedecoreerd met 95 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme gouden tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 210 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs twee zakjes kunstsneeuw en twee zakjes goudkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 389.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 15
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 210cm
Nu voor:
589.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 210cm
Een mooie boom van 210 cm hoogte met een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 195 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme gouden tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 440 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en maar liefst vier zakjes goudkleurige tinsels. De
Nu voor: 589.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 21
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 240cm
Nu voor:
679.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 240cm
Een mooie boom van 240 cm hoogte met een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 245 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme gouden tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 530 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en vijf zakjes goudkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 679.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom goud mocca 24
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 150cm
Nu voor:
389.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 150cm
Een mooie boom van 150 cm hoogte met een diameter van 119 cm, gedecoreerd met 95 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme paarse en milka tinten met een 'vleugje roze'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 210 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs twee zakjes kunstsneeuw en twee zakjes paarskleurige tinsels. De boom
Nu voor: 389.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 1
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 180cm
Nu voor:
469.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 180cm
Een mooie boom van 180 cm hoogte en een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 145 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme paarse en milka tinten met een 'vleugje mokka en roze'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 150cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 300 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs twee zakjes kunstsneeuw en maar liefst drie zakjes paarskleurige
Nu voor: 469.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 1
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 210cm
Nu voor:
589.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 210cm
Een mooie boom van 210 cm hoogte met een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 195 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme paarse en milka tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 440 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en maar liefst vier zakjes paarskleurige
Nu voor: 589.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 2
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 240cm
Nu voor:
679.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 240cm
Een mooie boom van 240 cm hoogte en een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 245 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme paarse en milka tinten met een 'vleugje mokka en roze'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 530 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en vijf zakjes paarskleurige
Nu voor: 679.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom paars milka 2
Premium Nordmann kunstkerstboom bordeaux warm 120cm
Nu voor:
289.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom bordeaux warm 120cm
Een mooie boom van 120 cm hoogte en een diameter van 102 cm, gedecoreerd met 55 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme rode tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 150 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs een zakje kunstsneeuw en een zakje roodkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 289.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom bordeaux warm
Premium Nordmann kunstkerstboom bordeaux warm 150cm
Nu voor:
389.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom bordeaux warm 150cm
Een mooie boom van 150 cm hoogte ,met een diameter van 119 cm, gedecoreerd met 95 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme rode tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 210 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs twee zakjes kunstsneeuw en twee zakjes roodkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 389.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom bordeaux warm
Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en helder 180cm
Nu voor:
469.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en helder 180cm
Een mooie boom van 180 cm hoogte en een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 145 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In frisse zilveren tinten met een 'vleugje wit'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 150cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 300 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs twee zakjes kunstsneeuw en maar liefst drie zakjes zilverkleurige
Nu voor: 469.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en hel
Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en helder 210cm
Nu voor:
589.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en helder 210cm
Een mooie boom van 210 cm hoogte met een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 195 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme koperen tinten met een 'vleugje mokka'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 440 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en maar liefst vier zakjes zilverkleurige
Nu voor: 589.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en hel
Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en helder 240cm
Nu voor:
679.00
Logo Xmasdeco
Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en helder 240cm
Een mooie boom van 240 cm hoogte en een diameter van 137 cm, gedecoreerd met 245 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In frisse zilveren tinten met een 'vleugje wit'. Een deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 530 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en vijf zakjes zilverkleurige tinsels. De boom is
Nu voor: 679.00
Koop deze Premium Nordmann kunstkerstboom zilver en hel
Luxe Nordmann kunstkerstboom koper warm 240cm
Nu voor:
999.00
Logo Xmasdeco
Luxe Nordmann kunstkerstboom koper warm 240cm
Een zeer overdadig gedecoreerde boom van 240 cm hoogte met een diameter van 137 cm. Gedecoreerd met 295 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme koperen tinten met een 'vleugje mokka'. Het grootste deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC en luxe PE tips, die niet te onderscheiden zijn van echte Nordmann takjes. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 530 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie
Nu voor: 999.00
Koop deze Luxe Nordmann kunstkerstboom koper warm 240cm
Luxe Nordmann kunstkerstboom goud mocca 180cm
Nu voor:
699.00
Logo Xmasdeco
Luxe Nordmann kunstkerstboom goud mocca 180cm
Een zeer overdadig gedecoreerde boom van 180 cm hoogte met een diameter van 137 cm. Gedecoreerd met 195 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In warme gouden tinten met een 'vleugje mokka'. Het grootste deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC en luxe PE tips, die niet te onderscheiden zijn van echte Nordmann takjes. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 150cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 300 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket drie zakjes
Nu voor: 699.00
Koop deze Luxe Nordmann kunstkerstboom goud mocca 180cm
Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 120cm
Nu voor:
399.00
Logo Xmasdeco
Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 120cm
Een zeer overdadig gedecoreerde boom van 120 cm hoogte met een diameter van 102 cm. Gedecoreerd met 85 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In verfrissend groene tinten. Het grootste deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC en luxe PE tips, die niet te onderscheiden zijn van echte Nordmann takjes. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 125cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 150 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket één zakje kunstsneeuw en één
Nu voor: 399.00
Koop deze Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissen
Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 180cm
Nu voor:
699.00
Logo Xmasdeco
Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 180cm
Een zeer overdadig gedecoreerde boom van 180 cm hoogte met een diameter van 137 cm. Gedecoreerd met 195 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In frisse groene tinten. Het grootste deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC en luxe PE tips, die niet te onderscheiden zijn van echte Nordmann takjes. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 150cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 300 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket drie zakjes kunstsneeuw en twee
Nu voor: 699.00
Koop deze Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissen
Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 240cm
Nu voor:
999.00
Logo Xmasdeco
Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissend 240cm
Een zeer overdadig gedecoreerde boom van 240 cm hoogte met een diameter van 137 cm. Gedecoreerd met 295 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In frisse groene tinten met een 'vleugje mokka en roze'. Het grootste deel van de ornamenten zijn gedecoreerd met schitterende decoraties in bijpassende tinten. Voor een echte sprankelende kerst. De boom zelf heeft een unieke grillige vorm, voller van onderen en een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! De boom is gemaakt van PVC en luxe PE tips, die niet te onderscheiden zijn van echte Nordmann takjes. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het 'wegwerken' van de metalen voet. De 530 LED lampjes zijn warm van kleur en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd. Als finishing touch bevat dit pakket
Nu voor: 999.00
Koop deze Luxe Nordmann kunstkerstboom groen verfrissen

Xmasdeco de specialist in kunstkerstbomen sinds 2011

Het begon allemaal in 2011 toen meerdere kerstdecoratie designers besloten om het anders aan te pakken en te starten met Xmasdeco. Ze begonnen met kan en klare kerstdecoratie pakketten. Zoals kerstbomen die compleet voorzien zijn van alle decoratie. Dit is natuurlijk super makkelijk voor jou, want je kunt nu een kunstkerstboom kopen die direct helemaal compleet is. Zo kun je de boom thuis direct opzetten en super snel genieten. Beter dan dat kan natuurlijk niet, wacht daarom ook zeker niet langer en bekijk nu snel het grote assortiment van Xmasdeco. Zeker de Xmasdeco luxe kunstkerstboom zijn zeer populair en dus echte aanrader. Mis deze dan ook zeker niet en bestel snel een Xmasdeco kerstboom online met korting.

De nieuwste trends en beste aanbiedingen bij Xmasdeco

Omdat Xmasdeco is opgericht door kerst designers weten ze precies wat de nieuwste trends zijn. Ben jij dus op zoek naar kerstartikelen doe voldoen aan de nieuwste trends, kijk dan zeker eens bij Xmasdeco. Naast dat ze er de nieuwste trends hebben kun je er ook heel veel aanbiedingen vinden. Ze hebben namelijk altijd wel een gave actie, korting of aanbieding die zeker de moeite waard is. Daarom doe je er goed aan om vandaag nog het assortiment van Xmasdeco te bekijken en zo te profiteren van de beste deals. Want ook voor kerstartikelen wil niemand teveel betalen.

Xmasdeco wordt beoordeeld met een dikke 9,2

Online iets bestellen is natuurlijk super leuk echter wil je wel zeker weten dat de webshop betrouwbaar is. Wat betreft Xmasdeco kunnen we zeker zeggen dat je hier zonder zorgen kunt bestellen. Ze scoren namelijk een dikke 9,2 als cijfer en dat is een gemiddelde van ruim 140 reviews. Dit is natuurlijk een cijfer waar je blij van wordt, want nu weet je zeker dat je hier betrouwbaar kunt bestellen. Wacht daarom niet langer, bekijk vandaag nog het assortiment en profiteer direct van de beste kerst aanbiedingen die er zijn.