Yuccies het leukste en nieuwste spaarprogramma van Nederland

Aanbiedingen van Yuccies

Je hebt in Nederland verschillende spaarprogramma's, Yuccies is er daar één van. Door gebruik te maken van Yuccies ontvang je mails met verschillende aanbiedingen. Wanneer je vanuit de mail doorklikt naar de website krijg jij al een aantal Yuccies. Koop jij vervolgens ook nog eens iets bij die webshop, dan krijg je nog meer Yuccies. Deze Yuccies kun jij vervolgens omruilen voor geld en dit op jouw bankrekening laten storten. Zo kun jij zonder al te veel moeite sparen voor een extra zak centje en dat is toch leuk mee genomen dachten wij van Top-aanbiedingen zo.

 

Meld je nu aan en krijg direct Yuccies

Door je simpel wel al aan te melden ontvang jij direct een aantal Yuccies, je hebt dus al direct geld verdiend en dat door je alleen maar aan te melden. Makkelijker dan dat gaat het natuurlijk niet worden. Na het aanmelden kun jij starten met sparen, 1000 Yuccies zijn samen € 1,- waard. Hoeveel Yuccies je elke keer krijgt hangt af van het soort mail en hoeveel jij besteed in de webshop. Yuccies is een echter aanrader voor de mensen die graag een klein extraatje willen verdienen. Je gaat er namelijk zeker niet rijk mee worden maar je kunt je ook bedenken dat je het anders niet hebt. Daarnaast is het ook nog eens super leuk om te doen.

Maximaal één account per huishouden

Natuurlijk zitten er wel wat regel verbonden aan een account bij Yuccies, zo mag er maar één account per huishouden/ip adres aangemaakt worden. Wanneer er meerdere accounts zijn worden deze verwijderd. Daarnaast moet je minimaal 18 jaar zijn om een account te kunnen openen. Daarnaast zijn er nog een paar regels, deze kun je vinden op de website van Yuccies. Wanneer jij je aan de regels houdt is er niks aan de hand en kun jij dagelijks geld sparen zonder al te veel moeite. Want zeg nu eerlijk een mail openen, dat is toch een kleine moeite en daar verdien je dus al direct geld mee.

Meld je vrienden aan en krijg extra Yuccies

Net als jou zijn er natuurlijk ook heel veel vrienden die maar al te graag geld willen sparen. Wanneer jij jouw vrienden aanmeldt krijg je hier extra Yuccies voor, hoe meer vrienden jij dus aanmeld hoe meer Yuccies je ontvangt. Een goede reden dus om al je vrienden zover te krijgen om zich in te schrijven voor Yuccies. Zo kunnen ook hun direct starten met geld verdienen en ontvang jij direct weer een groot aantal Yuccies. Wanneer je minimaal 25.000 Yuccies hebt gespaard kun je het inwisselen voor geld, 25.000 Yuccies zijn € 25,- waard en dat is toch leuk om te mogen ontvangen. Meld je dus nu snel aan bij het nieuwste spaarprogramma en begin direct met sparen van Yuccies.