Ziggo het alles-in-1 compleet pakket, het meest gekozen pakket van Nederland

Aanbiedingen van Ziggo

Heb jij thuis nog geen alles-in-1 pakket, dan wordt het toch wel eens tijd om hier een abonnement op te nemen. Bij Ziggo hebben ze een alles-in-1 compleet pakket, dit is het meest gekozen pakket alles-in-1 pakket van Nederland. Niet voor niks dat Ziggo een van de grootste bedrijven is in Nederland als het gaat om internet, bellen en televisie. Daarnaast hebben ze ook nog eens altijd super scherpe aanbiedingen zowel privé als zakelijk. Ziggo is één van de beste aanbieders van Nederland, twijfel dus niet langer en neem vandaag nog een abonnement af.

 

Vier verschillende alles-in-1 pakketten

Waar de ene persoon een super basic alles-in-1 pakket wilt heeft de ander meer behoefde aan een ultra snelle verbinding. Om die reden heeft Ziggo besloten om 4 verschillende alles-in-één pakketten aan te bieden. Je vind er de volgende 4 pakketten:

 • Alles-in-1 Start
 • Alles-in-1 Complete
 • Alles-in-1 Max
 • Alles-in-1 Giga

Het kan zijn dan sommige pakketten bij jou niet beschikbaar zijn, de kans is dan groot dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren.

Combineer internet van Ziggo met Vodafone en krijg veel extra’s

Tegenwoordig is combineren helemaal booming, maar wat houd combineren nou eigenlijk in bij Ziggo. Dat is heel simpel, wanneer jij een alles-in-1 pakket hebt bij Ziggo en een mobiel abonnement bij Vodafone, dan profiteer je van voordelen. De volgende voordelen zijn van toepassing:

 • Tot € 5,- korting op je Vodafone abonnement. Elke maand weer
 • Non-stop dubbele data
 • Extra TV-pakket naar keuze
 • Veiling Online Pakket

Zo zie je maar, combineer dus snel Vodafone en Ziggo en profiteer van de voordelen.

Fan van de Formule 1 dan zit je goed bij Ziggo

Ziggo heeft ook een eigen zender namelijk Ziggo Sport, met Ziggo Sport kijk jij gratis naar de Formule 1. Deze zender kun je alleen gratis bekijken op het moment dat je een alles in 1 pakket hebt van Ziggo. Naast Formule 1 kun je er ook het volgende bekijken: Voetbal, Basketbal, Golf, Atletiek, Tennis, Volleybal en Handbal. Met andere woorden Ziggo Sport is de zender voor de echte sportliefhebber.

Liever geen alles-in-1 pakket, ook dan zit je goed bij Ziggo

Wil jij maar al te graag overstappen naar Ziggo maar wil je geen alles-in-één pakket afsluiten, geen probleem Ziggo heeft uiteraard meer pakketten. Het volgende kun je bij Ziggo afsluiten:

 • Alles-in-1
 • Internet & TV
 • Zelf samenstellen

Kies ook een extra zender pakket bij Ziggo

Is er niks op TV, dat is natuurlijk erg vervelend maar met de extra zender pakketten van Ziggo is er altijd iets leuks op TV. Let erop dat deze pakketten wel tegen meer prijs verkrijgbaar zijn. De volgende pakketten bied Ziggo aan: Fox Sports Eredivisie, Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series XL, Erotiek, Ziggo Movies & Series, Fox Sports International, Film1, Turks, Hindi en Gay Lifestyle