Zo Zit Dat abonnement aanbiedingen met kortingen tot wel 35%

Aanbiedingen van Zo Zit Dat

Ken jij het magazine Zo Zit Dat al? Dit magazine is één van de leukste magazines voor kinderen. Neem je een abonnement op dit magazine, dan ontvang je 13x per jaar Zo Zit Dat in jouw brievenbus. Wanneer je nog geen abonnement hebt wil je deze natuurlijk zo voordelig mogelijk afsluiten. Gelukkig hebben ze altijd wel een mooie aanbieding waardoor je kunt profiteren van kortingen oplopend tot maar liefst 35%. Dit is echt fantastisch, want zo kun je heel veel geld besparen op je aankoop. Daar wordt iedereen blij van toch? Ga daarom nu snel naar de website van Zo Zit Dat en profiteer van de actuele aanbieding.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Zo Zit Dat het leukste magazine voor jongens en meisjes

Het leuke van Zo Zit Dat is dat het een magazine is gericht op jongens en meisjes. Zo kunnen al je kinderen genieten van dit top magazine. Ga je voor een abonnement op dit magazine, dan ontvang je het volgende:

  • Elke 4 weken verbluffende weetjes, grappige feiten en toffe verhalen
  • Inclusief 2 speciale abonnee-edities
  • Extra dik Vakantieboek
  • Het Winterboek
  • Toegang tot de digitale edities

Met andere woorden ga je voor een abonnement dan geniet jij optimaal van dit te gekke magazine. Een goede reden dus om nu de verschillende abonnementen te bekijken en zo te profiteren van een mooie deal.

Neem een proefabonnement voor Zo Zit Dat

Twijfel jij toch nog een beetje of het Zo Zit Dat Magazine wel iets is voor je kinderen? Dan kun je altijd eerst gaan voor een proefabonnement. Met een proefabonnement ontdek je namelijk of het echt iets is voor jouw kids. Goed om te weten is dat het tijdschrift zich focust op kinderen met een leeftijd van 9 t/m 15 jaar. Met elk nummer ga je op ontdekkingsreis en krijg je antwoord op de leukste vragen over natuur, dieren, techniek, wetenschap, avontuur, games en sport. Het magazine is dus ook nog eens leerzaam. Reden genoeg om vandaag nog een proefabonnement te bestellen om zo dit gave magazine te ontdekken.

Hoelang profiteer je bij Zo Zit Dat van de introductiekorting?

Dit ligt er helemaal aan hoe lang jouw abonnement geldig is. Het eerste abonnement kun je namelijk afsluiten met een mooie korting die kan oplopen tot wel 35%. Vervolgens is het aan jou welke duur van het abonnement je kiest. Je kunt gaan voor een abonnement van 1, 2 of 3 jaar. De introductiekorting is geldig zolang het abonnement loopt. Kies je dus voor 3 jaar, dan ben je het voordeligste uit en geniet je 4 jaar lang van een korting tot wel 35%. Het wordt dus zeker aangeraden om hiervoor te gaan en zo een hoop geld te besparen. Uiteraard is de keuze hierin helemaal aan jou.