Zonfo de Thuiszorgwinkel met kortingen tot wel 30%

Aanbiedingen van Zonfo

Wanneer je ouder wordt gaat je lichaam achteruit. Het kan hierdoor dat je bepaalde dingen niet of moeilijker kunt. Gelukkig zijn er in dat geval heel veel verschillende hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen. Deze kun je online bestellen bij Zonfo, dit is de Thuiszorgwinkel van Nederland. Met een extreem groot assortiment hebben zij vrijwel altijd hetgeen dat jij nodig hebt. Het maakt in dit geval niet uit of je zoekt naar een boodschappentrolley, rollator of rolstoel. Ze hebben het echt allemaal. Nog mooier is het dat de prijzen van Zonfo superscherp zijn, te veel betalen zou bij hun dus niet het geval zijn. Zeker niet wanneer je gaat voor de aanbiedingen, ze hebben namelijk hoge kortingen tot wel 30% op heel veel producten.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 51

Rollator kopen? Start je zoektocht online bij Zonfo

Ben je zoekende naar een nieuwe rollator? Dan zul je al snel ontdekken dat er echt heel veel keuze is. Je kunt gaan voor een lichte rollator, één met een mandje of juist met een zitting. Om een goede keuze te kunnen maken is het uiteraard het belangrijkste om te bepalen wat je zoekt. Heb je bepaalde eisen en zo ja wat? Bij Zonfo helpen ze je hier maar al te graag mee en daarom kun je heel gemakkelijk filteren op de website van Zonfo. Zo wordt het aanbod dat aansluit bij jouw wensen steeds kleiner. Uiteindelijk wordt het hierdoor heel gemakkelijk om de juiste rollator te vinden. Naast een aanbod complete rollators kun je er ook terecht voor Rollator accessoires, Walkers en Rollator onderdelen. Eigenlijk alles dat je nodig hebt is te vinden bij Zonfo.

Een zorgbed nodig is huis? Zonfo heeft een uitgebreid aanbod

Wanneer iemand echt veel zorg nodig heeft is het vaak handiger om een zorgbed te kopen. Het voordeel van een zorgbed is namelijk dat dit verschillende instelmogelijkheden heeft. Hierdoor kun je gemakkelijker iemand helpen opstaan, verschonen of wassen. Voor iedere prijsklasse is er een geschikt zorgbed verkrijgbaar bij Zonfo, een goede reden dus om te bekijken welke ze allemaal hebben. Uiteraard zijn niet alle modellen voorradig, maar vaak kunnen ze nog altijd snel geleverd worden. Heb je echt supersnel een zorgbed nodig? Bekijk dan alleen de soorten die op voorraad zijn.

Ontdek ook de Zonfo showroom in Houten

Vind jij het erg lastig om online de beste keus te maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is namelijk ook een Zonfo showroom, deze is te vinden in Houten. Mooi centraal gelegen in Nederland dus. In de showroom hebben ze verschillende producten uitgestald staan, daarnaast kunnen ze je daar ook helpen met het maken van de beste keus. Om vervolgens het product af te stellen naar wens. Mocht je dus in de buurt zijn, dan kun je er altijd even langs rijden. Toch kiezen de meeste mensen ervoor om gewoon online te bestellen. Dit is tenslotte wel het makkelijkste, bekijk daarom snel de website en bestel hetgeen dat jij nodig hebt. Bekijk ook zeker de aanbiedingen en profiteer van kortingen tot wel 30%.