Genesis Pure Dog Puppy Green Highland 2,27 kg bij ZOO&ZO

Heb jij een puppy gekocht? Dan is het van belang dat je goed puppy voer koopt. Een echte aanrader is de Genesis Pure Dog Puppy Green Highland 2,27 kg. Deze zak kun je bij ZOO&ZO kopen voor maar € 24,95. Je hebt dan puppy voer van hoge kwaliteit. Door jouw puppy de juiste voeding te geven zal hij/zij goed groeien. Dit is natuurlijk belangrijk, want je wilt het beste voor je maatje hebben. Daarom is het aan te raden om voor dit voer te gaan. Zo weet je zeker dat het goed gaat komen. Ga daarom nu snel naar de website van ZOO&ZO en bestel de Genesis Pure Dog Puppy Green Highland 2,27 kg.

Meer over de Genesis Pure Dog Puppy Green Highland 2,27 kg

Dit hondenvoer, Genesis Pure Canada Green Highland, is speciaal voor puppies tot 1 jaar. Dit voer bestaat uit o.a. hoge kwaliteit vers lamsvlees, vers geitenvlees, verse kip en kippeneiwitten welke zeer belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de spieren van jouw pup. De toevoeging van colostrum (eerste moedermelk) helpt je pup om zijn/haar immuunsysteem te versterken.

Door de combinatie van weegbree en wortelen in dit kwalitatieve hondenvoer krijgt je pup de juiste vezels en koolhydraten binnen en ondersteunt dit de energieke levensstijl van je hond. De toevoeging van kruidenmix en de bessen in dit hondenvoer verzekeren jou dat je puppy zijn/haar antioxidanten en essentiële vitamines binnenkrijgt!

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!